miről beszélsz kispajtás?Meddig kell tűrni még ezt a hányinger divat stílust itt?

némár lőtt két szép gólt.

ki vagy te, hogy megmondod, hogy ki és mit írjon?

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 19:34
miről beszélsz kispajtás?Meddig kell tűrni még ezt a hányinger divat stílust itt?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 13., szombat 19:30
volt írta:hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 13., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 18:25
Ez oké, de azért kicsit ijesztően hangzik..GT37 írta:, Mathieu pedig hatalmas meglepetés nekem, gyakorlatilag a legjobb középhátvédünk egyelőre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 18:23
Hasonlóan látom én is, a hozzáálláson múlik itt minden, az egyértelmű, hogy a képességei adottak ahhoz, hogy kicsit visszavonva is klasszis teljesítményt nyújtson. De egyelőre úgy tűnik (bár nem akarom elkiabálni), hogy sokkal motiváltabb, mint tavaly, a védekezésbe, a letámadásba többet segít be, és ha látja, hogy a gól nem akar összejönni, akkor nem görcsöl és lövöldözik a vakvilágba, hátha lesz belőle valami, hanem a játékszervező, helyzetkialakító szerepkört választja, eddig elég jó hatékonysággal. Remélem, kitart ez a lendület tavaszig.ziro4vr írta:Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 18:11
Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.palesz77 írta:Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 18:08
Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 18:06
na, akkor ott a hír, hogy milyen jó lesz visszavonva a harapós meg a divatos mögéhehe írta:nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 17:59
nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 13., szombat 17:48
hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 17:34
Nagyon hülye szögben volt a kamera, de ha a 16-os vonalát nézed, akkor látszik, hogy nem volt les. Amúgy hihetetlen ez a meccs, semmi nem megy be, most pl Messi blokkolta már Neymar lövését..petiamadridista írta:szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 13., szombat 17:29
szerintem az les volt..Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()
Amúgy nem játszunk rosszul, érik a gólunk, remélem sikerül is majd begyötörni..
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 13., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 13., szombat 17:22
A kommentátor azóta is ezen lovagolt, kíváncsi vagyok hányszor mondja el még a meccs végéig.palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 17:20
Azért ennyire ne reménykedj itt a Madridomon.palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 15:58
Köszipalesz77 írta:Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..
Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..
u.i.: Jó látni, hogy visszatértél!
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem