nemár baszki....hehe írta:istimester írta:Vegyétek le a szemuveget.![]()
soha![]()
![]()
1 méterről gólt kapni szögletből, az is penzema hibája
az abszolút benzemáé volt. oda hogy a picsába jöhetne ki kapus mégis?
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. szeptember 13., szombat 22:00
nemár baszki....hehe írta:istimester írta:Vegyétek le a szemuveget.![]()
soha![]()
![]()
1 méterről gólt kapni szögletből, az is penzema hibája
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. szeptember 13., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. szeptember 13., szombat 21:55
?istimester írta:Vegyétek le a szemuveget.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 21:55
istimester írta:Vegyétek le a szemuveget.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. szeptember 13., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 20., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. augusztus 20., szerda 13:18
Teljesen mindegy, amíg ő fog védeni a kapott gólok nagy része után ez fog menni, csinálhat ő bármit.Kerlon írta:Ha kimegy a rövidre, akkor is ő a hibás, mert:
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. augusztus 20., szerda 12:49
ő az úr az ötösbenvolt írta:Neked ez a véleményed, nekem meg az amit leírtam de ez még nem jelenti azt ,h gyűlölöm. Szimplán úgy látom ,h ha az ötösbe érkezik a labda akkor az a kapusé és kész. Állhat ott 25 ember is, akkor is ő az úr az ötösben.Prométheusz írta: nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...
oda egyszerűen nem mehetett ki, nem tudott volna 5 embert agyonvágni...
tényleg jobb lenne neki ha elmenne, mert nem ezt a zsigeri gyűlöletet érdemli..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. augusztus 20., szerda 12:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. augusztus 20., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. augusztus 20., szerda 1:53
A probléma az, hogy megint nem tudod, hogy mivel vitatkozol. Senki nem mondta, hogy Casillas a legjobb az ötösön belüli magas labdák lehúzásában. Itt a vita arról megy, hogy ki a hibás a gólban.PEEtör írta:Áááá, nekik nem szemet szúró, ezt így kell.ericco írta:Azért meg lehet nézni más kapusokat, hogy jönnek ki az ilyen labdákra, és hogy jön ki iker. És ezt ne fogjátok a gyűlölködésre és hasonló hüyleségekre, ez tény, annyira szemet szúró.
Nem láttam, hogy ma vagy az eu-s szuperkupán olyan gyenge vagy fék lett volna. Az a csel sem az önbizalomhiányáról tanúskodott nekem.PEEtör írta:Hihetetlen, hogy ennyire nem látjátok, mennyire gyenge, önbizalomhiányos, és fék a csapatban,
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 1:52
Neked ez a véleményed, nekem meg az amit leírtam de ez még nem jelenti azt ,h gyűlölöm. Szimplán úgy látom ,h ha az ötösbe érkezik a labda akkor az a kapusé és kész. Állhat ott 25 ember is, akkor is ő az úr az ötösben.Prométheusz írta: nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...
oda egyszerűen nem mehetett ki, nem tudott volna 5 embert agyonvágni...
tényleg jobb lenne neki ha elmenne, mert nem ezt a zsigeri gyűlöletet érdemli..
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:48
nézd már meg, kockázd ki. ötös sarkán öt játékosunk, és köztük jön el a bogyó. Marci mondjuk mire helyezkedett...volt írta:A hétvégén nekem is volt egy mérkőzésem, mi is hasonló gólt kaptunk. Az edző magához hívta a kapust - aki egyébként elég nagy darab csávó- és elmagyarázta neki ,h mit kell hasonló helyzetekben tenni. Ha az ötösbe jön a labda akkor mindegy ,h ki van előtte azt le kell borítania és le kell húznia a labdát. Ha az ellenfél áll előtte, ha a csapattárs. Mindenkinek és mindennek borulnia-repülnie kell.
Elmesélte azt is ,h ahol régebben edzősködött ott a kapus mindent vitt. Volt egy olyan szituáció ,h 4 csapattársa és egy ellenfél maradt a földön az ütközet után, de legalább a labda megvolt.
Szerintem itt is hasonlóképp kellett volna Ikernek eljárnia, fel a térdel és ordítani ,h az enyém és elvinni a labdát.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. augusztus 20., szerda 1:38
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. augusztus 20., szerda 1:20
Csabi írta:egy kapusnak azon a teruleten szerintem dominalnia kell. o meg csak all, es les. az a mozgasa kikeszit. ezen a meccsen siman bekapott volna 1-2 golt plusszban ha nem a kezebe guritjak a labdat.
Érdekes módon nem csak én látom így a dolgot.PEEtör írta:De egyszerűen nincs, mondom NINCS semmi jelenléte az ötösön belül ilyenkor. Mintha engem dobnának be oda, csak én soha nem voltam kapus, olyan, mintha egyszerűen fogalma nem lenne róla, hogy mit csináljon. Az a mozgáskultúra, amit most is lenyomott, csak egy Benny Hill zene kellett volna alá, komédia.
Fent két idézet is van, de ne olvasd el légy szíves, csak nyomasd az ironikus hsz-eidet 3-4 társaddal egyetemben. Ja, meg az alábbit is hagyd figyelmen kívül.Akkor légy szíves magyarázd már el, mit kellett volna csinálni, az 5-s sarkán lévő 6-7 embert egy kalasnyikovval eltüntetni, mert máshogy nem férhetett volna a labdához, vagy mit?
PEEtör írta:Nem teljesen az ő sara volt.
Többet én sem igazán vagyok hajlandó hozzászólni a Casillas topikhoz, teljesen fölösleges, ha valakit rohadtul érdekel, elolvashatja az utóbbi hsz-eimet -bár az nem jellemző-, minden benne van.Rasta írta:Inkább már nem írok semmit
Áááá, nekik nem szemet szúró, ezt így kell.ericco írta:Azért meg lehet nézni más kapusokat, hogy jönnek ki az ilyen labdákra, és hogy jön ki iker. És ezt ne fogjátok a gyűlölködésre és hasonló hüyleségekre, ez tény, annyira szemet szúró.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. augusztus 20., szerda 1:19
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 20., szerda 1:16
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2014. augusztus 20., szerda 1:14
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 20., szerda 1:12
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. augusztus 20., szerda 1:11
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem