Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, de én örülnék neki.oroszisti írta:Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
![]()

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 3., hétfő 12:12
Tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, de én örülnék neki.oroszisti írta:Gomez elvileg azt mondta csapattársainak , hogy a kupa döntő volt az utolsó meccse , Itt az idő lecsapni rá .25 millióból ki is jönne.Megoldódhatnak a csatár gondjaink.
![]()
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 3., hétfő 12:11
na szopi-szopi öt dorrárr!Kerlon írta:+Khedirával is hosszabbítanánk.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 3., hétfő 12:09
Na végre! Végre egy jó igazolás!HIVATALOS: A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz! A német klub honlapja szerint a Real Madrid 6,5 millió eurót fizet a játékosért. “Nagyon sajnáljuk, hogy Daniel nem marad velünk, de tudtuk, de a Real döntése nem meglepő számunkra” – nyilatkozta Rudi Völler.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 3., hétfő 11:52
+Khedirával is hosszabbítanánk.Realista24 írta:Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
Higu elmegy, Carvajal a kosárban, alakul ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:50
Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:49
dehogy olvasom vissza. én csak azt írtam hogy megköszönheted hogy nem kell többet őt látnod Real mezben. ennyi. full mindegy hogy felőled maradhatott-e volna vagy sem. nem vagyunk a vezetőségben hogy döntsünk játékosokról. szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 11:47
Jaja, így érthető a dolog.nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:42
Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.zóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.
viszont akkor állításod szerint van mit köszönnöd Higunak hogy önként lelép mert szerinted a vezetőség nem akart megválni tőle, hisz meglepetésként érte őket a távozási szándéka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 3., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 11:39
Nyilván jobban otthon vagy ezekben a hírekben szóval ezzel nem vitatkozom ,de tény hogy nem voltak Higuaín felé tisztelettel , és szerintem már tudtak is a távozási szándékról , max nem tetszik neki hogy elmondta ,hogy megy mert így tuti nem kapnak érte annyit , amennyit szeretnének. De túlragoztuk ezt a témátRealista24 írta:Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:38
szóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:37
Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 11:34
Mert talán a vezetőség olyan nagy tisztelettel bánik vele ... Tavaly is elüldözték volna szerintem csak azért maradt mert MOU és a SZURKOLÓK erre kérték...Realista24 írta: 4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 3., hétfő 11:34
Végre!Carvajal hazatért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:32
Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.
Persze vannak érdeklődök, meg Sánchez és stb. de nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 11:31
Én is ilyesmire lőném be. Ez mondjuk közel annyi, mint CS0ki által írt 50-es. Hát nem kevés.én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).
Én sem. ha nem ír alá legalább 3 évre, akkor hanyagoljuk. Mondjuk nála akkor is benne lehet, hogy megunja és visszavonul. Nem érzem, hogy Ő kellene. Maradjunk Ancelotti mellett. Mondjuk ha igazak a Blanc-ról szóló hírek, akkor jön fog az olasz, biztosan.Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig..
Ezt is olvastam tegnap, de nem nagyon akartam elhinni. Most nehogymár ne tudjanak róla, hogy menni akar. Hát a vezetők is pénzzé akarták tenni, nyíltan. Sanchez is nyilatkozta, hogy menni fog. Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
Mindentől függetlenül ez persze jogos.4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Ebből a szempontból viszont nem rossz. Az eladása legyen prioritás. Kell a pénz, belőle meg elég volt.a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:30
tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.2. Ezt nem hiszed el az EC-nek, de azt, hogy csatár érkezéséről írnak, azt készpénznek veszed
A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz!
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem