Elektronika
Re: Elektronika
Ha már iphone: Nézte valaki az apple keynoteot? Én most vagyok telefonvásárlás előtt, ezért érdekelt, de nem lettem meggyőzve.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
okés,ezt meg is beszéltük!Sima 4-est semmiképpen ne vegyél, és igen, nagy a különbség.

köszönöm!
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha azt írom, hogy sokkal, akkor nem fejezem ki magam pontosan.pheco írta:nem tudom külföldön mennyivel jobb a helyzet e téren.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem igazából az 5S-sel annyi a bajom, hogy drága és nekem kicsi a kijelző. 4,7-es telóm van most és tökéletes méret. A 6-tal már csak annyi bajom van, hogy drága. Egy év múlva tervezem, hogy beruházok rá, de gondolom akkor sem lesz nagyon 150k alatt, ami húzós. Nagyon szar előfizetéseket lehet itthon kötni, nem tudom külföldön mennyivel jobb a helyzet e téren.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sima 4-est semmiképpen ne vegyél, és igen, nagy a különbség.miro írta:annyi kérdésem lenne még,hogy a 4s és a 4 között óriási a különbség?
mert lenne egy másik ismerősöm ( ez nem ex) aki eladná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
annyi kérdésem lenne még,hogy a 4s és a 4 között óriási a különbség?
mert lenne egy másik ismerősöm ( ez nem ex
) aki eladná.
mert lenne egy másik ismerősöm ( ez nem ex

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- P. Krisz
Az összes jack dugó be van dugva ? Nincs kicsúszva egy se ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Már újraindítottam 2x is,de nem segített.Ilyen problémám már volt múltkor is,akkor elhívtam az egyik havert Ő meg az alaplap CD-ről felinstallált valamit.De 1 hónapja amikor ez a probléma volt,akkor a hangerőszabályzóban megjelent egy piros x ,most meg nem jelez semmilyen hibát.h3x0r írta:itt a megoldasDrake írta:Szerintetek mitől nincs hang a gépemen?Tegnap este még jól ment,de az előbb bekapcsoltam és néma...Alul a hangerőszabályzó is azt mutatja,hogy nincs semmi gond.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na de komolyra forditva, inditsd ujra a gepet
- h3x0r
itt a megoldasDrake írta:Szerintetek mitől nincs hang a gépemen?Tegnap este még jól ment,de az előbb bekapcsoltam és néma...Alul a hangerőszabályzó is azt mutatja,hogy nincs semmi gond.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na de komolyra forditva, inditsd ujra a gepet
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szerintetek mitől nincs hang a gépemen?Tegnap este még jól ment,de az előbb bekapcsoltam és néma...Alul a hangerőszabályzó is azt mutatja,hogy nincs semmi gond.
Mobilarena tele van user tesztekkel (+aktív fórummal) a Zopo ZP998-ról, ha már olvastad akkor nem szóltam.mocsok írta:ha már kína: zopo telókról valakinek valamilyen tapasztalat, vélemény, hozzászólás?
- mocsok
ha már kína: zopo telókról valakinek valamilyen tapasztalat, vélemény, hozzászólás?
Sok "kínai" mobil van ami ár/érték arányban nagyon jó vétel, 35-50k körül lehet őket megfogni, de az illúziókat hagyjuk meg másoknak, nem mindegyik olyan tökéletes, minőségben meg pláne nem feltétlen. A "kinek mi" részt szándékosan ki is hagyom.hehe írta:csak annyit jegyeznék meg nagyon halkan, hogy 35 ropiért olyan tökéletes dualsimes, androidos 6 milli vastag designteló jön, mindenféle extrával kínából, tökéletes minőségben, hogy hülye, aki nem olyat vesz.
persze, elhiszem, hogy nem bíztok benne, mégis kína bekebelezi a világot, csak tudnak valamit..
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:csak annyit jegyeznék meg nagyon halkan, hogy 35 ropiért olyan tökéletes dualsimes, androidos 6 milli vastag designteló jön, mindenféle extrával kínából, tökéletes minőségben, hogy hülye, aki nem olyat vesz.
persze, elhiszem, hogy nem bíztok benne, mégis kína bekebelezi a világot, csak tudnak valamit..
Egyre jobbak a kinai mocskok ez igaz,sőt túl is léphetnek a világon,bár koreát nem kell azért félteni.
Én maradok a ratyinál,nekem ez bevált,egyelőre nem váltok. Majd ha az S5 megfizethető lesz akkor elgondolkodom. Ájfon azért nem kell mert minden aprófaxunak az van,ezzel kompenzálnak.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
és ha vmi elszaródik benne, ebayen fillérekért tudsz hozzá alkatrészt szereznihehe írta:csak annyit jegyeznék meg nagyon halkan, hogy 35 ropiért olyan tökéletes dualsimes, androidos 6 milli vastag designteló jön, mindenféle extrával kínából, tökéletes minőségben, hogy hülye, aki nem olyat vesz.
lehet gürcölni a garanciával is, de az nagyon időigényes dolog, talán csak ez az egy hátránya van
meg ugye ott alapból rootolva vannak a telók, itt meg ha megcsinálod, ugrott a gari...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csak annyit jegyeznék meg nagyon halkan, hogy 35 ropiért olyan tökéletes dualsimes, androidos 6 milli vastag designteló jön, mindenféle extrával kínából, tökéletes minőségben, hogy hülye, aki nem olyat vesz.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem meg hígfos htc one v van, belassul, kifagy, akadozik de mivel sztyupid júzer vagyok megteszi, az alap funkciókra jó. Majd talán jövő nyáron váltok valami windows 8/8.1esre, de 50 max 60nál többet nem vagyok hajlandó áldozni telefonra.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy nem is értem, hogy egyesek miből adnak ki ennyi pénzt egy telóért? Vagy mire vállalnak be havi 15-20ezres havi részletet/előfizetést?
Ha én nem kaptam volna ingyen, lehet még mindig egy N-es Nokiával rohongálnék
Ha én nem kaptam volna ingyen, lehet még mindig egy N-es Nokiával rohongálnék

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ratyi.Realista24 írta:Jó, hát baszki, néha belefér egy mozijegy nem ezt kell vinni a randira. 5,2 coll kicsi...telefonnakGalacticos írta:Dehogy tepsi.
Az elozom az negy col volt. Most rz 5,2 es meg azt mondom ez is lehetne nagyobb.
Addig amig az hogy ekkora meretu raadasul full hd-t kell mozgatnia a hardvernek es nem kezd akadozni addig nincs vele bajom. Raadasul nem volt meg olyan problemam hogy nem ertem vna el a kijelzo vmelyik pontjat.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szebb? Össze sem lehet hasonlítani,olyan képe van. Egyébként nem fagy le,gyors mint a pi**csa és gyönyörű képe van,a fotók is nagyon komolyak,gyors a záridő,brutál jó képeket csinál,az aksi is korrekt.Szuper hang,a kihangosító funkció az ami szerintem nem tuti.....RMCF: tényleg fasza az S4? Mert hol jót hallok róla, hol rosszat... Legutóbb egyik ismerős azt mondta, hogy sokszor lefagy, meg hogy szar... Nehéz elképzelni, hogy egy 150 ezres telefon sokszor lefagyna vagy akadozna.. Létezik? Mert most S3-mam van, de tavasszal terveztem beújítani egy S4-re, és érdekelne a személyes vélemény. Szerintem a 4 szebb is mint a 3.
Egyébként nagyon jó telefon.
Mondjuk aki buzernyákolni akar az ájfónt vesz 2x ennyiért kevesebb tudással.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.