Realista24 írta:Zidane korábban javasolta Brahimi leigazolását, ám végül nem került Madridba a játékos.
Érdekes.
Ja,nem rossz a srác,de a kérdés az, elég lenne -e ide? Nem lenne e pedro leon effect?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 19., péntek 22:19
Realista24 írta:Zidane korábban javasolta Brahimi leigazolását, ám végül nem került Madridba a játékos.
Érdekes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 22:05
Először is,engem ne oktass ki azzal,hogy majd felnövök,mert több mint valószínű, hogy idősebb vagyok nálad,nem is kevéssel,add meg a tiszteletet legalább a korom miatt ha más miatt nem tudod.biztosan nem jobbak különösknéppen, talán semennyire sem? az atma az elmúlt három meccsből 2szer vert minket. ha neked ez nem elég , hogy kimond, hogy igenis jobbak jelenleg az a te bajod. a barca eddig 100%os, de biztos nem jobbak jelenleg. a chelsearől ne is beszéljünk. de látom most ezt fogod hangoztatni még 2 hétig minden topikban, úgyhogy hagyom is had olvassa mindenki mit tanultál megint. nem is kell vitázni a magamfajtákkal, jobb is lesz mindenkinek, szia
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 16., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 20:11
Nem is tudtam, hogy Te ekkora nagy ász vagy....meg ez az arc,apám,mintha Te szartad volna a *****hú de nagyképű voltampont te beszélsz erről aki folyamatosan azt nyomja, hogy az egész fórum hülye, mindenki csak copkod, te nem jössz többet (csak látnánk már ha annyiszor mondod), mindenki bedől a médiának csak te nem és még lehetne sorolni, csak már unalmas. elolvastam amit írtál és nincsen igazad. nem először. had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket, azért mert neked nem tetszik még így van
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 16., kedd 16:40
Az szerintem nem reális megítélés ,hogy 3 meccs után már a fél csapat le van cserélve a Barca a bajnok és esélyünk sincs a bl-re...legalábbis a legtöbben így látják(most nem konkrétan rólad beszélek) és így látták tavaly ilyenkor is.De mind1 én már hozzászoktam, nyugodtan hergeljétek magatokat szeptember 16ikán ,hogy szar szezon lesz...dannen írta: had essünk már letargiába, szarozzuk a játékosokat ha jogos és ítéljük meg reálisan a jelenlegi helyzetünket
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 16:14
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 15:52
nagy arcú barátom, fuss neki még egyszer annak amit írtam, aztán talán érteni is fogod. ha nem megy szólj bátran....próbálok segíteni nagyképűkém.vagy te felnősz és megtanulod értelmezni amit ír. ki is emelte, jelenleg jobbak. és igen, jobb formában vannak. neked meg be kéne látnod ha a csapatod éppen szar. mert most szarok vagyunk, szó szerint. most kaptunk ki az atletitől, megint.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 16., kedd 14:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 16., kedd 14:03
Tanítja Iscot védekezni.Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 16., kedd 12:22
Már rég nem nekünk van a legerősebb csapatunk...max. a nevek miatt vagyunk elől...de az Atletico, Chelsea, Barca, Bayern fogat jelenleg (!) még messze erősebb és masszívabb, mint mi vagyunk...és az a baj, hogy megint tavasz lesz mire megint összerázódik a csapat...El Unico írta: Perezék elcseszték,de a vicc az,hogy még így is nekünk van a világ egyik,ha nem a legerősebb csapata,ilyen nevekből egyik csapat sem főz. Össze kell gyúrni az alapanyagokat,csiszolni,finomítani kell,és akkor jönni fognak az eredmények.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 15., hétfő 23:49
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. szeptember 15., hétfő 23:41
Ez de igazR.M.C.F írta:Nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,de ez a két alak volt a legtöbbet szidott az elmúlt években, ha maradtak volna,és jönne 3 rosszabb meccsük,akkor meg azért nyávognának sokan , hogy ejjj,miért nem lettek eladva.De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni.
10 bl....ez számít,a többi szarfaxú maszlag.....pár hónap és rendeződnek a sorok,aztán megint megfordul a "széljárás" errefelé.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 15., hétfő 23:34
De amúgy tényleg...Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 15., hétfő 23:29
elnököt buktat.Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 15., hétfő 23:28
Nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,de ez a két alak volt a legtöbbet szidott az elmúlt években, ha maradtak volna,és jönne 3 rosszabb meccsük,akkor meg azért nyávognának sokan , hogy ejjj,miért nem lettek eladva.De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 23:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 2., kedd 8:43
Engem is ez zavar a legjobban. Plane annak a fenyeben, hogy Kroos leigazolasaval megoldodott a problema, es elmeletben volt egy olyan kezdönk, amelyikben nem tatongott hianyposzt a kp-n. Erre sikerült ezt elbaszni 1 honap alatt.De ott van egy lyuk a középpályán, ami Makalele óta hiányposzt, ezt tudja az egész világ, akkor mi a jó kalapér nem lehet azt megerősíteni??? Gagos y Diarras y Khediras, ezek valók a Real Madridba úgy látszik.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem