HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 3., hétfő 12:11
na szopi-szopi öt dorrárr!Kerlon írta:+Khedirával is hosszabbítanánk.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 3., hétfő 12:09
Na végre! Végre egy jó igazolás!HIVATALOS: A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz! A német klub honlapja szerint a Real Madrid 6,5 millió eurót fizet a játékosért. “Nagyon sajnáljuk, hogy Daniel nem marad velünk, de tudtuk, de a Real döntése nem meglepő számunkra” – nyilatkozta Rudi Völler.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 3., hétfő 11:52
+Khedirával is hosszabbítanánk.Realista24 írta:Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
Higu elmegy, Carvajal a kosárban, alakul ez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:50
Vagy az Arsenalban, nagyon rajta vannak Higun. Már csak azért is jó lenne, ha legalább ketten érdeklődnének, hogy az ára ne menjen még lejjebb. Bár elvileg 25 milliót fizetne érte a Juve, na mindegy.szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:49
dehogy olvasom vissza. én csak azt írtam hogy megköszönheted hogy nem kell többet őt látnod Real mezben. ennyi. full mindegy hogy felőled maradhatott-e volna vagy sem. nem vagyunk a vezetőségben hogy döntsünk játékosokról. szerintem jót tesz neki a környezetválzotás nagyon is megfog élni a seria A-ban. peace.Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 11:47
Jaja, így érthető a dolog.nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:42
Így van, köszönöm neki, hogy végre elmegy, mert csak kevesebben voltunk vele a pályán. De keress vissza a hozzászólásaim között, nem egyszer és nem kétszer írtam, hogy felőlem maradhat is, csak legyen középpályánk, bitang erős. Aztán köss belém újra, hátha sikerül.zóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.
viszont akkor állításod szerint van mit köszönnöd Higunak hogy önként lelép mert szerinted a vezetőség nem akart megválni tőle, hisz meglepetésként érte őket a távozási szándéka.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 3., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 11:39
Nyilván jobban otthon vagy ezekben a hírekben szóval ezzel nem vitatkozom ,de tény hogy nem voltak Higuaín felé tisztelettel , és szerintem már tudtak is a távozási szándékról , max nem tetszik neki hogy elmondta ,hogy megy mert így tuti nem kapnak érte annyit , amennyit szeretnének. De túlragoztuk ezt a témátRealista24 írta:Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
Benzemáról is írnak, hogy ez az utolsó éve, ha nem kezd magával valamit, mert már Perez is levette róla a kezét. De mivel Zidane is visszatér, új edző, új taktika, stb. így van még egy éve a bizonyításra.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:38
szóval eddig nem hittél ezekben a hírekben. lehet ezt csűrni csavarni csak nem érdemes.Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:37
Ezt is írják, hogy nem volt semmiféle ígéret a játékos felé. Ő és az ügynöke fizetésemelést akart, csak teljesítmény nem párosult a kérvény mellé. Perezék meg nem hülyék, hogy hosszabbítsanak egy ilyen játékossal.+ A vezetőség beígért neki ha jól tudom egy hosszabbítást+ fizetés emelést
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 3., hétfő 11:34
Mert talán a vezetőség olyan nagy tisztelettel bánik vele ... Tavaly is elüldözték volna szerintem csak azért maradt mert MOU és a SZURKOLÓK erre kérték...Realista24 írta: 4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 3., hétfő 11:34
Végre!Carvajal hazatért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:32
Most már fog érkezni, mert Pipita bejelentette a távozási szándékát.tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.
Persze vannak érdeklődök, meg Sánchez és stb. de nem volt prioritás, mert túl sokba kerül a csere.Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 3., hétfő 11:31
Én is ilyesmire lőném be. Ez mondjuk közel annyi, mint CS0ki által írt 50-es. Hát nem kevés.én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).
Én sem. ha nem ír alá legalább 3 évre, akkor hanyagoljuk. Mondjuk nála akkor is benne lehet, hogy megunja és visszavonul. Nem érzem, hogy Ő kellene. Maradjunk Ancelotti mellett. Mondjuk ha igazak a Blanc-ról szóló hírek, akkor jön fog az olasz, biztosan.Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig..
Ezt is olvastam tegnap, de nem nagyon akartam elhinni. Most nehogymár ne tudjanak róla, hogy menni akar. Hát a vezetők is pénzzé akarták tenni, nyíltan. Sanchez is nyilatkozta, hogy menni fog. Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.
Mindentől függetlenül ez persze jogos.4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Ebből a szempontból viszont nem rossz. Az eladása legyen prioritás. Kell a pénz, belőle meg elég volt.a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 3., hétfő 11:30
tehát akkor azt mondod hogy nem fog csatár érkezni? mert ha szerinted jön csatár akkor te is elhiszed amit erről írnak a firkászok.2. Ezt nem hiszed el az EC-nek, de azt, hogy csatár érkezéséről írnak, azt készpénznek veszed
A Bayer Leverkusen hivatalos honlapján megerősítette, hogy Dani Carvajal visszatér a Real Madridhoz!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 3., hétfő 11:24
1. Az első felére is reagálj már. Gondolom azt is korrektnek találodbiztosan így is van ha az EL Confidental ezt írta. biztos azért cikkeznek folyamatosan egy csatár érkezéséről mert senki sem gondolta hogy Higu menni fog. sanszos hogy a földön mindenki tudta hogy Higu menni fog csak a vezetőség nem.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem