Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 13., szombat 17:29

Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
Amúgy nem játszunk rosszul, érik a gólunk, remélem sikerül is majd begyötörni..
szerintem az les volt..
most minden elfogultság nélkül..
Neymar felrúgása után viszont jöhetett volna egy szabadrúgás.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 13., szombat 17:28

hogy a picsába lehet még 0-0?
ez a bilbao védelem valami nevetséges.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 13., szombat 17:22

palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
A kommentátor azóta is ezen lovagolt, kíváncsi vagyok hányszor mondja el még a meccs végéig.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 13., szombat 17:20

palesz77 írta:Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:
Azért ennyire ne reménykedj itt a Madridomon. :mrgreen: Jó az a 0-0 :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 17:13

Szerencsétlen Munir gyerektől most vettek el egy szabályos gólt.. :fpalm: Spanyol bírók! :sziv:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 15:58

palesz77 írta:Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..

Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..

u.i.: Jó látni, hogy visszatértél! :D
Köszi :)

Én mindig is Montoya egyik legnagyobb támogatója voltam, de egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy nem lesz elég ide. :-( Remélem, rám fog cáfolni, ehhez mondjuk nem ártana minél több játékpercet kapnia, ezért sem örülök Lord Douglas érkezésének.

2016-ig van esélye megmutatnia, hogy mit tud, aztán ha nem lesz elég meggyőző, akkor leigazoljuk Manquillót, felhozzuk Godswillt (aki addigra alapember lesz a B-ben) és mehet a versengés a kezdőtagságért. :D

Bartránál amúgy azt tudom elképzelni, hogy elég gyengén teljesít az edzéseken, ezért kap ilyen kevés lehetőséget. Más lehetséges magyarázat egyszerűen nem jut az eszembe...

Közben elég komoly az élőkép a Camp Nou-ban. :agree:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 13., szombat 15:32

GT37 írta:Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.
Montoya az előző idényben a Bilbao elleni meccsen szinte egyedül nyújtott értékelhetőt a csapatból, remélem most is hasonló formában fog játszani! Én valamiért bízom a srácban, ha annyi bizalmat kapna, mint Carvajal kapott a Realnal, akkor ő is jó lenne szerintem - még ha annyira nem is. Bartra detto amúgy..

Neymar meg remélem legalább egy félidőt játszik, jó lenne már végre a pályán látni huzamosabb ideig..

u.i.: Jó látni, hogy visszatértél! :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 15:26

Matt009 írta:nem biztos, hogy ezzel gyengültök...
Védekezésben nem is, támadásban viszont igen, még úgy is, hogy Alves ezen a téren sem alkotott maradandót az eddigi meccseken. Montoya azonban az esetek többségében elég bizonytalan, amikor fel kell lépnie a támadásokkal, és túl nagy arányban választ rossz megoldást. Talán ma másképp lesz.

Bravo - Montoya, Mascherano, Mathieu, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Munir, Pedro.

Pad: Ter Stegen, Adriano, Piqué, Xavi, Sergi Roberto, Sandro, Neymar.

Mascherano megint középhátvéd... Nem volt elég nagy jelzés Luchónak az Elche elleni piros lapja? Munirnak örülök nagyon, Pedrónak kevésbé, de remélhetőleg majd az ő helyére jön be Neymar, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elterveztük.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 13., szombat 11:55

R.M.C.F írta:Crespo semmi olyat nem mondott,amit épelméjű,cselekvőképes,nem autista, társadalomban beilleszkedett,egészséges ember ne tudna.
Ezzel most szépen beskatulyáztad a Barca szurkolók 90%-át. :mrgreen:
Alves még összeszedett egy kisebb térdsérülést az utolsó pillanatban
nem biztos, hogy ezzel gyengültök...

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 13., szombat 11:51

Remy írta:
„Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két játékost két teljesen különböző korból. Amikor én futballoztam, olyan játékosok ellen küzdöttem, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, vagy épp Lilian Thuram. Értik már, mire gondolok? Sokan megpróbálják összehasonlítani Messit és Maradonát, de ez lehetetlen. A katalánok támadója valóban különlegesen jó játékos, de ne vicceljünk, soha nem érhet Maradona nyomdokaiba” – mondta Crespo a La Gazzetta dello Sportnak.

:salute: :salute: :salute: :salute: :salute:

ez megy is a helyére. :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 13., szombat 11:50

Hát Te? :D Újra itt? :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 10:51

A Bilbao elleni keretünk: Ter Stegen, Bravo, Montoya, Adriano, Alba, Piqué, Mathieu, Mascherano, Busquets, Iniesta, Rakitic, Xavi, Roberto, Messi, Neymar, Munir, Sandro, Pedro.

Alves még összeszedett egy kisebb térdsérülést az utolsó pillanatban, mert miért is ne, Bartra, Douglas és Rafinha pedig "technical decision" miatt nincs a keretben. A Rafinha hiányzása és Roberto behívása miatt dührohamot kapó barçás kollégáknak üzenném, hogy a kis brazil a válogatott forduló alatt három meccsen összesen 250 percet játszott a brazil U21-es csapattal, szóval valószínűleg ezért nincs benne a keretben, nem azért, mert Lucho jobbnak tartja Robertót nála.

Douglas kihagyása is érthető, Bartráé már kevésbé, egyelőre nem értem, miért mellőzi Tata után Lucho is... Remélhetőleg ez még változni fog a közeljövőben, különben azt kockáztatjuk, hogy megelégeli a dolgot Marc, és szépen elhagyja Barcelonát. Oké, sosem lesz egy Maldini a srácból, de tavaly voltak biztató teljesítményei. Megérdemelné a bizalmat.

Ami a kezdőnket illeti, nagyon remélem, hogy nem Mascherano lesz Piqué párja a védelem tengelyében, hanem Mathieu, a többi poszttal kapcsolatban valamennyivel tisztább a kép, Alves hiányában Montoya lesz a kezdő jobbhátvéd, a középpályán valószínűleg marad a Rakitic - Busquets - Iniesta hármas, elöl pedig Messi, Neymar és Pedro/Munir kezdhet (inkább a tenerifei, nem hiszem, hogy Munirt egy Bilbao ellen is bedobná a mélyvízbe Lucho).

Nem lesz könnyű, de ha haladunk azon az úton, amelyen elindultunk, akkor meglehet a három pont.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 12., péntek 22:48

Crespo semmi olyat nem mondott,amit épelméjű,cselekvőképes,nem autista, társadalomban beilleszkedett,egészséges ember ne tudna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 12., péntek 13:48

„Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két játékost két teljesen különböző korból. Amikor én futballoztam, olyan játékosok ellen küzdöttem, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, vagy épp Lilian Thuram. Értik már, mire gondolok? Sokan megpróbálják összehasonlítani Messit és Maradonát, de ez lehetetlen. A katalánok támadója valóban különlegesen jó játékos, de ne vicceljünk, soha nem érhet Maradona nyomdokaiba” – mondta Crespo a La Gazzetta dello Sportnak.
Crespo :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 14:47

h3x0r írta:
Realista24 írta:Október 25, 18 óra...várunk szeretettel titeket :box: :box: >:] :workout:

De kummára félek a meccstől :lol:
Pedig remenykedtem benne, hogy vasarnapra teszik a meccset, mivel a Barca kedden jatszik az Ajax ellen hazai palyan, mi pedig szerdan a Liverpool ellen idegenben. Raadasul kovetkezo heten csak hetvegen lesznek meccseink, ugyhogy nem ertem miert nem raktak vasarnapra. Na de mindegy.
Hát marhára nem mindegy... :x
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 10., szerda 14:46

Realista24 írta:Október 25, 18 óra...várunk szeretettel titeket :box: :box: >:] :workout:

Pedig remenykedtem benne, hogy vasarnapra teszik a meccset, mivel a Barca kedden jatszik az Ajax ellen hazai palyan, mi pedig szerdan a Liverpool ellen idegenben. Raadasul kovetkezo heten csak hetvegen lesznek meccseink, ugyhogy nem ertem miert nem raktak vasarnapra. Na de mindegy.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 14:37

Október 25, 18 óra...várunk szeretettel titeket :box: :box: >:] :workout:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 9., kedd 21:28

piké meg sakira kinn van a szlovén-usa meccsen
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 9., kedd 21:13

Tajti Barcelonában már Mathías néven fut :fpalm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 15:08

Gerard Piqué: "Felhívott, hogy nem érzi elég jó állapotban magát ahhoz, hogy a spanyol válogatottban játsszon. Később megbeszéljük a dolgot."
Tehát VdB behívta volna. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: