Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Welbeck taktikailag illik a csapatba viszont gyenge befejező. Márpedig ebbe a csapatba egy jó befejezőt kellett volna szerezni.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De nincs, ergó sehogy nincs értelme.Matt009 írta:
Özilnek sehogy nincs értelme
Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Egyrészt ez jogos, viszont akkor se a szélén kéne lennie. Védekezésben is problémát okoz, elől lassú és kinyírja a szélsőjátékot ami ott nagyon fontos. Középen is okozna gondot mondjuk. Szerintem ha wengernek van esze eladja amíg tudja jó pénzért.Matt009 írta:Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...Özilnek sehogy nincs értelme
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk Ő tényleg jó. Remélem nem a mai meccsből szűröd le. Nagyon durván fejlődött az elmúlt 1 - másfél évben.Enrique írta:Olvastam Arsenal drukkerektől, hogy Ramsey szűk elit a posztján.
Érdekelne hogy ez miben nyilvánul meg?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Olvastam Arsenal drukkerektől, hogy Ramsey szűk elit a posztján.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Falcaoért ők is bejelentkezhettek volna, mert Henry óta nem volt értelmes csatáruk. A Tigris meg pont jól jött volna, hiszen az egész csapat egy kiszolgáló egység, csak nincs az elején egy megfelelő szintű ék. Ha Wenger nem akar értelmes csatárt az az ő baja, de értelmes befejező nélkül az ő csapata nem fog működni. Erre egy Welbeckkel szórakoznak.tucsoki írta:Szegény Arsenal, nem szeretem őket, de már kezdem őket sajnálni. Ja, meg rájuk is fogadtam.
Én is sajnálom őket, pláne mert a PL-ből velük szimpatizálok leginkább, de klasszisok nélkül nem lehet komoly csapatot összerakni...
Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...Özilnek sehogy nincs értelme
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Özilnek sehogy nincs értelmeziro4vr írta:Özilnek így semmi értelme. Vagy ő vagy Wilshere.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Látva a két játékost, és hogy melyik mit tett le eddig az asztalra. Én is előbb fizetnék ki 35-öt Shawért, mint 20-at Welbeckért. Ráadásul az egyik 19, a másik meg 23 éves (idén 24).danianevem írta:Hát nem mindenki vásárolgat 35-ért Luke Shawkat
Wenger is hülye. Kiteszi szélre Özilt, amikor a padon ott van egy Ox.ziro4vr írta:Özilnek így semmi értelme. Vagy ő vagy Wilshere.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. szeptember 13., szombat 14:19-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szegény Arsenal, nem szeretem őket, de már kezdem őket sajnálni. Ja, meg rájuk is fogadtam.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hypeolni? Én azt látom, hogy szegény gyereket savazzák minden oldalról, az Ágyúsok is. Nem mintha nagy spíler lenne, de már a leigazolásánál is inkább troll-étek volt, mintsem megváltóRemy írta: Durva, hogy amikor MU-s volt, kb semmit nem lehetett róla hallani. Most, hogy Arsenalos lett kb az egyik legjobb csatár a korosztályából.Vagy ezt csak én vettem észre? Mármint, hogy ennyire elkezdték hypeolni?

Egyedül talán Gary Neville mérgelődött, hogy 20-ért elpasszolták, de inkább az ár zavarta... Hát nem mindenki vásárolgat 35-ért Luke Shawkat

- ziro4vr
Engem érdekel. Munkanélküli lettem ismét..GT37 írta: Négytől egyébként a Sunderlanddel játszunk, ezt szintén ki fogom hagyni a Barça - Bilbao miatt, de azért egy várható kezdőt írok gyorsan, na nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül...
Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Capoue, Paulinho/Dembélé - Lennon, Eriksen, Lamela - Adebayor.

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nekem is feltűnt már, néhány arsenalos haverom korábban folyton csak röhögött Welbecken, most meg istenítik, meg arról beszélnek, hogy jobb lesz, mint Agüero meg Falcao.Remy írta:Welbeck beköszönt, ja nem...![]()
Durva, hogy amikor MU-s volt, kb semmit nem lehetett róla hallani. Most, hogy Arsenalos lett kb az egyik legjobb csatár a korosztályából.
Vagy ezt csak én vettem észre? Mármint, hogy ennyire elkezdték hypeolni?

A meccset most nem nézem, van más dolgom, meg egyébként is, nem szeretnék fizikai fájdalmat okozni magamnak (Milner kezdő).
Négytől egyébként a Sunderlanddel játszunk, ezt szintén ki fogom hagyni a Barça - Bilbao miatt, de azért egy várható kezdőt írok gyorsan, na nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül...
Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Capoue, Paulinho/Dembélé - Lennon, Eriksen, Lamela - Adebayor.
- Remy
- Kapcsolat:
Welbeck beköszönt, ja nem...
Durva, hogy amikor MU-s volt, kb semmit nem lehetett róla hallani. Most, hogy Arsenalos lett kb az egyik legjobb csatár a korosztályából.
Vagy ezt csak én vettem észre? Mármint, hogy ennyire elkezdték hypeolni?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Azért most látszik Yaya nélkül mit ér a city kp-ja...nem sokat. Mondjuk milner és lampard együtt azért az merész.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem sok meccset nézek meg SAJNOS a PLben,de ha meg is nézek egyet-egyet....mindig azt kell tapasztalnom,hogy amit nálunk pepe évente 2x megcsinál,mint brutál belépő vagy könyök(most nem arra gondolok,hogy kászkéró mezét lábbal rúgta le róla),hanem amikor odalép olyat hogy szikrázik a stuplis és megy 3 nap 3 éjjel a cirkusz a médiában miatta,ilyen minden szaros meccsen van északon...jelen van,és még piros sincsen,vagy sárga,vagy bizonyos esetekben még az is elmarad.
Igazság? Nocsensz.
Igazság? Nocsensz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Courtois hosszabbított.
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... -deal.html
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... -deal.html
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
rooney soha nem volt egy jó játékostól több. csak mivel angol, ezért kegyetlenül fel lett szoppantva.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Rooney valóban kifelé megy, mert akit ennyi fizetés, csapatkapitányi karszalag, új edző sem bír motiválni, akkor már semmi. RvP meg nem lesz Drogba vagy Henry, hogy 30 +-osan is egézséges, fitt maradjon és még a gólokat is rugdosssa.Enrique írta:Jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy válogathassanak a klasszisok között, így akire esélyük van, azt elhozzák, akár áron felül is, szerintem ennyiről van szó.
Egyébként meg Rooney kifelé megy, Van Persie-nél 1-2 kiemelkedő szezon után megint a sérülések, gyengébb forma van terítéken, a többiek pedig más szintet képviselnek, nem érzem feleslegesnek a DM-Falcao duót.
Jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy válogathassanak a klasszisok között, így akire esélyük van, azt elhozzák, akár áron felül is, szerintem ennyiről van szó.
Egyébként meg Rooney kifelé megy, Van Persie-nél 1-2 kiemelkedő szezon után megint a sérülések, gyengébb forma van terítéken, a többiek pedig más szintet képviselnek, nem érzem feleslegesnek a DM-Falcao duót.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'