patella íngyulladásra egy gyógymód van: pihentetni. köszi szépen, mondd ezt egy élsportolónak

jön reus, minden fasza, örülünk és boldogok vagyunk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 10., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 9:17
Csak azt csinálja, amiben a legjobb.Nika91127 írta:Ez a Mendes mekkora egy patkány...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. szeptember 10., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 9., kedd 22:43
Komolyan, ha ez tényleg így alakulna a akkor az év barmai vagyunk, elengedjük Falcaot, helyette megvesszük az Mu 4 számú csatárát, mert jelenleg arra van szükségünk, majd télen igazolunk egy ember a sanitasba, mert vszeg ott töltené Madrid pályafutása 60%-t.Remy írta:Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra. 4,7-ért esetleg... de 47
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. szeptember 9., kedd 19:28
Én már csak Torres nevét és olyan 60 milkát várok.Remy írta:Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra.ngol lapok máris arról cikkeznek, hogy a Real Madrid nem elégszik meg Chicharitoval és januárban ajánlatot fognak tenni a Manchester United másik támadójáért, Van Persieért. A hír szerint a madridi csapat 47 millió eurót fizetne a holland támadóért. Forrás: Madridom.hu4,7-ért esetleg... de 47? Amúgy meg teljesen felesleges. Jesé januárra remélhetőleg már harcképes lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 9., kedd 18:50
Ez tényleg feltenné a koronát az átigazolási szezonunkra.ngol lapok máris arról cikkeznek, hogy a Real Madrid nem elégszik meg Chicharitoval és januárban ajánlatot fognak tenni a Manchester United másik támadójáért, Van Persieért. A hír szerint a madridi csapat 47 millió eurót fizetne a holland támadóért. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 9., kedd 15:15
mert a védekezés nem a védőknél kezdődik.az már tényleg más kérdés, hogy egy két csapat jobban védekezik a gyengébb képességű védőikkel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 9., kedd 13:43
MU:tucsoki írta:Manchester United: Jones, Rojo, Smalling, EvansMyStiQ írta:
Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.
Én úgy érzem, hogy brutálisan el vagyunk kényeztetve ezzel a hármassal, az meg nettó baromság, hogy jelenleg egy Varane a padon szotyizik. Az meg ugye egyenesen röhej (és egyben szomorú dolog is), hogy a nevek alapján mondjuk gyengébb Barcelona stabilabb hátul, mint mi. Nyilván ez a szerkezetnek, a taktikának és a klubok filozófiájának is köszönhető, de akkor is.
Manchester City: Kompany, Mangala, Nastasic, Demichelis
PSG: David Luiz, Thiago Silva, Marquinhos
Atletico Madrid: Miranda, Godín, Jimenez
Arsenal: Koscielny, Mertesacker, Chambers (CB és RB)
Barcelona: Vermaelen, Piqué, Bartra, Mathieu, Mascherano (CB és DM)
Chelsea: Cahill, Zouma, Terry, Ivanovic (CB és RB)
Dortmund: Sokratis, Subotic, Hummels, Ginter (CB és DM)
Real Madrid: Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Olyan igazán kiemelkedően minőségi csere nem nagyon akad (pl. Ramos, Varane, Hummels), feltételezve, hogy a 2 "legjobb" kezd.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 9., kedd 13:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 9., kedd 12:45
Manchester United: Jones, Rojo, Smalling, EvansMyStiQ írta:Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).
Én úgy érzem, hogy brutálisan el vagyunk kényeztetve ezzel a hármassal, az meg nettó baromság, hogy jelenleg egy Varane a padon szotyizik. Az meg ugye egyenesen röhej (és egyben szomorú dolog is), hogy a nevek alapján mondjuk gyengébb Barcelona stabilabb hátul, mint mi. Nyilván ez a szerkezetnek, a taktikának és a klubok filozófiájának is köszönhető, de akkor is.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 9., kedd 12:34
Példákat kérhetnék ezekre a top cserékre a legnagyobb klubok esetében? Vagy nekem az is jó, ha kapok a topklubok esetében 3-3 nevet, akik elvileg egyéni képességek alapján utolérik a mieinket.Jelenleg Ramos-Pepe-Varane a top3 védő nálunk. Titeket jelen pillanatban az érdekel,hogy Varane legyen a kezdőben,és lehetőleg Ramos legyen a párja,mert szerintetek ez a jövő. Ezzel egyetértek,csak én Pepét nem kedvelem annyira,és jobban örülnék,ha a távozása esetén Hummels jönne. Így nem romlana a védősorunk és továbbra is lenne legalább 1 top csere arra posztra. Ami kell is,ALAP minden csapatnál,mert bármikor jöhet az 5. sárga,BL-ben szintén jöhet eltiltás,jöhet piros lap,jöhet sérülés (Varane,például).
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. szeptember 9., kedd 12:26
Komolyan ez vicc. Azt állítani,hogy a jellemzően fgy DM,akinek ha volt 2*fél éve,amikor a csapathoz érdemien hozzátett,jobb,mint az a Guti,aki nem egyszer húzta ki szarból a csapatot,és ha kedve volt(az egyetlen nagy hibája szerintem a hozzáállása volt,ha fele olyan szorgalmas,mint CR,most nem Xavi-Ini kukiját copkodná a fél világ,hanem Guti lenne az ISTEN) meccseket döntött el,és olyan passzokat mutatott be,amikre kevesen képesek. Holott néha egy számára totál idegen poszton játszott(vkp-ként),ahol kb. látványosan szenvedett...Géci írta:Most erre lehetne mondani, hogy csak a szokásos...Realista24 írta:Facebookon azert megmondták a tutit, Guti egy senki Dmhez képest
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 9., kedd 12:12
Most erre lehetne mondani, hogy csak a szokásos...Realista24 írta:Facebookon azert megmondták a tutit, Guti egy senki Dmhez képest
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 11:23
Csak a szokásos keseshehe írta:pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid![]()
guti még mindig hatalmas arc.
"egy kisebb klubban fog játszani"![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 9., kedd 11:18
pont most akartam írni, csak egy laza 2 órát késtem veleRealista24 írta:Guti mutatja a fukkkot Di Maríának és mindenkinek, aki nem érti, hogy mi a Real Madrid
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 9., kedd 10:39
Akkor még mindig itt van Pepe.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.
Aki meg ismeri Hummelst az tudja, hogy világ egyik legjobb védője.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 9., kedd 10:09
Csak ne hogy Hummels terde legyen rosszabb, hiaba korrekt kis top vedo rengeteget serult.kiserik írta:Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta: Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.
Aki meg ismeri Hummelst az tudja, hogy világ egyik legjobb védője.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. szeptember 9., kedd 9:49
Na pontosan ez az, ami miatt érthető lenne egy egyezség Hummelsről. Mi van ha Varane térde nem fogja bírni, vagy már nem lesz soha a régi? 1 év alatt ki fog ez derülni s ha beigazolódik a legrosszabb ne akkor kelljen kapkodni.Realista24 írta:Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 9:42
Így, én mondjuk nem igazolnék még középhátvédet, csak a szerepeket kell felcserélni. Aztán meglátjuk, hogy bírja a francia térde, lehet, hogy olyan gyenge anyagból készült szegény, hogy akármekkora tehetség, ezt a szintet nem fogja bírni.Ennek semmi koze a mediahoz. Mi a Madridom forumozok(kivetel te) akarjuk Varanet a kezdobe. Engem biztos nem befolyasolt a media abban, h Varanet jobbnak tartom Pepenel. Gondolom, h HeHe, Realista, Nmate v barki itt ugyan igy van ezzel.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem