Zene
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Zene
mekkora szarkupak17 írta:NORBA & CARAMEL - BAKANCSLISTA

azt nem értem, miért van tele cigánnyal a magyar könnyűzene.

- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Pozsonyi rendszámú Maserati... meg sem lepődök.kupak17 írta:NORBA & CARAMEL - BAKANCSLISTA

Maga a szám nagyon nem jön be, pedig Caramel azért ért a zenéhez, majd legközelebb.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
a műgengszterkedésre elég durva ellenpélda pont a killakikitt XD amúgy nagy album lett, bár ezt garantálta, hogy magasan a legjobb producerek európában Goonsék 
Max Enforcer - Lost in Paradise (Lose Control Music) [HD/HQ]

Max Enforcer - Lost in Paradise (Lose Control Music) [HD/HQ]
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Csak most sikerült megvennem a KillaGoonst,és hát szavak nincsenek rá milyen fasza,
Kissé csalódott voltam amikor megtudtam,hogy nem Aza féle alap fog szólni a szöveg alatt,de ezek a Snowgoonsos srácok valami überkirályistenfasza munkát végeztek.Az albumról majdnem minden szám 10/10 , kivétel a Szellemjárás, a Dühbe jövünk meg a Lehettem volna.Ezek a számok 10-es skálán alulról súroljak a 20-at.
Aki igazi magyar rappet akar hallgatni nem pedig Busta féle műgengszeterskedést az mindenképpen vegye meg.

Kissé csalódott voltam amikor megtudtam,hogy nem Aza féle alap fog szólni a szöveg alatt,de ezek a Snowgoonsos srácok valami überkirályistenfasza munkát végeztek.Az albumról majdnem minden szám 10/10 , kivétel a Szellemjárás, a Dühbe jövünk meg a Lehettem volna.Ezek a számok 10-es skálán alulról súroljak a 20-at.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hatalmas album a killagoons, minden szám kivétel nélkül odabsz, közreműködők faszák, szövegek kummajók egyszerűen nincs gyenge pontja .napok óta csak ez pörög. kedvenc trekk róla a lehettem volna.
mondjuk egy akph közreműködés nekem hiányzott de remélem az a brigád albumon pótolva lesz + egy brigád egyenlők feat mekkora lenne
mondjuk egy akph közreműködés nekem hiányzott de remélem az a brigád albumon pótolva lesz + egy brigád egyenlők feat mekkora lenne

P Reign feat PartyNextDoor & Meek Mill- Realest in the city
Boi-1da nagyon komoly beateket szokott összedobni.
Boi-1da nagyon komoly beateket szokott összedobni.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem Magyarországon élek, szóval amelett, hogy későn érkezne meg a lemez, még pluszban postaköltséget is kellene fizetni.Hazai előadók lemezét igazán meglehetne venni.
Digitálisan bankkártyán keresztül meg kell a halálnak.
A további elvi kérdéseket meg hagyjuk, mert lerágott csont és nem is érdekel.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Hazai előadók lemezét igazán meglehetne venni.realistahuni írta:Az új killa lemez fent van valamilyen könyvespolcon?
Jöhet PÜ-ben a link.
Év egyik legjobb rap albuma.Zsombor írta:Jeezy ft. Kendrick Lamar- Holy ghost(remix)
Nagyon rendben van az új Jeezy lemez.