Tiltólista, aztán le van a gond. Témát be lehet fejezni. Többet nem szólok.realistahuni írta:Teljesen korrekt volt csak még hiányzott 10 szívecske meg "király vagy".De ha két szép gólt lőtt akkor miért ne írhatná le?

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Teljesen korrekt volt csak még hiányzott 10 szívecske meg "király vagy".De ha két szép gólt lőtt akkor miért ne írhatná le?
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Mi rosszat írt? nem láttam a barca meccset csak az eredményt. De ha két szép gólt lőtt akkor miért ne írhatná le? Neymar úgyis brazil.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
NYUGALOMrealistahuni írta:
+1
![]()
Meddig kell tűrni még ezt a hányinger divat stílust itt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
kit érdekel?némár lőtt két szép gólt.
Nem megmondtam, csak megkérdeztem.ki vagy te, hogy megmondod, hogy ki és mit írjon?
Elvileg ez még mindig nem az eb, se nem a fészbuk, ha ott írnak ilyesmit ilyen stílusban az nem zavar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2014. szeptember 13., szombat 19:37-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
miről beszélsz kispajtás?Meddig kell tűrni még ezt a hányinger divat stílust itt?

némár lőtt két szép gólt.

ki vagy te, hogy megmondod, hogy ki és mit írjon?

- realistahuni
volt írta:hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot![]()
![]()
![]()
![]()
+1

Meddig kell tűrni még ezt a hányinger divat stílust itt?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy csak szezon eleji tűz, de valamivel harapósabb, küzdősebb lett a csapat, ez sokat jelenthet.
ellenben a védelem még továbbra is gyenge, annak ellenére is, hogy szemmel láthatóan stabilabb a védekezés, mint tavaly.
vermaelen és suarez két óriási kérdőjel, nagyon nagyban fogja befolyásolni az esélyeinket a szezonban az, hogy ők mennyire fognak beválni.
ha mind a kettő be tudna illeszkedni és tudna pluszt adni a csapatnak, szerintem jó szezonunk lesz.
ellenben a védelem még továbbra is gyenge, annak ellenére is, hogy szemmel láthatóan stabilabb a védekezés, mint tavaly.
vermaelen és suarez két óriási kérdőjel, nagyon nagyban fogja befolyásolni az esélyeinket a szezonban az, hogy ők mennyire fognak beválni.
ha mind a kettő be tudna illeszkedni és tudna pluszt adni a csapatnak, szerintem jó szezonunk lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez oké, de azért kicsit ijesztően hangzik..GT37 írta:, Mathieu pedig hatalmas meglepetés nekem, gyakorlatilag a legjobb középhátvédünk egyelőre.

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hasonlóan látom én is, a hozzáálláson múlik itt minden, az egyértelmű, hogy a képességei adottak ahhoz, hogy kicsit visszavonva is klasszis teljesítményt nyújtson. De egyelőre úgy tűnik (bár nem akarom elkiabálni), hogy sokkal motiváltabb, mint tavaly, a védekezésbe, a letámadásba többet segít be, és ha látja, hogy a gól nem akar összejönni, akkor nem görcsöl és lövöldözik a vakvilágba, hátha lesz belőle valami, hanem a játékszervező, helyzetkialakító szerepkört választja, eddig elég jó hatékonysággal. Remélem, kitart ez a lendület tavaszig.ziro4vr írta:Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.
A játékunk egyébként tetszett, direktebb támadásvezetés, rugalmasabb taktika, sok helyzet, viszont gyenge helyzetkihasználás, azt hittem, ez meg is fogja bosszulni magát, szerencsére aztán jött Neymar. Messi annyira most nem játszott jól, de a két gólpassz magáért beszél, Munir játéka biztató volt, csak a gól nem jött össze neki sajnos (illetve összejött, csak elvileg les volt, nem vagyok biztos benne, hogy jogosan nem adta meg a gólt a bíró), Mathieu pedig hatalmas meglepetés nekem, gyakorlatilag a legjobb középhátvédünk egyelőre.
Fél héttől játszik a Barça B, ha esetleg érdekel valakit. Halilovic sajnos csak csere, viszont Samper, Grimaldo és Adama kezdő.
- ziro4vr
Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.palesz77 írta:Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
- ziro4vr
na, akkor ott a hír, hogy milyen jó lesz visszavonva a harapós meg a divatos mögéhehe írta:nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult

- ziro4vr
na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nagyon hülye szögben volt a kamera, de ha a 16-os vonalát nézed, akkor látszik, hogy nem volt les. Amúgy hihetetlen ez a meccs, semmi nem megy be, most pl Messi blokkolta már Neymar lövését..petiamadridista írta:szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.

Pique meg egy rakás szerencsétlenség megint, még jó, hogy itt van Matyi, és dolgozik helyette is..