Tkyd-et speciel én is bírom, viszont Akkezdet Phiai az minden, csak nem rap, és ezt úgy mondom, hogy nem a Busta féle "füves banda" szöveg óta ismerem őket.AKPH még Tkyd féle zenékhez meg kell bizonyos szintű szellemi érettség, mert a legtöbb olyan hip-hop rajongó aki szarozza őket annak kínai az egész.
És persze, hogy szarozzák, mikor a nagy példaképük uszítja őket, olyan szövegekkel, hogy az AKPH csak füvezésre késztet, meg hogy nyomják hátulról a zsidók, azért tudtak befutni.![]()

Zene
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Zene
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hagyjatok már.Szintén vitathatatlan, hogy nem a legjobb, de az egyik legjobb jelenleg.

Híres lehet lenni minimális tudással is, lásd az aktuális bieber féle amcsi celebeket. még jó, hogy bukta is híres tud lenni a faékegyszerű rímekkel meg zenékkel, amiken gondolkodni sem kell, de rajoskodni jól lehet vele. Ilyen célokra meg sajnos bőven lehet toborozni rajongókat a mai társadalomból. AKPH még Tkyd féle zenékhez meg kell bizonyos szintű szellemi érettség, mert a legtöbb olyan hip-hop rajongó aki szarozza őket annak kínai az egész.

És persze, hogy szarozzák, mikor a nagy példaképük uszítja őket, olyan szövegekkel, hogy az AKPH csak füvezésre késztet, meg hogy nyomják hátulról a zsidók, azért tudtak befutni.

bukta az én szememben a műfaj rákja, tehetségtelen senkiházi tahó paraszt, még magyar szinten is alsókategóriás.
- iker-siker
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez egy oda-vissza dolog a kezdetektől fogva, nem csak ő generálta a feszültséget, fordítva is elég sokan megtették.Csak mivel Busta a fél rapszakmát már köpdöste így azokat is akiket mi vagy legalábbis én szeretek, emiatt belehallgatok a számaiba.
Ez szintén tény, hogy akadnak gyengébb produkciói, de ne menjünk el amellett sem, hogy olyan mértékű aktivitás mellett, amit ő csinál, kell, hogy legyenek gyengébb darabok is. Viszont vannak elég erős zenéi, mind alap, mind szöveg ügyileg is.Mindig fogom a fejem, ebben is olyan gyenge rímek vannak, nem igaz, hogy nem hallja, de ami a legnagyobb baj, hogy a rajongói sem.
Szintén vitathatatlan, hogy nem a legjobb, de az egyik legjobb jelenleg. Amit felépített a semmiből, azért nem kis teljesítmény és lehet, hogy sokaknak nem tetszik a személyisége, a stílusa, de ez hozzá tartozik magához az emberhez, a Mr. Busta jelenséghez.Egyébként engem nem zavar, hogy sikeres, csak arcból visszavehetne és nem kéne beállítania magát Mo legjobb rapperének, mert a kanyarban sincs.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez így is lenne. Csak mivel Busta a fél rapszakmát már köpdöste így azokat is akiket mi vagy legalábbis én szeretek, emiatt belehallgatok a számaiba. Mindig fogom a fejem, ebben is olyan gyenge rímek vannak, nem igaz, hogy nem hallja, de ami a legnagyobb baj, hogy a rajongói sem. Egyébként engem nem zavar, hogy sikeres, csak arcból visszavehetne és nem kéne beállítania magát Mo legjobb rapperének, mert a kanyarban sincs.chronic írta:Igazából azt se értem,hogy akinek nem tetszik Zsolti munkássága az minek hallgat bele? Minek osztod meg itt fórumon is? Én pl ha meglátok egy tkyd vagy ilyesmi nevű előadó zenéjét, meg se nyitom.Vagy ha belehallgatok és nem tetszik akkor bezárom. Nem kezdem el osztogatni és köpködni nyilvánosan. Ha nem tetszik amit képvisel, a stílus,a szöveg akkor nem kell hallgatni. Megteszik helyetted sokan mások.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Akkor biztos szar lehet nézni az olyanoknak mint te,hogy milyen szintre felért ezzel a fos zenével.Caraway írta:https://www.youtube.com/watch?v=GZ-iGvZnNxM
És hol marad Pukta?![]()
Képtelen vagyok felfogni, hogy lehet ilyen fost csinálni.
Amúgy ez a klip nekem se tetszik, kicsit erőltetettnek tűnik, és nem is áll jól Bustának a szivar meg a drága whisky. Nem ez az igazi arca.
Igazából azt se értem,hogy akinek nem tetszik Zsolti munkássága az minek hallgat bele? Minek osztod meg itt fórumon is? Én pl ha meglátok egy tkyd vagy ilyesmi nevű előadó zenéjét, meg se nyitom.Vagy ha belehallgatok és nem tetszik akkor bezárom. Nem kezdem el osztogatni és köpködni nyilvánosan. Ha nem tetszik amit képvisel, a stílus,a szöveg akkor nem kell hallgatni. Megteszik helyetted sokan mások.
Jó ez az új Majka dal. Ötletes megoldás ismét csak. Hogy mivé ki nem nőtte magát az Ózdi betyár..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aaaaahh régi garage fless. Nagyon előtérbe került az MB formáció, tuti jönni fog az albumSeraf írta:Rico & Majmok Bolygója - Ez nem az a játék

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az egy jobb lett de ez is odabaszarintSeraf írta:Tkyd & Mikee Mykanic - Mikyd2 [ANIMAL PLANET | EXCLUSIVE]
csak mert ugye az est fénypontja nem az mb

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://www.youtube.com/watch?v=GZ-iGvZnNxM
És hol marad Pukta?
Képtelen vagyok felfogni, hogy lehet ilyen fost csinálni.
És hol marad Pukta?

- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Tkyd & Mikee Mykanic - Mikyd2 [ANIMAL PLANET | EXCLUSIVE]

tényleg nagyon nagy lett.Seraf írta:Rico & Majmok Bolygója - Ez nem az a játék
a refrén az kikészít. ha csak az a 4 sor szólna 4 percen keresztül, akkor sem unnám meg.

egyébként ezt most majkáék is odatették.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
ez a sütemény nagyon beteg rímeket tol már megint
nagy zene

nagy zene
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- chosenone46
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,