Ez de igazR.M.C.F írta:Nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,de ez a két alak volt a legtöbbet szidott az elmúlt években, ha maradtak volna,és jönne 3 rosszabb meccsük,akkor meg azért nyávognának sokan , hogy ejjj,miért nem lettek eladva.De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni.
10 bl....ez számít,a többi szarfaxú maszlag.....pár hónap és rendeződnek a sorok,aztán megint megfordul a "széljárás" errefelé.

Én nem tudom mi ez a világvége hangulat ... Én hihetetlenül nyugodt vagyok.
Xabit mindenki szidta hogy " kevés " meg ő a "fék" a csapatban. Nekem a keretből az egyik kedvencem volt , sőt ... De én szerintem is mennie kellett. Ha maradt volna se lett volna kezdő , azt a kis időt meg had kapja meg Illarra.
A másik Di María ... Menni akart, rengeteg pénzt kaptunk érte , más kérdés hogy én nem Jamessel pótoltam volna. Mindegy meg lesz oldva.
Én sose bírtam Angelt , hasznos játékosnak tartom ,de bőven pótolható. És ha birtokolni akarjuk a labdát akkor rengeteg jobb választás van tőle. Ha maradt volna is örülök ,de így sem fogok hetekig bőgni.
Idő kell ,ennyi az egész. Pár hét/hónap és össze áll megint az egész ,addig meg minél kevesebb pontot kéne hullajtani.
És tényleg minden vereségnél elő volt véve ez a két ember.