Laporta nagy kedvence... szerintem féljél, ha Tito besülne október környékén.'shutterisland írta:bielsát menesztették.
kíváncsi vagyok, mikor dobják be először, mint potenciális real tréner.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 21:15
Laporta nagy kedvence... szerintem féljél, ha Tito besülne október környékén.'shutterisland írta:bielsát menesztették.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 8., szombat 21:14
igen, riquelme jól kibaszott velük arsenal elleni elődöntőben a kihagyott 11essel.Sőt a BL-ben is egész szépen szerepeltek annak idején. Jó lenne, ha visszatérnének arra a szintre.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 8., szombat 21:10
Örülök nekik, Betis mellett a másik legkedveltebb spanyol csapatom, amikor Pellegrini odakerült oktattak rendesen emlékszem. Forlán oda-vissza szopatta a Barcát is anno. Sőt a BL-ben is egész szépen szerepeltek annak idején. Jó lenne, ha visszatérnének arra a szintre. :-)Toti írta:villarreal újra az elsőosztályban.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 8., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 8., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 18:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 8., szombat 18:06
Bőrszalonnát jól megsütnéR.M.C.F írta:'shutterisland írta:bielsát menesztették.
Nála slamposabb trénert én még nem láttam......mintha szalonnasütésen lenne néha.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 18:01
'shutterisland írta:bielsát menesztették.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 8., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 5., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 5., szerda 22:04
én hallani akarom ezt a mesét. pláne tőled.Toti írta:a másik meg,hogy attól mert pénzed van,még sikered nincsen,max a nőknél.....de az másik mese.
HozzászólásSzerző: realfan » 2013. június 3., hétfő 23:15
a megnem támadási paktum a Cityvel van :-)Na meg,miért lenne jó a RM-nek egy ilyen paktum? félnek nehogy CR-t, Ikert vagy ramos kivásárolja az Sevilla?
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 3., hétfő 23:15
én hallani akarom ezt a mesét. pláne tőled.a másik meg,hogy attól mert pénzed van,még sikered nincsen,max a nőknél.....de az másik mese.
de miért?iscóóóó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 3., hétfő 23:00
aztán jött az info a megnemtámadási paktumról,
Annyira rossz volt az edzőjük hogy arra jelző sincsen....a másik meg,hogy attól mert pénzed van,még sikered nincsen,max a nőknél.....de az másik mese.pheco írta:City egész jól kezdett el építkezni, be is mákoltak egy bajnokságot, azóta viszont semmi. Játékos állomány maradt, a játékuk fos, most meg Navassal akarják feldobni? Hát sok sikert pénzeszsákok
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 3., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 3., hétfő 15:11
Szertinem se az. Jó esélyt látok Iscora most. Főleg, mert nem is nagyon tudunk mást hozni...A nép meg majd úgyis örül a spanyol tehetségnek.Amúgy Isco-val és Navas-szal is hírbe hozták mindkét klubot, aztán jött az info a megnemtámadási paktumról, és mi hirtelen eltűntünk a Navas ügyből (pedig a sevillai állítólag inkább ide jött volna), a City meg kiszállt az Isco-ért folytatott harcból.
Véletlen egybeesés?
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 3., hétfő 15:00
Hát ha megegyeztünk hogy miénk Isco övék Navas akkor jól csináltukRealMadridFanatic írta:Amúgy Isco-val és Navas-szal is hírbe hozták mindkét klubot, aztán jött az info a megnemtámadási paktumról, és mi hirtelen eltűntünk a Navas ügyből (pedig a sevillai állítólag inkább ide jött volna), a City meg kiszállt az Isco-ért folytatott harcból.
Véletlen egybeesés?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 14:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 3., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 3., hétfő 14:33
A City...Mármint ki veszi meg? Le vagyok maradva. :mrgreen:
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem