Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 18:23

ziro4vr írta:Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.
Hasonlóan látom én is, a hozzáálláson múlik itt minden, az egyértelmű, hogy a képességei adottak ahhoz, hogy kicsit visszavonva is klasszis teljesítményt nyújtson. De egyelőre úgy tűnik (bár nem akarom elkiabálni), hogy sokkal motiváltabb, mint tavaly, a védekezésbe, a letámadásba többet segít be, és ha látja, hogy a gól nem akar összejönni, akkor nem görcsöl és lövöldözik a vakvilágba, hátha lesz belőle valami, hanem a játékszervező, helyzetkialakító szerepkört választja, eddig elég jó hatékonysággal. Remélem, kitart ez a lendület tavaszig.

A játékunk egyébként tetszett, direktebb támadásvezetés, rugalmasabb taktika, sok helyzet, viszont gyenge helyzetkihasználás, azt hittem, ez meg is fogja bosszulni magát, szerencsére aztán jött Neymar. Messi annyira most nem játszott jól, de a két gólpassz magáért beszél, Munir játéka biztató volt, csak a gól nem jött össze neki sajnos (illetve összejött, csak elvileg les volt, nem vagyok biztos benne, hogy jogosan nem adta meg a gólt a bíró), Mathieu pedig hatalmas meglepetés nekem, gyakorlatilag a legjobb középhátvédünk egyelőre.

Fél héttől játszik a Barça B, ha esetleg érdekel valakit. Halilovic sajnos csak csere, viszont Samper, Grimaldo és Adama kezdő.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 18:11

palesz77 írta:
ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult :D
Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!
Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 18:08

ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult :D
Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 18:06

hehe írta:
nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assist :D
na, akkor ott a hír, hogy milyen jó lesz visszavonva a harapós meg a divatos mögé
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 17:59

nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assist :D
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 17:55

na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult :D
Nem illik.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 13., szombat 17:48

hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot :mrgreen: :iszunk: :cheers: :happy: :zoldsalas:
:banplz:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 17:43

néjmár.
megnézte a ficakot :mrgreen: :iszunk: :cheers: :happy: :zoldsalas:
Kép
Kép
Kép

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 17:38

néjmár :D :sziv: :cheers: :iszunk: :happy:
Kép
Kép
Kép

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 17:34

petiamadridista írta:szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.
Nagyon hülye szögben volt a kamera, de ha a 16-os vonalát nézed, akkor látszik, hogy nem volt les. Amúgy hihetetlen ez a meccs, semmi nem megy be, most pl Messi blokkolta már Neymar lövését.. :fpalm: Azt viszont nem értem, hogy miért Munir jött le, és nem Pedro.. :roll:

Pique meg egy rakás szerencsétlenség megint, még jó, hogy itt van Matyi, és dolgozik helyette is.. :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 13., szombat 17:29

Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
Amúgy nem játszunk rosszul, érik a gólunk, remélem sikerül is majd begyötörni..
szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 13., szombat 17:28

hogy a picsába lehet még 0-0?
ez a bilbao védelem valami nevetséges.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 13., szombat 17:22

palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
A kommentátor azóta is ezen lovagolt, kíváncsi vagyok hányszor mondja el még a meccs végéig.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 17:20

palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
Azért ennyire ne reménykedj itt a Madridomon. :mrgreen: Jó az a 0-0 :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 17:13

Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 15:58

palesz77 írta:Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..

Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..

u.i.: Jó látni, hogy visszatértél! :D
Köszi :)

Én mindig is Montoya egyik legnagyobb támogatója voltam, de egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nem lesz elég ide. :-( Remélem, rám fog cáfolni, ehhez mondjuk nem ártana minél több játékpercet kapnia, ezért sem örülök Lord Douglas érkezésének.

2016-ig van esélye megmutatnia, hogy mit tud, aztán ha nem lesz elég meggyőző, akkor leigazoljuk Manquillót, felhozzuk Godswillt (aki addigra alapember lesz a B-ben) és mehet a versengés a kezdőtagságért. :D

Bartránál amúgy azt tudom elképzelni, hogy elég gyengén teljesít az edzéseken, ezért kap ilyen kevés lehetőséget. Más lehetséges magyarázat egyszerűen nem jut az eszembe...

Közben elég komoly az élőkép a Camp Nou-ban. :agree:

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 15:32

GT37 írta:Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.
Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..

Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..

u.i.: Jó látni, hogy visszatértél! :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 15:26

Matt009 írta:nem biztos, hogy ezzel gyengültök...
Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.

Bravo - Montoya, Mascherano, Mathieu, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Munir, Pedro.

Pad: Ter Stegen, Adriano, Piqué, Xavi, Sergi Roberto, Sandro, Neymar.

Mascherano megint középhátvéd... Nem volt elég nagy jelzés Luchónak az Elche elleni piros lapja? Munirnak örülök nagyon, Pedrónak kevésbé, de remélhetőleg majd az ő helyére jön be Neymar, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elterveztük.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 13., szombat 11:55

R.M.C.F írta:Crespo semmi olyat nem mondott,amit épelméjű,cselekvőképes,nem autista, társadalomban beilleszkedett,egészséges ember ne tudna.
Ezzel most szépen beskatulyáztad a Barca szurkolók 90%-át. :mrgreen:
Alves még összeszedett egy kisebb térdsérülést az utolsó pillanatban
nem biztos, hogy ezzel gyengültök...

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 13., szombat 11:51

Remy írta:
„Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két játékost két teljesen különböző korból. Amikor én futballoztam, olyan játékosok ellen küzdöttem, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, vagy épp Lilian Thuram. Értik már, mire gondolok? Sokan megpróbálják összehasonlítani Messit és Maradonát, de ez lehetetlen. A katalánok támadója valóban különlegesen jó játékos, de ne vicceljünk, soha nem érhet Maradona nyomdokaiba” – mondta Crespo a La Gazzetta dello Sportnak.

:salute: :salute: :salute: :salute: :salute:

ez megy is a helyére. :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Vissza: