Rég nem írtam ide...új rádiózási szabályzat, montezemolo leváltása, formula e...
-Tetszik. A pilóták sokkal inkább lesnek magukra utalva. Jobban kijön majd ki a jó pilóta, és ki a robot...Mondjuk érdekes lesz, ha nem majd az üzemanyag szintet sem közölhetik, tekergetni fognak mindent maximumra aztán 10 körrel a vége előtt leparkolnak. Vegyük csak a Hamilton-Rosberg párharcot...Nikoban mindig jobban éreztem azt, hogy neki megmondják mit kell csinálni, és ő megcsinálja. Hamiltonnak jól jön ez a szabály...Kiminek meg aztán tényleg
Vettel is érdekes lesz, ha továbbra sem tudja verni a csapattársat akkor egyértelműen váltania kell. Jó tél előtt állunk, ha Vettel kéri lesz hely bárhol. Onnantól meg minden megy tovább.
-Ideje volt. Újra szerveznek mindent a Ferrarinal. Már csak azt remélem, hogy fejben is megújulnak, és nem egy pilótás vergődést akarnak. Sokszor leírtam már, az olaszoknak az kell, hogy Alonsonak megmutassák az ajtót. Kiskirály akar lenni, de maga képtelen jó autót fejleszteni, lehet ott akármekkora tervező gárda. Oda egy ebben nagyszerű pilóta kell, aki nem megy sírni a sarokba ha a csapattárs jobb. Massa, Vettel...
-Heidfeld, az öreg...drukkolok neki is meg Trullinak is. Prostot meg eltiltanám a fenébe. Magát a versenyt nem láttam.