Bony elrak pár gólt Mourinhoéknak, aztán jól van.hehe írta:2-2, és megint murinnyó röhög![]()
![]()
okádok

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 15:31
Bony elrak pár gólt Mourinhoéknak, aztán jól van.hehe írta:2-2, és megint murinnyó röhög![]()
![]()
okádok
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 13., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 13., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 15:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 15:16
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 13., szombat 14:48
Mindkettő jócskán áron felül lett értékesítve. Mondjuk mi sem büszkélkedhetünk a Mathieu transzferrel ezen a térenRemy írta:Látva a két játékost, és hogy melyik mit tett le eddig az asztalra. Én is előbb fizetnék ki 35-öt Shawért, mint 20-at Welbeckért. Ráadásul az egyik 19, a másik meg 23 éves (idén 24).danianevem írta:Hát nem mindenki vásárolgat 35-ért Luke Shawkat
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 13., szombat 14:35
De miben jó?Remy írta: Mondjuk Ő tényleg jó. Remélem nem a mai meccsből szűröd le. Nagyon durván fejlődött az elmúlt 1 - másfél évben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 13., szombat 14:32
tény, de szerintem még ígyis elég overrated. wilshere jobb nála, mondjuk ő elit lehetne, ha nem lenne ennyire ostoba.Mondjuk Ő tényleg jó. Remélem nem a mai meccsből szűröd le. Nagyon durván fejlődött az elmúlt 1 - másfél évben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 13., szombat 14:27
De nincs, ergó sehogy nincs értelme.Matt009 írta:
Özilnek sehogy nincs értelme
Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 14:26
Egyrészt ez jogos, viszont akkor se a szélén kéne lennie. Védekezésben is problémát okoz, elől lassú és kinyírja a szélsőjátékot ami ott nagyon fontos. Középen is okozna gondot mondjuk. Szerintem ha wengernek van esze eladja amíg tudja jó pénzért.Matt009 írta:Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...Özilnek sehogy nincs értelme
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 14:25
Mondjuk Ő tényleg jó. Remélem nem a mai meccsből szűröd le. Nagyon durván fejlődött az elmúlt 1 - másfél évben.Enrique írta:Olvastam Arsenal drukkerektől, hogy Ramsey szűk elit a posztján.
Érdekelne hogy ez miben nyilvánul meg?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 13., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 13., szombat 14:21
Falcaoért ők is bejelentkezhettek volna, mert Henry óta nem volt értelmes csatáruk. A Tigris meg pont jól jött volna, hiszen az egész csapat egy kiszolgáló egység, csak nincs az elején egy megfelelő szintű ék. Ha Wenger nem akar értelmes csatárt az az ő baja, de értelmes befejező nélkül az ő csapata nem fog működni. Erre egy Welbeckkel szórakoznak.tucsoki írta:Szegény Arsenal, nem szeretem őket, de már kezdem őket sajnálni. Ja, meg rájuk is fogadtam.
Özilnek lenne értelme, ha lenne egy értelmes csatár, akit ki lehetne ugratni... De így minek egy olyan játékos a csapatba, aki az utolsó passzokban a legjobb, ha nincs olyan ember, aki fogadná az utolsó passzt...Özilnek sehogy nincs értelme
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 13., szombat 14:19
Özilnek sehogy nincs értelmeziro4vr írta:Özilnek így semmi értelme. Vagy ő vagy Wilshere.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 14:19
Látva a két játékost, és hogy melyik mit tett le eddig az asztalra. Én is előbb fizetnék ki 35-öt Shawért, mint 20-at Welbeckért. Ráadásul az egyik 19, a másik meg 23 éves (idén 24).danianevem írta:Hát nem mindenki vásárolgat 35-ért Luke Shawkat
Wenger is hülye. Kiteszi szélre Özilt, amikor a padon ott van egy Ox.ziro4vr írta:Özilnek így semmi értelme. Vagy ő vagy Wilshere.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 13., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 13., szombat 14:13
Hypeolni? Én azt látom, hogy szegény gyereket savazzák minden oldalról, az Ágyúsok is. Nem mintha nagy spíler lenne, de már a leigazolásánál is inkább troll-étek volt, mintsem megváltóRemy írta: Durva, hogy amikor MU-s volt, kb semmit nem lehetett róla hallani. Most, hogy Arsenalos lett kb az egyik legjobb csatár a korosztályából.Vagy ezt csak én vettem észre? Mármint, hogy ennyire elkezdték hypeolni?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 13., szombat 14:11
Engem érdekel. Munkanélküli lettem ismét..GT37 írta: Négytől egyébként a Sunderlanddel játszunk, ezt szintén ki fogom hagyni a Barça - Bilbao miatt, de azért egy várható kezdőt írok gyorsan, na nem mintha bárkit is érdekelne rajtam kívül...
Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Capoue, Paulinho/Dembélé - Lennon, Eriksen, Lamela - Adebayor.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem