Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A Dortmund viszont nagy falat lesz akárkinek ez biztos.
Szeptember ide vagy oda.
Szeptember ide vagy oda.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
No offense(!), de ezek a számok (transfermarkt gondolom), annyira mérvadóak, hogy semennyire....'shutterisland írta:real : 673 mMessze legdrágább?? Nem megyek el távol,csak a barca kerete is kb egál...és akkor még nem léptem 2 lépést sem,de mindegy.
barca : 606 m
bayern : 564 m
chelsea : 444 m
city : 434 m
arsenal : 409 m
psg : 392 m
pool : 333 m
juve : 329 m
atletico : 303 m
azért vannak különbségek a topcsapatok kereteinek összeértéke között.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt neked mi a messze?70 millió, az olyan mintha egy DiMariával többen lennénk a pályán
![]()
Mondjuk én matekból nem voltam túl erős,de egy 10%os különbségre nem merném mondani hogy messze több. Azt mondanám,kicsivel több.
De én tovább ebben nem megyek,ez a sztori kifulladt,olyan mint amikor kioktattak ma,hogy messze jobb az am,a chelsea meg a barca és bm mint mi.
Ja....tényleg. ma is tanultam valamit. pitsába.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rohadt nevetségesek ezek a szeptemberi jósolgatások. Tavaly tök hülyének nézteék volna azt, aki azt mondja, hogy a Real leiskolázza a Bayernt vagy az Atlético BL döntőt játszik. Erre most már valakik olyan okosak, hogy a Realt már leírják. Amikor DM meg Xabi hiánya ide vagy oda még mindig minimum TOP 5-as a csapat, ott meg bármi lehet. Formahanyatlás, sérülések, új felfedezettek, januári átigazolási időszak stb. Persze ha most menne a szekér akkor meg az lenne, hogy triplázás lesz tuti. Az meg a másik véglet baromsága. Egy meccsre örüljünk ha kb. jósolni tudunk.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azt neked mi a messze?R.M.C.F írta:Vagyis nem messze a legdrágább. Kösz a pontos statot.azért vannak különbségek a topcsapatok keretének összeértéke között.

Jósolok...gondolom szabad...idén én képviselem a pesszimizmust, ez van ezt kell szeretni, lehet hogy igazam lesz, lehet hogy nem, na és akkor mi van? Nem tetszik nekem ez az egész, és ennek merek hangot adni. Egyébként olvass el bármilyen elemzést, gyakorlatilag mindenki szerint gyengült a csapat, nincs meg az egyensúly, biztos mindenki hülye.
Félszemmel nézem az Arsenal meccset is, Özil totál el van tűnve, labdába sem ér.
Vajon hány év múlva tűnik fel az embereknek, (főleg az edzőknek) hogy ilyen hozzáállással nem szint?
Vajon hány év múlva tűnik fel az embereknek, (főleg az edzőknek) hogy ilyen hozzáállással nem szint?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dortmund vs arsenal 15 vs 1 kapura lövés? Az jó.....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg úgy, hogy kevesebb ideje lesz a fórumra....Fenomen írta:Kb. 67 millió euró/font a különbség. Nem sok. Még vesznek egy-két saját nevelést, és kiegyenlítődik.
Amúgy Shutter nem úgy volt, hogy külföldre mész?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kb. 67 millió euró/font a különbség. Nem sok. Még vesznek egy-két saját nevelést, és kiegyenlítődik.

-
Vagyis nem messze a legdrágább. Kösz a pontos statot.azért vannak különbségek a topcsapatok keretének összeértéke között.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
real : 673 mMessze legdrágább?? Nem megyek el távol,csak a barca kerete is kb egál...és akkor még nem léptem 2 lépést sem,de mindegy.
barca : 606 m
bayern : 564 m
chelsea : 444 m
city : 434 m
arsenal : 409 m
psg : 392 m
pool : 333 m
juve : 329 m
atletico : 303 m
azért vannak különbségek a topcsapatok kereteinek összeértéke között.
-
van aki tudja szeptemberben hogy mi lesz? Te tudtad tavaly hogy 10.bl győzelem lesz?[/quote]
Nem.
De idén ki merem jelenteni, hogy semmise lesz. Márpedig a világ messze legdrágább keretével rendelkezünk, ezért teljesen reális elvárás kellene legyen egy triplázás. Ehhez képest szerintem bármilyen cím meglepetés lenne.[/quote]
Mesélj már,ilyen jól jósolsz? Akkor az elmúlt 20 év liga vagy bl győzteseit is láthattad már szeptemberben? AZ jó.....az különleges dolog.
Messze legdrágább?? Nem megyek el távol,csak a barca kerete is kb egál...és akkor még nem léptem 2 lépést sem,de mindegy.
Meglepetés lenne? Még is mitől? A világ egyik legjobb csapat megnyer egy címet az mitől meglepetés?
úúú de nem értem én ezt az egészet.
Na,mesélj már.
Nem.
De idén ki merem jelenteni, hogy semmise lesz. Márpedig a világ messze legdrágább keretével rendelkezünk, ezért teljesen reális elvárás kellene legyen egy triplázás. Ehhez képest szerintem bármilyen cím meglepetés lenne.[/quote]
Mesélj már,ilyen jól jósolsz? Akkor az elmúlt 20 év liga vagy bl győzteseit is láthattad már szeptemberben? AZ jó.....az különleges dolog.
Messze legdrágább?? Nem megyek el távol,csak a barca kerete is kb egál...és akkor még nem léptem 2 lépést sem,de mindegy.
Meglepetés lenne? Még is mitől? A világ egyik legjobb csapat megnyer egy címet az mitől meglepetés?
úúú de nem értem én ezt az egészet.
Na,mesélj már.
- Anthony
Nem.R.M.C.F írta:Anthony írta:Na mesélj már, mi lesz idén triplázunk?
van aki tudja szeptemberben hogy mi lesz? Te tudtad tavaly hogy 10.bl győzelem lesz?
De idén ki merem jelenteni, hogy semmise lesz. Márpedig a világ messze legdrágább keretével rendelkezünk, ezért teljesen reális elvárás kellene legyen egy triplázás. Ehhez képest szerintem bármilyen cím meglepetés lenne.
-
Anthony írta:Na mesélj már, mi lesz idén triplázunk?
van aki tudja szeptemberben hogy mi lesz? Te tudtad tavaly hogy 10.bl győzelem lesz?
- Anthony
Na mesélj már, mi lesz idén triplázunk?
-
CS0ki írta:Inkább az itt a probléma, hogy ezekből a játékosokból nehéz lesz jó kezdőt összerakni. Oké, Navast persze be kéne tenni, de Benzem helyett kit teszel be? Chicarito lehet bepöcsöl majd pár gólt, de játékban annyi köze lesz az egészhez, mint amennyi hétvégén volt, beleért kétszer talán a pöttyösbe. A középpályát meg kivel kellene jobbá tennie?2, Megint egy vereség, ami bár fájó, de azt eredményezhetné, hogy a fentiek (különösen Perez) is áldásukat adják rá, hogy Carlo ne a játékosok piaci értéke alapján (és legenda státuszuk miatt) rakja össze a kezdőt.Van Illara, akinek úgy néz ki vége, meg a sérült Khedira. Isco sem meggyőző annyira, hogy a kezdőbe lehessen követelni, hogy mondjuk Bale helyére betegyük. KLátszólag sok megoldás nincsen.
Azért ne adjuk már fel,és ne zárjuk be a bernabeut....egyébként meg alapfelállást fog változtatni,annak ellenére,hogy nem ezt mondta. Ott lesz a megoldás.
A kp-a már amúgy is necces volt ,tavaly is....alonso és a mélységi játék miatt,ha nem megye el Dm és alonso,akkor is időszerú lett volna egy taktikai váltás,mert ezt tovább nem tudtuk volna csinálni már...az biztos.
Inkább az itt a probléma, hogy ezekből a játékosokból nehéz lesz jó kezdőt összerakni. Oké, Navast persze be kéne tenni, de Benzem helyett kit teszel be? Chicarito lehet bepöcsöl majd pár gólt, de játékban annyi köze lesz az egészhez, mint amennyi hétvégén volt, beleért kétszer talán a pöttyösbe. A középpályát meg kivel kellene jobbá tennie?2, Megint egy vereség, ami bár fájó, de azt eredményezhetné, hogy a fentiek (különösen Perez) is áldásukat adják rá, hogy Carlo ne a játékosok piaci értéke alapján (és legenda státuszuk miatt) rakja össze a kezdőt.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezzel az a baj,hogy kinézem Perezből... És a legszebb,hogy az IQ bajnok elnökünknek szerintem már meg is van a B-terve, ha nem megy a csapatnak, kivágja Carlo-t és felhozza Zizu-t a Castillából ezzel egyszerre vágja tönkre csapatunkat és Zidane edzői karrierét, mert abból akkora égés lesz,hogy rossz lesz nézni.De a szurkolóknak tetszetni fog az ötlet mivel Zidane még mindig legenda és mindenki imádja...Remy írta:Nyilván ez lenne a legkézenfekvőbb lépés. Rúgjuk ki Carlot.hunmadridista írta:
Még egy vereség és Carlo alatt elég erősen inogni fog a kispad...egyes spanyol hírek szerint amúgy, ha a következő 6 meccsből 2-őt elbukunk Ancelotti repülni fog...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nehéz kérdés ugyanis nem lesz komoly ellenfelünk most egy darabig(októberben lesz egy liverpool-Barca kombó), én továbbra is tartom,hogy nincs akkora baj mint amit sokan belelátnak...a kezdőben van 2 új ember, alonso és dm fontosak voltak ezt idő feldolgozni mindenkinek de mind2-t sokan kirakták volna a csapatból, fejben vannak inkább gondok mint a keret minőségével (persze szűkösen vagyunk de attól még az alapanyag jó és bl döntőre hivatott)... én azt mondom kell egy gála ,hogy az önbizalma helyre kerüljön a srácoknak...A bl-ben meg amúgy is általában egy teljesen más madridot látunk mint a ligában.MyStiQ írta:Megkérdezem, bár erre szerintem nincs jó válasz.
Ki minek örülne ma este jobban?
1, Győzelem, gála, pazar játék, mindez azért, mert a Basel esetlegesen felvállalja a nyíltabb játékot. A vezetőség megnyugszik, mindenki elhiszi, hogy a korábbiak csak kisiklások voltak, illetve hogy a jelenlegi rendszer a jelenlegi kezdőkkel működik.
2, Megint egy vereség, ami bár fájó, de azt eredményezhetné, hogy a fentiek (különösen Perez) is áldásukat adják rá, hogy Carlo ne a játékosok piaci értéke alapján (és legenda státuszuk miatt) rakja össze a kezdőt.
A szerkezetet kell megtalálni, Bale DM posztján szerintem jó ötlet, és akkor James mehet a helyére, vagy James Benzema helyére és Isco-t is a kezdőbe...Illaramendi-t kéne már bedobni a mélyvízbe, vagy ha nem akkor Varane/Pepe közül az egyiket megpróbálni vkp-ben... Ancelotti-n múlik,hogy mennyire hisz a mostani kezdőben, meddig erőlteti még... nem igazán tudom magam így a szezon elején stresszelni, sok tényező volt jelenleg ellenünk szar felkészülés, két alapember távozása, nehéz bajnoki rajt(azért a Sociedad-Atletico páros ellen a Barca se hozott volna 6 pontot)...
Én ma gálát várok,egy kis önbizalom dopping,lőjjenek gólt a formánkívüliek(Bale-Benz-James) meg amúgy se nehezítsük már meg a dolgunkat a csoportban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha mindkét csapat gólt lőne, kéne tipszmikszen.Ki minek örülne ma este jobban?