még 2 kp, 1 szélső, 1 csatár, és meg is vagyunk.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 11:34
Mert talán a vezetőség olyan nagy tisztelettel bánik vele ... Tavaly is elüldözték volna szerintem csak azért maradt mert MOU és a SZURKOLÓK erre kérték...Realista24 írta: 4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 3., hétfő 11:34
Végre!Carvajal hazatért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:32
Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.
Persze vannak érdeklődök, meg Sánchez és stb. de nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 11:31
Én is ilyesmire lőném be. Ez mondjuk közel annyi, mint CS0ki által írt 50-es. Hát nem kevés.én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).
Én sem. ha nem ír alá legalább 3 évre, akkor hanyagoljuk. Mondjuk nála akkor is benne lehet, hogy megunja és visszavonul. Nem érzem, hogy Ő kellene. Maradjunk Ancelotti mellett. Mondjuk ha igazak a Blanc-ról szóló hírek, akkor jön fog az olasz, biztosan.Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig..
Ezt is olvastam tegnap, de nem nagyon akartam elhinni. Most nehogymár ne tudjanak róla, hogy menni akar. Hát a vezetők is pénzzé akarták tenni, nyíltan. Sanchez is nyilatkozta, hogy menni fog. Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
Mindentől függetlenül ez persze jogos.4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Ebből a szempontból viszont nem rossz. Az eladása legyen prioritás. Kell a pénz, belőle meg elég volt.a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:30
tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.2. Ezt nem hiszed el az EC-nek, de azt, hogy csatár érkezéséről írnak, azt készpénznek veszed
A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:24
1. Az első felére is reagálj már. Gondolom azt is korrektnek találodbiztosan így is van ha az EL Confidental ezt írta. biztos azért cikkeznek folyamatosan egy csatár érkezéséről mert senki sem gondolta hogy Higu menni fog. sanszos hogy a földön mindenki tudta hogy Higu menni fog csak a vezetőség nem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:20
biztosan így is van ha az EL Confidental ezt írta. biztos azért cikkeznek folyamatosan egy csatár érkezéséről mert senki sem gondolta hogy Higu menni fog. sanszos hogy a földön mindenki tudta hogy Higu menni fog csak a vezetőség nem.Már a meccs utáni nyilatkozata is kiverte nálam a biztosítékot, de hogy a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:14
Annyiért szerintem is esélytelen, én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).Ahogy olyan hír is van, hogy 60 milliót várnak legalább tőlünk...Nem tudom mennyi lsz a vége, ha leigazoljuk, de az elejétől fogva mondtam, hogy nehogy azt higgye valaki,hogy 20-30 milliókért el lehet hozni Suarezt, meg sokkal olcsóbb lenne, mint Cavani. Én olyan 50 millióra lövöm be az árát.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 3., hétfő 11:06
Végre valami jó hír!Ez kivételesen igaz. Navas mondta konkrétan, hogy kedveli a Cityt és trófeákat akar nyerni.
A héten lezárulhat a transzfer, 25-28 millió között valahol.
Ahogy olyan hír is van, hogy 60 milliót várnak legalább tőlünk...Nem tudom mennyi lsz a vége, ha leigazoljuk, de az elejétől fogva mondtam, hogy nehogy azt higgye valaki,hogy 20-30 milliókért el lehet hozni Suarezt, meg sokkal olcsóbb lenne, mint Cavani. Én olyan 50 millióra lövöm be az árát.Mondjuk Mirror, tehát sok jelentősége nincs, de elvileg kezdik belátni az angolok, hogy nem tudják megtartani az uruguayit.
Szerintem se. Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig...Akkor meg ne írjon alá 1-2 évre sem. Ha nem jön idén Ancelotti, akkor ne hozzuk már el Heynckest 1 évre. Az olyan amatör dolog. Akkor hozzunk inkább egy valaki mást több évre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 10:58
Ez kivételesen igaz. Navas mondta konkrétan, hogy kedveli a Cityt és trófeákat akar nyerni.Déjli Mél szerint Jesus Navas megerősítette, hogy a Cityhez szeretne igazolni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 3., hétfő 10:47
az elég korrekt így 27 évesenfájnak az ízületei
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 3., hétfő 10:42
te kis teee.....Ja, a forrás Tibipress.
na csak őt ne, akkor már sokkal inkább suarezRooney neve is megint előugrott, abban az esetben érkezhetne, ha Suárezt nem sikerül Madridba csábítani.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 10:31
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 3., hétfő 10:21
De Heynckes soha nem mondta egy szóval sem, hogy vissza akar vonulni, csak a BM nyilatkozta ezt le
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 3., hétfő 10:20
Akkor meg ne írjon alá 1-2 évre sem. Ha nem jön idén Ancelotti, akkor ne hozzuk már el Heynckest 1 évre. Az olyan amatör dolog. Akkor hozzunk inkább egy valaki mást több évre.iker-siker írta:Nyilván nem szabad egy évre gondolkodni, de nem hiszem, hogy Heynckes 3 vagy 4 évre aláírna.
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. június 3., hétfő 8:44
Kaká: "Eljött az újrakezdés ideje. Elég erősnek érzem magam, hogy még legalább három vagy négy évig játsszak."
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 2., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: iker-siker » 2013. június 2., vasárnap 22:59
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem