Anyaka írta:De mi megtehetjük, hogy ennyit adunk érte. Az Usába meg csak 80-90ezret kérnek 2 év hűséggel, csórók azok mind. :Đ
Meg regebben olvastam egy cikket, hogy az USA-ba akkora a laptop piacon a harc, hogy tobb ceg is szinte profit nelkul adja el a termekeit, mert ugyis tudjak hogy az europai piacon annak sokszorosat megkeresik.
3 eve haverommal 875 dollarert hozattam egy dell laptopot amerikabol (akkoriban 200k lehetett), itthon masfelszer annyiba kerult volna. (raadasul 1 hetet kestek a kiszallitassal, ugyhogy karpotlaskent egy kicsivel jobb laptopot kuldtek)
Realista24 írta:16 ezer, de korlátlan minden, annyi nettel, hogy sosem fogy el, egyrészt.
Másrészt ami itthon 6 ezres kategória, az kint a 16os.
Pont most neztem, hogy nalunk digi mobillal van egy havi 4 euros berlet, ami minden fajta halozatra korlatlan beszelgetes, mint ahogy a net is korlatlan (5 GB-ig maximum 21,6 Mbps-al megy, utana azt is lejjebb veszik)
Mondjuk jelenleg is 2k-ert kapok 500 perc halozaton belul, vegtelen sms, 60 perc es sms halozaton kivul, 450 MB net (ezen kivul kaptam 300 mega netet bonuszba, amit 10 napig hasznalhattam fel. Ezen kivul ingyen be lehet jelolni a kedvenc hazai csapatomat. Mindig kapok sms-t ha jatszanak vagy ha golt rugnak. Meccs utan pedig 10 napig felhasznalhato 25 vagy 50 percet/sms-t)