Persze szeptemberben nehéz előrejósolni az ilyet,de ismerjük Mourinho-t kicsit megőszült meg felszedett pár kilót, de még mindig nagyon érti a szakmát és most egy nagyon jó csapatot hozott össze tele sikeréhes játékosokkal (Fabregas pl még nem nyert bl-t)...José is kapott egy jónagy pofont májusban amikor nélküle ünnepeltük a 10iket pedig egy 50%ban minimum bennevolt az ő munkája is csak elbarmolta a saját makacssága miatt... A Chelseaben az a jó,hogy mindenki számára kellemetlen ellenfél legyen az Barca Real Psg City vagy Bayern, tudnak focizni is meg buszozni is, olyan mintha az Atletico-t összegyúrnád a Real Madriddal és kedvedre váltogatnád(jó ez kicsit morbid hasonlatziro4vr írta:szerintem korai ezt még kijelenteni, legalábbis a bl-re. bajnokság nagy esélyesei az tény, de a bl más, mourinho egy ideje elakad ott, még a megfelelő posztokon történő erősítések se garantálnak semmit. a védelmük meg a földön verhető szerintem.Matt009 írta: Ezt viszont adom. Érdemes megtenni a Chelsea PL győzelmét, az tuti, de a BL-re is a legnagyobb esélyesek lesznek. Hiába ennyit jelent, ha valaki tudja, hogy hol van egy Fabregasnak a helye a pályán. Nálam eddig ő az év igazolása.
Na mind1 nem szartam össze magam tőlük,csak úgy gondolom ha őket képesek lennénk ütni akkor reális esély van a címvédésre.