ziro4vr írta:GT37 írta:, Mathieu pedig hatalmas meglepetés nekem, gyakorlatilag a legjobb középhátvédünk egyelőre.
Ez oké, de azért kicsit ijesztően hangzik..

Nekem ne mondd, ki is töröltem ezt a mondatot, miután leírtam, annyira hihetetlenül hangzott.

De ez az igazság. Elég magabiztos, pontos, sallangmentes eddig a dohánybáró játéka, a fejpárbajokat szerintem elég jó arányban nyeri, és meglepő módon a fordulékonysága is jobb egy repülőgép-anyahajóénál (ugyanez Piquéről továbbra sem mondható el sajnos). Igaz, meccsenként egy-két teljesen homály passza még van, ezek remélhetőleg idővel eltűnnek majd.
Mondjuk arra leszek még kíváncsi Mathieu-vel kapcsolatban, hogy hogyan fog teljesíteni az első olyan meccsen, amelyen egy igazi topcsatárral kell megküzdenie (Benzema tegnapi produkcióját elnézve ez a meccs nem az őszi klasszikus lesz

), mert az eddigi ellenfelek nem jelentettek valódi erőfelmérőt ebből a szempontból.
Vermaelen a másik kérdőjel, ő egy nagyon jó játékos volt 3-4 éve, azóta folyamatosan
a) sérült
b) baromi gyengén játszik
Szóval biztató. De talán a környezetváltozás jót tesz majd neki.
For the first time in history, Barcelona are 6 points ahead of Real Madrid after the first 3 rounds in the Liga.
Ettől függetlenül én még nem írnám le a Realt, és óva inteném a többi Barça-drukkert az olyan kijelentésektől, hogy "simán meglesz a bajnoki cím", "a Real már nem ellenfél", satöbbi. Hosszú még a szezon, mi is fogunk hibázni, valószínűleg jönni fog a szokásos hullámvölgy január-február környékén (bár talán most nem lesz olyan hosszú, mint az elmúlt években). Kétségtelen, hogy jelenleg jobban egyben vagyunk, mint a Real, de ez még változhat, annak ellenére, hogy Ancelottinak nem lesz könnyű dolga, mert szerintem nagyon hiányzik egy Vidal-típusú játékos a középpályáról. Ezt a Kroos - Modric - James hármast minden téren kevésnek érzem valamiért, védekezésben egyértelműen, és egyelőre támadásban sem tudják azt a szintű kreativitást és stabilitást adni a csapatnak, amire szükség lenne. Persze ez is változhat még, csak ehhez alapos finomhangolás, precíz munka szükséges.