Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Jesé, mint CR utód? No way. CR ilyenkor klasszis volt már, Jesé meg tavaly epizód szereplőként lőtt pár fontos gólt, de nem volt a játéka koránt sem meggyőző. Sajnos a sérülés is nagyon rosszkor jött az ő esetében.
Nálam Hazard. Tudom, hogy RMCF mindjárt megjelenik és leüberfosozza, mert szerinte túlsztárolt senki, mert gyengén szerepelt a VB-n, ami igaz is, de dinamikailag, lövőtechnikailag, cselező képességileg szerintem top már most. Igaz, hogy a fizikai adottságai nem olyanok, mint CR-é, de lehet olyan veszélyes.
Nálam Hazard. Tudom, hogy RMCF mindjárt megjelenik és leüberfosozza, mert szerinte túlsztárolt senki, mert gyengén szerepelt a VB-n, ami igaz is, de dinamikailag, lövőtechnikailag, cselező képességileg szerintem top már most. Igaz, hogy a fizikai adottságai nem olyanok, mint CR-é, de lehet olyan veszélyes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha CR valamikor is lelép, remélem, hogy Jesé veszi át a helyét. Bale és James ide vagy oda, sokkal jobban örülnék, (függetlenül attól, hogy az egyik kedvenc), ha egy Real nevelés ragadna meg a kezdőben és venné megint a hátára az egész csapatot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát ez elég szomorú. 
(bár szerintem bruma van hozzáa legközelebbbbbadummtsssss)

(bár szerintem bruma van hozzáa legközelebbbbbadummtsssss)

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ez tiszta sor. de még így is Bale van hozzá a legközelebb kbCsabi írta:bale maximum valóban a helyét fogja átvenni, de a szerepét soha. legalább 2 szint van egy egészséges cronaldo meg egy egészséges bale között.
Nem illik.
- Csabi
- Kapcsolat:
kétlem. bale 24 éves vagy mennyi. ha egy focista a krém krémje akkor az már itt megmutatkozik. nem is mondom, hogy hol volt cé már ennyi idősen.k!ll3rcsöcs írta:Tegyük hozzá, hogy jelenleg. Bale még sokat fejlődhet.Csabi írta:bale maximum valóban a helyét fogja átvenni, de a szerepét soha. legalább 2 szint van egy egészséges cronaldo meg egy egészséges bale között.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csabi írta:bale maximum valóban a helyét fogja átvenni, de a szerepét soha. legalább 2 szint van egy egészséges cronaldo meg egy egészséges bale között.
ez soha nem is volt kérdés szerintem. bale adottságai hiába hasonlóak ronaldoéhoz, fejben a portugál sokkal jobban vágja ezt a focinak nevezett valamit.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Tegyük hozzá, hogy jelenleg. Bale még sokat fejlődhet.Csabi írta:bale maximum valóban a helyét fogja átvenni, de a szerepét soha. legalább 2 szint van egy egészséges cronaldo meg egy egészséges bale között.
- Csabi
- Kapcsolat:
bale maximum valóban a helyét fogja átvenni, de a szerepét soha. legalább 2 szint van egy egészséges cronaldo meg egy egészséges bale között.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Cé úgyis marad amíg meg nem dönti Raúl rekordját, ami szerintem még 2 szezon. Utána meg Bale átveheti a helyét és Jesé is alapember lehet. Ha meg mindenképpen kell valaki, akkor inkább Reus jöjjön.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Házár kb annyira képes mint egy sérült, hasmenéses, torokgyulladásos és hőemelkedéses CR......vagyis remek üzlet lesz,bár CR jövőre 30 éves.A Caughoffside szerint Cristiano Ronaldo 2015-ben újra a Manchester Unitedben fog focizni. A lap szerint az angol csapat 70 millió eurót fog a játékosért fizetni. Az érte kapott pénzt Pérez pedig a Chelsea sztárjának, Hazardnak a megszerzésére fogja fordítani. Forrás: Madridom.hu
Meg hát nem is jó fiú....úgyhogy

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Köszönöm! Vajon eljutottunk oda, hogy rászóltak, hogy okoslegyé, ne menj az elnökkel szembe, vagy magától döntött így és már eleve kiforgatták a szavait?!a kijelentéseimet félreértetteék. tegnap hallottam az elnököt beszélni és 100%ig vele vagyok. az új igazolások nagyon jók, és egy nagy és komplett keretünk van.
- Csabi
- Kapcsolat:
a kijelentéseimet félreértetteék. tegnap hallottam az elnököt beszélni és 100%ig vele vagyok. az új igazolások nagyon jók, és egy nagy és komplett keretünk van.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Esetleg ezt le tudná valaki fordítani?Mis declaraciones se han malinterpretado. Ayer escuché a mi Presi y estoy con él al 100%. Los nuevos compañeros son top! y con ellos hemos completado una gran plantilla. Vamos a por todas! Un abrazo y Hala Madrid!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csabi, egyre jobbak az aváid
off vége

- Csabi
- Kapcsolat:
az u19 most eb döntőzött, az u21 meg vezeti a csoportját a selejtezőben és 100%-osak. sokan nem kapták meg az esélyt vagy csak későn a mostaniakból is.Kerlon írta:Mondjuk elnézve az utóbbi éveket, nagyon leépülőben van az utánpótlásuk, ami nem csoda, hogyha megnézzük a Benfica vagy a Porto keretét.
Amúgy, ha C is vita felbujtó lesz, akkor kapja be mindenki farkát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az Aranylada győztese
Aki érti érti

Aki érti érti

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk elnézve az utóbbi éveket, nagyon leépülőben van az utánpótlásuk, ami nem csoda, hogyha megnézzük a Benfica vagy a Porto keretét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...Az egyéni teljesítmény szempontjából nézve, az lesz a célom, hogy megpróbáljam megdönteni a saját rekordjaimat. Tudom, nehéz, de meg fogom próbálni”.
Na, most már értitek, hogy mi a probléma a magyar válogatottal, Cé megmondta.Portugáliában mindössze 10 millióan vagyunk, nem könnyű feladat top játékosokat gyűjteni a válogatottnak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1 hónap? Na, délután már kezdhetnék is akár...Az El Confidencial szerint Cristiano Ronaldo őssejtkezelésnek veti alá magát. A portugál világsztár orvosa, Dr. José Carlos Noronha átirányította őt ahhoz a szakemberhez, aki Rafa Nadal térdét kezelte, Dr. Mikel Sanchez azonnali megállásra szólította fel Cristianót, és amennyiben az őssejtkezelés valóban megtörténik, Cristianóra legalább egy hónapos pihenés vár majd. Forrás: Madridom.hu

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Most legalább pihen 2 hetet. Mondjuk az Atletico ellen tuti játszani fog, pedig nem biztos, hogy kéne.