Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Leftovers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó három rész már tetszetős volt, az évadzáró egészen kiválóra sikeredett, de nálam ezzel kb 7.5-re tornászta fel magát. Jill szinte egy fölösleges karakter volt, semmi sem történt vele, rengeteg felesleges történés, ami igazából sehova se vezetett(és itt nem arra gondolok, hogy hova tűntek az emberek), ahogy azt sem értem, hogy egy 10 részes évadnál minek raknak bele 2 filler epizódot. Maradni fogok a második évadra is, de jócskán akad sokkal minőségibb sorozat ennél.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó három rész már tetszetős volt, az évadzáró egészen kiválóra sikeredett, de nálam ezzel kb 7.5-re tornászta fel magát. Jill szinte egy fölösleges karakter volt, semmi sem történt vele, rengeteg felesleges történés, ami igazából sehova se vezetett(és itt nem arra gondolok, hogy hova tűntek az emberek), ahogy azt sem értem, hogy egy 10 részes évadnál minek raknak bele 2 filler epizódot. Maradni fogok a második évadra is, de jócskán akad sokkal minőségibb sorozat ennél.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Supernatural
Szégyellem magam, hogy ennyi ideig húztam a 9. évadot, de sajnos eltűnt azaz érzés, ami miatt ez lett a kedvenc sorozatom. Jegeltem is az utolsó 10 részt. Tegnap viszont megint elkapott, le is toltam mindet. Szólt is a Carry On My Wayward Son
Hihetetlen számomra ez a sorozat. Ezt tényleg csak úgy lehet élvezni, ha nem csak nézed, hanem érzed. BEST.
(bár, az egész úgy lenne tökéletes, ha anno az 5. évadban lezárják.)
Jensen Acklest meg követelem Zöld Lámpásnak.
Szégyellem magam, hogy ennyi ideig húztam a 9. évadot, de sajnos eltűnt azaz érzés, ami miatt ez lett a kedvenc sorozatom. Jegeltem is az utolsó 10 részt. Tegnap viszont megint elkapott, le is toltam mindet. Szólt is a Carry On My Wayward Son
Hihetetlen számomra ez a sorozat. Ezt tényleg csak úgy lehet élvezni, ha nem csak nézed, hanem érzed. BEST.
Jensen Acklest meg követelem Zöld Lámpásnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nehogymár itt kezdd el jegelni, ha már eddig nézted, akkor nézd végig, most lesz csak igazán fasza. Minden más kutyakuki ehhez képestmessideco írta:Na, akkor a BB-t jegeljük a negyedik évad harmadik részénél egy ideig.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van több is, bőven.messideco írta:Na, akkor a BB-t jegeljük a negyedik évad harmadik részénél egy ideig.
Pilotmustra: Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, Sherlock, The Wire, Leftovers, Tyrant, Sopranos, Vikings, Archer, Les revenants.
Kell legyen jó is közöttük
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nekem meg 5 resz van hatra a Breaking Bad-bol, de baromi erdekes az egesz sorozat. Sokszor vannak unalmas reszek, amikor semmi nem tortenik es legszivesebben kikapcsolnam az egeszet, de ha varok egy kicsit, azonnal jon egy olyan jelenet, aminel leesik az allam. Nem tokeletes, viszont brutal eros. Egy valamit sajnalok, hogy nem hetiben neztem a sorozatot, mert ugy sokkal nagyobbat utott volna. Mondjuk most is ha megnezek egy reszt, azonnal megyek fel a junkie kibeszelore utana olvasni, mert sok olyan reszlet van ami felett atsiklok elsore. Mondjuk napi 2-3 resznel tobbet nem tudok megnezni belole, de ez nem is baj.
Egyiket se lattad?messideco írta:Pilotmustra: Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, Sherlock, The Wire, Leftovers, Tyrant, Sopranos, Vikings, Archer, Les revenants.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. szeptember 10., szerda 20:44-kor.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, akkor a BB-t jegeljük a negyedik évad harmadik részénél egy ideig.
Pilotmustra: Boardwalk Empire, Sons of Anarchy, Sherlock, The Wire, Leftovers, Tyrant, Sopranos, Vikings, Archer, Les revenants.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Keblemre tesanmate írta:Leftovers pilot: zavaros, sok kérdéssel, pilotnak kiváló, felkeltette az érdeklődésemet. Igen nagy potenciál van benne, ha kihasználják az író(k) könnyen lehet belőle kult-sorozat. Szóval folytatom is, most több kedvem van hozzá, mint a BB második évad második feléhez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leftovers pilot: zavaros, sok kérdéssel, pilotnak kiváló, felkeltette az érdeklődésemet. Igen nagy potenciál van benne, ha kihasználják az író(k) könnyen lehet belőle kult-sorozat. Szóval folytatom is, most több kedvem van hozzá, mint a BB második évad második feléhez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bizony. Nem is volt rossz felütésnek.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gemma továbbra is zseniális, ekkora szemétgeci, undorító, gerinctelen karaktert még nem láttam és ráadásul a cselekményt is ő viszi tulajdonképpen. A végén a zeneválasztás megint 10/10 https://www.youtube.com/watch?v=HgYghNvRO4kRealista24 írta:Le vagytok ti sajnálva...Sons.of.Anarchy.S07E01
Ha már szóba jött a "The Leftovers", tetszik, súlyos dráma, igazán mély érzelmeket kell hozzá előkaparni hogy átérezze az ember. Jó darab, de sokszor hiányzott az a plusz érzés ami beránt a sorozatba, itt sajnos nem, vagy nagyon ritkán volt meg. Ettől függetlenül aki vevő az ilyenekre (netalántán vallásos is), annak kifejezetten ajánlom.
Korábban szóba került az Extant is. Tudományos összeesküvős scifi(?), nekem bejön ez a világ, de érezhetően elég kommersz cucc. Az évadzáró nagyon mérvadó lesz annak tekintetében, hogy maradok e a második évadra...
Korábban szóba került az Extant is. Tudományos összeesküvős scifi(?), nekem bejön ez a világ, de érezhetően elég kommersz cucc. Az évadzáró nagyon mérvadó lesz annak tekintetében, hogy maradok e a második évadra...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
szerdán mikor néznéd a szokásos szulejmán adagodat azt vedd fel és helyette mehet is egy td rész
Le vagytok ti sajnálva...Sons.of.Anarchy.S07E01
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem én a viccet, de az ilyet nem komázom, gondoltam szólok.tucsoki írta:Realista24 írta:Pár kiemelkedő rész, sok jó, sok átlagos és nagyon sok atom király. Jól tették szerintem hogy öt évadig húzták, három évadban nem lett volna olyan tökéletes.
10/10 a vége miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Pár kiemelkedő rész, sok jó, sok átlagos és nagyon sok atom király. Jól tették szerintem hogy öt évadig húzták, három évadban nem lett volna olyan tökéletes.
10/10 a vége miatt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
emlékszem, de próbáld újraRealista24 írta:Viszlátna jó nézd végig a true detectivet, ha az se éri el a nyolcast nálad elhagyom a fórumot![]()
![]()
![]()
![]()
Kaszáltam 1,5 rész után. mybad
szerdán mikor néznéd a szokásos szulejmán adagodat azt vedd fel és helyette mehet is egy td rész
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Viszlátna jó nézd végig a true detectivet, ha az se éri el a nyolcast nálad elhagyom a fórumot
Kaszáltam 1,5 rész után. mybad
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ezt csak most látom...szomorú vagyokRealista24 írta: Pár kiemelkedő rész, sok jó, sok átlagos és sok untató. Kár volt szerintem öt évadig nyújtani, három évadban tökéletes lehetett volna.
7,5/10 a vége miatt.
na jó nézd végig a true detectivet, ha az se éri el a nyolcast nálad elhagyom a fórumot
Nem illik.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Leftovers
TD után a 2. legjobb sorozat idén. Aki szereti a karakterdrámákat mindenképp kezdjen hozzá. Ezt a depis,sötét,kilátástalan hangulatot nagyon eltalálták, kíváncsian várom mit hoznak ki a 2. évadból.Remélem maradnak ezen a vonalon és nem kezdenek el foglalkozni a misztikumokkal komolyabban. Sima 9/10.
Befejeztem napokban a True Detective-et.
Komoly sorozat nagyon. Odab_sz. Ahogy már írtam iszonyat erősek a karakterek, színászi játék és a párbeszédek. A sztori főszála szerintem már gyengébb, bár így is nagyon jó. (Csak nem zseniális) Nálam a 6. részénél csúcsosodott ki a sorozat, onnan már kicsit visszaesett. Nagyon szépen van felvezetve az egész. Kegyetlen jól össze van rakva.
Végét viszont nem így fejeztem volna be, az kicsit laposabbra sikerült, átlagnál kicsit jobbra.
Összesítve egy 9/10
Várom a második évadot!
Komoly sorozat nagyon. Odab_sz. Ahogy már írtam iszonyat erősek a karakterek, színászi játék és a párbeszédek. A sztori főszála szerintem már gyengébb, bár így is nagyon jó. (Csak nem zseniális) Nálam a 6. részénél csúcsosodott ki a sorozat, onnan már kicsit visszaesett. Nagyon szépen van felvezetve az egész. Kegyetlen jól össze van rakva.
Végét viszont nem így fejeztem volna be, az kicsit laposabbra sikerült, átlagnál kicsit jobbra.
Összesítve egy 9/10
Várom a második évadot!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez szerintem már kimeríti a személyeskedés fogalmát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema