Na ne nekem mondd már ezt...Én pont az vagyok, aki utálja a statisztikát, de egy alap szintre azért még jó, mert az kevésbé szubjektív dolog, ellentétben azzal, amire később kitérek.A drága jó statisztika, amit mindig elő lehet húzni, ha az aktuális kedvenc kritizálva van...
Szerintem neki se "kurva szar" idénye volt, ahogy te fogalmaztál. Volt neki egy átlagosnál gyengébb idénye, magához képest meg átlagos, mert ennél sokkal több nincs benne. Bl-ben mindig szar volt, bajnokságban meg tud ennél jobbat, de a világot ott se tudná megváltani.Higuáin is rúgott 18 gólt, akkor ő sem volt gyenge?
Na, erre utaltam fent, hogy ez itt egy szubjektív műfaj. Szerintem meg sokat tett hozzá a játékhoz, a fellőtt labdák megtartásában sokat fejlődött, nekem nem fogod megmagyarázni, hogy nem tartja jól a labdát, mert láttam az összes madrid meccset, a saját szememnek jobban hiszek, ne sértődj meg ezen.Hát a faszikám idén játékban lópikula volt. Sok meccsen az égvilágon semmit nem tett hozzá a játékunkhoz, és ez mellett még gólt sem kefélt. Na azok a meccsek értékelhetetlenek, és nem egy volt belőlük idén...
Rengeteg labdát is szerzett, jó lenne erről egy statisztika, mert vol olyan meccs, amikor 5 szerzett labdát is számoltam tőle.
Voltak péocsék meccsei, amikor játékban is minimálisat tett hozzá, de a meccsek jelentős részében használhatót nyújtott bőven.
1-2 napja írtad a Khedira téma kapcsán, hogy várod az érveket, mert azokból nem látsz sokat. Annyi a baj, hogy ez szubjektív téma, marad a statisztioka(amint azt írtad feljebb, abban nem hiszel), meg van az, amit látsz, és szubjektíven ítélsz. Az ellen meg nehéz érveket felsorakoztatni, mert te leírod, hogy valakinek kurva szar volt a szezonja és nemt ett hozzá semmit a játékhoz, én meg leírom, hogy szerintem közepes szezonja volt, és a meccsek nagy részén ha nem is kiválóan, de hasznosan játszott. Aztán nézhetjük egymást, hiogy akkor mi van. Tényekkel nem tudod alátámasztani, ahogy igazéán én sem, hiszen nekem is csak a stat van. Illetve összeállíthatnék pár órányi videót az idei szezonbóül, kielemezve a labdaérintéseit, leülnénk együtt megnézni és átbeszélni. Csak erre meg nincs időm, bocs.