OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Eddig 12 fő, hol a többi puhány?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, mivel tél jön, ezért terem, fedett műfű, akármiben gondolkodjatok, azaz fizetős lesz a dolog, hacsak valakinek nincs a hátsó kertben egy focipálya.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki igenre nyomott a focin, az dobjon egy emailt a felhasználónevével, fb profillal ide:
madridomfoci@gmail.com
Ezek legyenek/lehetnek még benne:
Preferált hely, ha van
Preferált időpont
Danke
madridomfoci@gmail.com
Ezek legyenek/lehetnek még benne:
Preferált hely, ha van
Preferált időpont
Danke
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Végre, már akartam kérdezni, hogy szabad a gazda?!Santi írta:Navasnál López képe.lordgabi írta:A hivatalos FB oldal játékoskerete: keresd a hibát!
Szerkesztve: nem csak Borsócska hiánya az.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Navasnál López képe.lordgabi írta:A hivatalos FB oldal játékoskerete: keresd a hibát!
Szerkesztve: nem csak Borsócska hiánya az.

- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Ncore-ról kozvetlenul telefinra hogy tudok letolteni egy konyvet? Mert azt irja hogy hiba
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvassátok az értékeld a meccset topicot 1 évvel ezelőttről. Most szaladtam végig, pont az Atma elleni szeptemberi vereség után. Szinte szóról szóra ugyanaz

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
akkor rosszul tudtam, kösz a javítást hexor
Ebből is látszik (sajnos), hogy a szakmaiság hiánya nélkül továbbra is az vár ránk amit tegnap este is láthattunk.kiserik írta:Nemrég jöttem haza törökországi nyaralásból, ahol a bazárokban 10 James mezre jutott 1 más Reálos mez (ált CR-es). Ebből is látszik, hogy most Ő rá van a legnagyobb kereslet.kecsu10 írta:A médiaertek, kit erte meg leigazolni kapcsan tapasztalat: itt Svájcban van egy kolumbiai kollégám, diolomaciaval foglalkozik nem ert a focihoz. Kerdeztem Falcaorol fogalma nincs ki az. Aztan James... Egybol pacsi, o a legjobb, a tobbi kollégának is mondja, h o a mi tizesunk... Ezt a srácot el lehet adni barhol bárkinek, valóban hatalmas a mediaerteke. A masik ilyen Neymar a brazilok idollnak tartják, ott valoban vallás a futball a nok is tudjak, hogy R9 betegsége miatt hízott meg ezt csak megjegyzem. Szoval Neymar, nem tesznek különbséget a megítélésében mondjuk Ronaldinhohoz viszonyítva. Ez erdekes számomra is. Csak gondoltam leirom, h egx nemzetközi csapatban mennyire érezhető ez.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Nemrég jöttem haza törökországi nyaralásból, ahol a bazárokban 10 James mezre jutott 1 más Reálos mez (ált CR-es). Ebből is látszik, hogy most Ő rá van a legnagyobb kereslet.kecsu10 írta:A médiaertek, kit erte meg leigazolni kapcsan tapasztalat: itt Svájcban van egy kolumbiai kollégám, diolomaciaval foglalkozik nem ert a focihoz. Kerdeztem Falcaorol fogalma nincs ki az. Aztan James... Egybol pacsi, o a legjobb, a tobbi kollégának is mondja, h o a mi tizesunk... Ezt a srácot el lehet adni barhol bárkinek, valóban hatalmas a mediaerteke. A masik ilyen Neymar a brazilok idollnak tartják, ott valoban vallás a futball a nok is tudjak, hogy R9 betegsége miatt hízott meg ezt csak megjegyzem. Szoval Neymar, nem tesznek különbséget a megítélésében mondjuk Ronaldinhohoz viszonyítva. Ez erdekes számomra is. Csak gondoltam leirom, h egx nemzetközi csapatban mennyire érezhető ez.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tibi, én úgy tudom, hogy fiore is szegeden tanul, meg mi ketten.

Van ez a f*s Ki Mit Tube, amit nagy ívben le is pottyantok. Csak Saiid értékelését szoktam megnézni.
Ez valami kegyetlen nagy lett. Vigyázat, az eredeti "produkció" a nyugalom megzavarására alkalmas ostoba embert tartalmaz. Saiid patentul szétoltotta.
Jogosan!
Ha már Saiid, akkor eszembe jutott a slam.
Voltam pénteken Győrben slam-esten, és valami eszméletlen rohadt jó volt. Totál beindította az agyam, pörögtek a rímek még másnap is az agyamban. Hatalmas lökést ad az agynak, teljesen felpörgeti, és mellette hihetetlen szórakoztató.
Aki eddig gondolkodott rajta, hogy elmenjen, de eddig mégsem ment, az a következőre menjen el. Bpen rengeteg van, de már egyre több városban is.

Ez valami kegyetlen nagy lett. Vigyázat, az eredeti "produkció" a nyugalom megzavarására alkalmas ostoba embert tartalmaz. Saiid patentul szétoltotta.

Ha már Saiid, akkor eszembe jutott a slam.
Voltam pénteken Győrben slam-esten, és valami eszméletlen rohadt jó volt. Totál beindította az agyam, pörögtek a rímek még másnap is az agyamban. Hatalmas lökést ad az agynak, teljesen felpörgeti, és mellette hihetetlen szórakoztató.
Aki eddig gondolkodott rajta, hogy elmenjen, de eddig mégsem ment, az a következőre menjen el. Bpen rengeteg van, de már egyre több városban is.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Úgy látszik a fejtörő topikba kellett volna.
Nézd meg jobban...
Amúgy már Modricsnak is van hivatalos FB oldala.
Ez sem az volt. :Đ
Nézd meg jobban...

Amúgy már Modricsnak is van hivatalos FB oldala.
Ez sem az volt. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- lordgabi
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
A médiaertek, kit erte meg leigazolni kapcsan tapasztalat: itt Svájcban van egy kolumbiai kollégám, diolomaciaval foglalkozik nem ert a focihoz. Kerdeztem Falcaorol fogalma nincs ki az. Aztan James... Egybol pacsi, o a legjobb, a tobbi kollégának is mondja, h o a mi tizesunk... Ezt a srácot el lehet adni barhol bárkinek, valóban hatalmas a mediaerteke. A masik ilyen Neymar a brazilok idollnak tartják, ott valoban vallás a futball a nok is tudjak, hogy R9 betegsége miatt hízott meg ezt csak megjegyzem. Szoval Neymar, nem tesznek különbséget a megítélésében mondjuk Ronaldinhohoz viszonyítva. Ez erdekes számomra is. Csak gondoltam leirom, h egx nemzetközi csapatban mennyire érezhető ez.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aztán két sör után pofánvertek a sok bőrözésért...doncsontos írta:Realista24 írta:Na nézzük a válaszokat.
ha nem is heti rendszerességgel de ez egy nagyon jó kezdeményezés.mondjuk lehetne tenni nagy meccsek elé egy ilyet aztán leülni két láda sörrel meccset nézni.

Nem illik.