Nagyon vártam már.
-Elkéstél.
-Miről?
-Az is igaz
Utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka szerintem.
10/8
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 14., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. szeptember 14., vasárnap 0:50
Én mindenhol csupa jót hallottam róla eddig, Soadroli is nagyon jó pontot adott rá korábban, nagyon-nagyon vártam, nemsokára én is pótolni fogom, majd írj róla!El Tigre írta:ez a csillagainkban a hiba hány liter nyálat termel meg ? még a nézhető kategória ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 13., szombat 23:44
Na, ez bejött nekem is. Egy jó 8/10-et tudok is rá adni.mathers írta:Reggel néztem meg a holnap határát. Aki teheti nézze meg nekem nagyon tetszett. Kritika is van róla
http://filmlyuk.blogspot.hu/2014/09/a-h ... atara.html
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 13:30
Én is csak ajánlani tudom a filmet, nekem az idei legjobb mozis élményem volt, kicsivel verte A Galaxis Őrzőit és A Majmok Bolygóját is. Egyvalami volt gázos szerintem - legalábbis nekem nagyon szemet szúrt -, mégpedig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor megtudja, hogy hol van a "főgonosz" rejtekhelye, akkor nem értem miért menekültek tovább, és próbáltak meg kijutni a városból ahelyett, hogy a csaj simán fejbe lőtte volna ott a kocsiban.. Jó, persze, tudom, hogy valahogy el kellett vesztenie az erejét, de megoldhatták volna kicsit jobban is ezt szerintem. De ettől függetlenül nekem is nagyon bejött a film, egy nézést mindenképp megér szerintem!mathers írta:Reggel néztem meg a holnap határát. Aki teheti nézze meg nekem nagyon tetszett. Kritika is van róla
http://filmlyuk.blogspot.hu/2014/09/a-h ... atara.html
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. szeptember 13., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. szeptember 13., szombat 9:57
Az 2015 eleje, Phoenix komámmal az élen, és most végre meg fogja kapni az Oscart, érzemziro4vr írta: +új paul thomas anderson..vagy az 2015?

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. szeptember 13., szombat 8:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. szeptember 13., szombat 8:01
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 12., péntek 20:54
Nekem nagyon nem jött be, a szereposztás parádés, de ezerszer látott sztori és Favreau biztonsági játékot játszott... Nem indult el igazán sem a vígjáték, sem a dráma felé, olyan igazi középszer a film. Kb. 6/10nmate írta:Chef című művet látta már valaki? Jon Favreau film, az még érdekes lehet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 12., péntek 20:50
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 12., péntek 20:39
jelentős filmről volt szóDupla D írta:Jennifer Lawrence is jön még (sajnos ruhábannmate írta:Idén lesz még valami jelentősebb film mozikban? Nem igazán ugrik be semmi a Dumb and Dumber to & Interstellar duón kívül) az új Éhezők viadalával.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. szeptember 12., péntek 20:30
Jennifer Lawrence is jön még (sajnos ruhábannmate írta:Idén lesz még valami jelentősebb film mozikban? Nem igazán ugrik be semmi a Dumb and Dumber to & Interstellar duón kívül
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. szeptember 12., péntek 20:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 12., péntek 20:25
fincher új filmjenmate írta: Idén lesz még valami jelentősebb film mozikban? Nem igazán ugrik be semmi a Dumb and Dumber to & Interstellar duón kívül![]()
Ja, Hobbit nem érdekel
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 12., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 12., péntek 20:21
kicsit ferde az ízlésed, semmi gond...MyStiQ írta:Nekem is bejött, bár a Tűzgyűrű jobb volt.
...és ha valaki most beszól, kivágom.![]()
Voltak butaságai a Godzillának, de azért moziban fasza kis élmény volt, simán megérte a mozijegy árát.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 12., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 12., péntek 20:06
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 12., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. szeptember 12., péntek 13:58
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem