Ezt írtam szezon előtt, hogy nem az a kérdés, hogy milyen arra a szerepkörre, vagy hogy odateszik-e, hanem hogy mennyire fogadja el, hogy esetleg nem ő aratja le a babérokat. Pláne egy vesztes vb döntő után, meg viszonylagos sikertelenség után, mikor bizonyítania kéne négyszeres (örökös) aranylabdásként. Ha elfogadja akkor elöl nem lesz semmi gondotok.palesz77 írta:Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult

Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Remélem amúgy nem fogja ez zavarni, a végén már kicsit frusztráltnak látszott emiatt. Pedig sokkal jobban játszik, mint tavaly, az a második gólpassza.. LE úgy tűnik jó hatással van rá, ha meg tudja vele értetni, hogy ha "csak" gólpasszokkal dönt el egy meccset az is jó, akkor elég jó szezonja lehet Leonak. Csak tartson ki a lelkesedése!ziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
- ziro4vr
na, akkor ott a hír, hogy milyen jó lesz visszavonva a harapós meg a divatos mögéhehe írta:nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem lőtt gólt, de most is ment a 2 assistziro4vr írta:na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult

- ziro4vr
na lassan majd jön valami messis hír..nem lőtt gólt 2 meccse neymar meg beindult

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hehe írta:néjmár.
megnézte a ficakot![]()
![]()
![]()
![]()

-
Nagyon hülye szögben volt a kamera, de ha a 16-os vonalát nézed, akkor látszik, hogy nem volt les. Amúgy hihetetlen ez a meccs, semmi nem megy be, most pl Messi blokkolta már Neymar lövését..petiamadridista írta:szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.

Pique meg egy rakás szerencsétlenség megint, még jó, hogy itt van Matyi, és dolgozik helyette is..

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem az les volt..Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()
Amúgy nem játszunk rosszul, érik a gólunk, remélem sikerül is majd begyötörni..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.
- ateeemadrid
hogy a picsába lehet még 0-0?
ez a bilbao védelem valami nevetséges.
ez a bilbao védelem valami nevetséges.
A kommentátor azóta is ezen lovagolt, kíváncsi vagyok hányszor mondja el még a meccs végéig.palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért ennyire ne reménykedj itt a Madridomon.palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..Spanyol bírók!
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt..
Spanyol bírók!

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Köszipalesz77 írta:Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..
Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..
u.i.: Jó látni, hogy visszatértél!

Én mindig is Montoya egyik legnagyobb támogatója voltam, de egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nem lesz elég ide.

2016-ig van esélye megmutatnia, hogy mit tud, aztán ha nem lesz elég meggyőző, akkor leigazoljuk Manquillót, felhozzuk Godswillt (aki addigra alapember lesz a B-ben) és mehet a versengés a kezdőtagságért.

Bartránál amúgy azt tudom elképzelni, hogy elég gyengén teljesít az edzéseken, ezért kap ilyen kevés lehetőséget. Más lehetséges magyarázat egyszerűen nem jut az eszembe...
Közben elég komoly az élőkép a Camp Nou-ban.

-
Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..GT37 írta:Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.
Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..
u.i.: Jó látni, hogy visszatértél!

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.Matt009 írta:nem biztos, hogy ezzel gyengültök...
Bravo - Montoya, Mascherano, Mathieu, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Munir, Pedro.
Pad: Ter Stegen, Adriano, Piqué, Xavi, Sergi Roberto, Sandro, Neymar.
Mascherano megint középhátvéd... Nem volt elég nagy jelzés Luchónak az Elche elleni piros lapja? Munirnak örülök nagyon, Pedrónak kevésbé, de remélhetőleg majd az ő helyére jön be Neymar, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elterveztük.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ezzel most szépen beskatulyáztad a Barca szurkolók 90%-át.R.M.C.F írta:Crespo semmi olyat nem mondott,amit épelméjű,cselekvőképes,nem autista, társadalomban beilleszkedett,egészséges ember ne tudna.

nem biztos, hogy ezzel gyengültök...Alves még összeszedett egy kisebb térdsérülést az utolsó pillanatban
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Remy írta:„Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két játékost két teljesen különböző korból. Amikor én futballoztam, olyan játékosok ellen küzdöttem, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, vagy épp Lilian Thuram. Értik már, mire gondolok? Sokan megpróbálják összehasonlítani Messit és Maradonát, de ez lehetetlen. A katalánok támadója valóban különlegesen jó játékos, de ne vicceljünk, soha nem érhet Maradona nyomdokaiba” – mondta Crespo a La Gazzetta dello Sportnak.

ez megy is a helyére.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát Te?
Újra itt?