Akkor mik is a tenyek? Februarban tolti a 32-ot, 2016-ban jar le a szerzodese, ezert eladnank nyaron hogy kapjunk erte valami penzt. Mondjuk en nem hiszem hogy olyan sok penzt kapnank erte. Az egy dolog hogy Xabiert kaptunk egy tizest, de ot azert nemzetkozi szinten MINDENKI elismeri es zsenikent emlegetik, mig Pepe megitelese azert egy kicsit masabb.
En arra is kivancsi vagyok hogy kit hoznank helyette. Megadnank Nachonak a bizalmat harmadik szamukent, a Castillabol pedig felhoznank valakit (Derik, Llorente vagy barki mas. Nem kovetem oket, ugyhogy fogalmam sincs ki hogy teljesit). Vagy Nacho maradna negyedik szamu es hoznank egy nagyobb nevet (Hummels), esetleg egy nagyobb tehetseget (Laporte - ha jol tudom, neki is 2016-ban jar le a szerzodese es 27 milla a kivasarlasi ara)
BBeno írta:érthetetlen hogy miért Pepért akarjátok kirakni. tök mindegy hány éves ha Ramosban minden meccsen benne van a hiba. akkor nem pepét kéne lehozni.
Mi az erthetetlen benne? Ezt a hirt kezdtuk el kommentalni:
Kód:
Pepe a Manchester Cityben folytathatja, számol be róla több újság is. A Real Madrid mindeddig nem kínált új szerződést a portugál védőnek, amely jelenleg 2016-ig köti a klubhoz. A spanyol csapat ezért jövő nyáron megválna játékosától, hogy egy évvel később ne ingyen távozzon, a legesélyesebb lehetséges célpontok között az angol klubot emlegetik, akik már korábban is leigazolták volna a védőt. Forrás: Madridom.hu