Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 14., vasárnap 22:18

Tavaly szeptemberben ki gondolta volna,hogy az agyatlan argentín lesz a kulcs a sikeres szezonhoz? Szerintem senki, idén lehet akár egy Illara-Isco-Jesé-Bale(DM posztján) is könnyen megoldás mint tavaly Mariska...Hámesz sem annyira fogalmatlan mint itt sokan gondolják.Alonso és DM távozásával gyengültünk de szerintem csak rövid távon,ősszel keresgélni fog a mester tavaszra meg összeáll minden, legyen meg a BL elődöntő onnantól meg bármi lehet. A bajnokságból meg még 35 forduló van... Tavaly sem bíztatok a csapatban mégis megcsinálták, én bízok bennük aztán ha nem sikerül na bumm, jövőre is itt leszek meg azután is... A decima valahogy kielégített engem most egy időre,de persze engem is zavar Perez ámokfutása, erről viszont csak ő tehet és nem Ancelotti hámesz vagy Casillas(mert őt sem Ancelotti rakja a kezdőbe sajnos)...
A DM-féle tavalyi szitu baromi ritkán ennyire sikeres. Azt ne várjuk, hogy megint húz Carlo egy ilyet. Abból kell főznünk, ami van, és az nem túl rózsás.
Hameszről meg annyit, idővel jó lehet, de én idén is sikereket akarok. Engem a BL győzelem nem elégített ki. A Barca féle kupahalmozásra áhítozom, arra, hogy az összes csapat lefossa a bokáját, ha kilép ellenünk a pályára. Nagyon kevés kupát nyertünk az elmúlt 12 évben, ideje lenne feltölteni a vitrint, és engem kibaszottul zavar az elszalasztott lehetőség ténye, pláne annak a fényében, hogy ennek a legnagyobb oka, egy Facebook-sztár, egy futball-celeb, aki ráadásul jelenleg nem jobb az elmúlt 40 év legjobb labda nélküli irányítójánál. James nem fog elég időt kapni, hogy itt klasszissá nője ki magát. Akkor meg minek?
Amúgy meg olyat sem hallottam én még futballszurkolótól, hogy egy kupa őt kielégítette. Ez tipikusan az előre magyarázzuk a bizonyítványt hozzáállás. Az elmúlt években elég sok savazást kaptunk innen-onnan, most adhattunk volna a savazóknak, és ismét sanyarú évekkel szolgálhatunk volna az utálóinknak. Erre mi történik? Még adjuk alájuk a lovat.

Én akkor leszek elégedett, ha mi is megcsináljuk azt, amit a Barca, az Inter és a BM. A triplázást. Azután majd elfogadok 1-2 gyengébb évet. Addig viszont nem. Nehogy már a 20. század legsikeresebb klubja erre ne legyen képes a 21. században ekkora gazdasági erővel a háta mögött...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:55

tucsoki írta:
Realista24 írta:Olvassátok az értékeld a meccset topicot 1 évvel ezelőttről. Most szaladtam végig, pont az Atma elleni szeptemberi vereség után. Szinte szóról szóra ugyanaz :lol: :lol:
Igen! Azóta parádés játékkal megnyertük a 10. BL-t, és most megint kezdhetünk mindent az elejéről, és alapozhatunk arra, hogy valami zseniális húzással ismét egybeérik a "csapat", és történelmi duplázás lesz....

Ez a szomorú, hogy nem léptünk előre.
Tavaly szeptemberben ki gondolta volna,hogy az agyatlan argentín lesz a kulcs a sikeres szezonhoz? Szerintem senki, idén lehet akár egy Illara-Isco-Jesé-Bale(DM posztján) is könnyen megoldás mint tavaly Mariska...Hámesz sem annyira fogalmatlan mint itt sokan gondolják.Alonso és DM távozásával gyengültünk de szerintem csak rövid távon,ősszel keresgélni fog a mester tavaszra meg összeáll minden, legyen meg a BL elődöntő onnantól meg bármi lehet. A bajnokságból meg még 35 forduló van... Tavaly sem bíztatok a csapatban mégis megcsinálták, én bízok bennük aztán ha nem sikerül na bumm, jövőre is itt leszek meg azután is... A decima valahogy kielégített engem most egy időre,de persze engem is zavar Perez ámokfutása, erről viszont csak ő tehet és nem Ancelotti hámesz vagy Casillas(mert őt sem Ancelotti rakja a kezdőbe sajnos)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:53

tucsoki írta:James (teljesen fölösleges) érkezésének semmi köze nem volt hozzá, nyilván.
>>>>
Külön köszönet Di Maríának és Péreznek, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre. :salute:
:roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:51

James (teljesen fölösleges) érkezésének semmi köze nem volt hozzá, nyilván.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:48

IkerCasillas írta:
Realista24 írta:Azon gondolkodom, hogy már most elkezdjem?
TRIPLÁZUNK!!!!
A Pogba leigazolásával kapcsolatos tipped is jól bejött. :mrgreen:
Még bejöhet. :Đ
hogy mi a fészkes fenéért kellett hozzányúlni ennyire egy bl-győztes csapathoz?
Mariska borította a kártyavárat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:47

Azon gondolkodom, hogy már most elkezdjem?
TRIPLÁZUNK!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Pogbinnyó érkezését el ne felejtsd :mrgreen:

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:47

Realista24 írta:Azon gondolkodom, hogy már most elkezdjem?
TRIPLÁZUNK!!!!
A Pogba leigazolásával kapcsolatos tipped is jól bejött. :mrgreen:

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:46

Engem csak az basz az egészben, hogy mi a fészkes fenéért kellett hozzányúlni ennyire egy bl-győztes csapathoz? kroos vétele tökéletes volt, marhára örültem, utána viszont gyakorlatilag minden marhaságot megcsináltunk, amit lehetett. 1-2 embert kellett volna kroos mellé hozni még, és olyan simán duplázhattunk volna, hogy csak na :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:30

Azon gondolkodom, hogy már most elkezdjem?
TRIPLÁZUNK!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Külön köszönet Di Maríának és Péreznek, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre. :salute:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:12

Realista24 írta:Olvassátok az értékeld a meccset topicot 1 évvel ezelőttről. Most szaladtam végig, pont az Atma elleni szeptemberi vereség után. Szinte szóról szóra ugyanaz :lol: :lol:
Igen! Azóta parádés játékkal megnyertük a 10. BL-t, és most megint kezdhetünk mindent az elejéről, és alapozhatunk arra, hogy valami zseniális húzással ismét egybeérik a "csapat", és történelmi duplázás lesz....

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 14., vasárnap 21:00

Hogy ne legyen off az offban:

A bajnokság akkor sem lett meg, persze volt, hogy nekünk is állt a zászló, de ez nem azt jelenti, hogy minden évben visszajövünk 6-7 pontról. Az atletico hosszú távon nem lesz olyan jó mint tavaly szerintem, idén mostmár el fognak fogyni a bajnokságban azt mondom. Most a barca a legesélyesebb a bajnokságra, pláne ha jön Suárez, ő +1 ember aki képes meccseket eldönteni nehéz helyzetben is.
A kupa meg a BL meg más tészta, a kupán egy jó sorsolással könnyedén a döntőig menetelhetünk. A BL jelenleg neccesnek tünik számomra, aztán meglátjuk. Chelsea erősebb, PSG tapasztaltabb, atma kellemetlen, barca ha hátul nem megy el szintén erősek, bayern se biztos hogy mégegyszer belefut a késbe.
Egyelőre nincsenek túl jó kilátásaim, bármennyire is próbálom objektíven nézni.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. szeptember 14., vasárnap 14:08

Kerlon írta:Valaki tudna normális összefoglalót linkelni? Előre is kössz!
http://youtu.be/ooWwlYaGo10 Ez a legjobb, amit találtam eddig.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 14., vasárnap 13:15

Valaki tudna normális összefoglalót linkelni? Előre is kössz!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 14., vasárnap 11:48

Nem láttam a meccset, de gondolom mi lehetett tegnap. Két dolgot írnék: kapja be Perez, hogy így összekontárkodta a nyár végére a keretet. Kapja be Ancelotti, hogy 5 meccse nem képes változtatni a szarul működő csapaton és rendre visszaküldi azt a 11-12 játékost a pályára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. szeptember 14., vasárnap 11:31

ÓÓÓ MÁÁÁRJA :lol: Kínomban már nevetek az egészen...pedig sírni kellene. Vegyük sorban.

Ikert kifütyülték, nem is kicsit. Csak a süketek nem hallották. CA nem fogja kivenni, nem hagyja, hogy a bernabeu népe diktáljon, így bele kell törődnünk abba, hogy a kapusunk nem fog kifutni, és minden kirúgása az ellenfélé lesz.

A védelembe már bőven beférne egy Varane. Jó a Pepe-Ramos páros, de egyre inkább azt érzem, hogy kell valami új oda.

KP...Nem hiszem el, James nem való oda...Isco messze sokkal jobb nála azon a poszton. Sőt, szerintem még a Modric-Illarra-Kroos kp is többet érne a tegnapinál. Jamesről 20 percig azt se tudtam h a pályán van.

Támadók...mit lehet erre is írni? CR lassan magával focizik. Benzema nulla, Bale dupla nulla...Bebizonyosodott, Karim a büdös életben nem lesz vérbeli befejező csatár, a baj az, hogy jelenleg semmiben sem jó. Bale meg egyszerű mint egy faék. Nem jó szélsőnek, főleg nem s jobboson.

CA hallani sem akar szerkezet váltásról. A rossz embereket játszassa. Lehet, hogy egyszer elkezd működni, de addigra a bajnokság éppen elfog menni...csak gratulálni lehet ehhez a rakás szarhoz amit letoltak tegnap is.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. szeptember 14., vasárnap 11:09

Lehet James még nem mer váratlant húzni és nem látványosan játszik, de a probléma sokkal inkább a Benzema Bale páros. Mindkettő totál súlytalan, kiszámítható. Bale elé teszel egy embert közvetlenül, majd mikor tolja a labdát középről biztosítani kell valakinek és kész. Benzema meg.. Lassan akár egyedül is hagyhatják, ilyen semmilyen játékkal akár Khedirát is betehetjük előre. Casillast remélem végre kiteszik, amit az Atletico kapusa csinált, azt kéne neki is, jönni, dönteni mindenkit. Keylor tudja ezt, rég őt kéne védetni. Ha nincs CR, akkor óriási a baj, mert ő az, aki miatt helyzetekig, gólig jutottunk.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 14., vasárnap 10:55

Mondjatok már nekem egy olyan gólt, amit a középpálya közepe miatt kaptunk? Ebben a rendszerben (442) Khedira és Illarra is visszalépés. Khedira támadásban szarabb, mint a Modric-Kroos kettős, Illarra meg mindenben.
HA 433-at akarnánk játszani, esetleg megoldható lenne Khedirával: Modric-Khedira-Kroos felállásban, de Illarra védekező munkája kevés ahhoz, hogy vkp-t játszon. Sajnos ő akkor tud jól játszani, ha van mellette egy "jómunkásember", aki megcsinálja a védekezés nehezét.

Ja, és mindenki James-t bactatja, csak tudnám, hogy miért? Segíti a támadásokat, visszaér a védekezésben (ugye a második tegnapi gólnál Isco nem ért vissza). Nem úgy játszik, mint DM, de nem is az a feladata.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. szeptember 14., vasárnap 10:49

Toti írta:
itt valaki még tényleg ezt elhiszi hogy ez egyik napról a másikra megtörtént?!
ne szórakozzunk már.
ezt perezék már rééég tudták..
az hogy nekünk mi jön ki hivatalosan az egy dolog.
ha annyira kurvára akartak volna a helyére igazolni,akkor lett volna lehetőség.
ne hogy már alonso legyen a hibás azért mert elmert igazolni.. :lol:
és szted direkt szívatják magukat perezek.
megbeszélték júliusban, h figyelj, majd 72órával az átigazolási időszak vége előtt menj el, addig egy (!!!) kibaszott árva pletyka sem lesz rólad. nyugodtan menj el a vége előtt..

hagyjuk már.[/quote]

Szerintem egyértelmű volt hogy Khedira , Illarra vagy Xabi megy. Illarra érinthetetlen, Khedirát nem tudtuk nem lehetett elpasszolni így maradt Xabi. Nem is akartuk pótolni őt , és nem is fogjuk , majd ha lelép Khedira.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 14., vasárnap 10:45

Toti írta:és szted direkt szívatják magukat perezek.
megbeszélték júliusban, h figyelj, majd 72órával az átigazolási időszak vége előtt menj el, addig egy (!!!) kibaszott árva pletyka sem lesz rólad. nyugodtan menj el a vége előtt..

hagyjuk már.

szerintem ezek az igazolások nem úgy mennek h oda mész,szólsz h lelépsz,majd 1 óra múlva jön a telefon hogy oks,itt a szerződést,jöhetsz is játszani,holnap lesz a prezentációd,már küldjük a 3-as alonsos mezt is hozzá.

lehet hogy az fm-ben könnyűnek tűnik,de szerintem azért ez egy kicsit időigényesebb dolog...
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. szeptember 14., vasárnap 10:44

Nekem a legnagyobb problémám még mindig az ,hogy ennek a hámesz gyereknek miért kell egyből betonkezdőnek lennie? Bale is tavaly be lett dobva a mélyvízbe aztán Ancelotti látta ,hogy még nincs kész és kivárt... Ezt kéne hámesszel is, én úgy képzeltem el Hamesz beépítését,hogy szépen lassan meccsről meccsre több percet kap majd, erre kb minden meccsen beton kezdő akármilyen fos és idegenül mozog... Attól,hogy drága volt még lehetne ésszel beépíteni, nem csak bedobni a kezdőbe atletico-k ellen úgy hogy a csapat többi része sincs még rendben...Én türelmes vagyok, tavasszal kell jónak lenni, azt már szinte természetesnek is vehetjük,hogy mi kergetjük az elsőt és nem ők minket, Perez elbaszta, Carloék mindent megfognak tenni ami tőlük telik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: