Csehország eggyel megy Hollandia ellen (félidőben)
Ukrajna - Szlovákia 0-1 (tegnap este)
Magyarország - ÉI 1-2
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. szeptember 9., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 9., kedd 21:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 9., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 9., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 9., kedd 9:48
Ez a 4 vedos rendszer akkor is sebezheto volt amikor meg Jaap Stampok, Frank de Boerok v Ronald Keomanok szaladgaltak.messideco írta:Sajnálom a svájciakat, egyik kedvencem az európai mezőnyből. Viszont a Welbeck-dupla jó előjel az Arsenalnak.
MunirPedro és BUSQUETS gól
Erre inni kell
Az viszont vicces számomra, hogy a svédek nem tudták megverni Ausztriát...
Ma Csehország - Hollandia![]()
Lehetséges kezdő: Cillessen, Janmaat, Blind, Veltman, De Vrij, De Jong, Wijnaldum, Sneijder, Kuyt, Depay, Van Persie.
Úgy látszik Kuyt még mindig kedvence az aktuális szövetségi kapitánynakDepay és Wijnaldum játékának viszont örülnék, visszaállt a csapat a 4-3-3-ra, ez jó.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 9., kedd 2:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 8., hétfő 23:09
ja, valaki szólhatna neki..vagy a bm-nél lehet mindig götze meg ribery mellett állR.M.C.F írta:A magassággal van baj,túl alacsony a szélességéhez képest.A túloldalon meg az a Shakira fiú kevesebb fehérjeturmixot kéne hogy tömjön, lassan már egybeolvadnak a combjai és gurulni fog.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 8., hétfő 23:08
Azért Welbecket ki ne hagydziro4vr írta:Ebben a lendületes de már technikás focijukban sok lehet, bár nekem a kp-juk nem tűnt túl acélosnak. Sterling ő rá érdemes lesz figyelni.R.M.C.F írta: Igen most van pár arc aki focizni is tud,érdekes lesz ez....nézni kell. Meg is leptek a 2 dugóval,mert erre nem számitottam főleg az ellenfél miatt,akik egyre jobbak,és ezen a meccsen is talán jobbak voltak....de aztán kikaptak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 8., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 23:06
A magassággal van baj,túl alacsony a szélességéhez képest.A túloldalon meg az a Shakira fiú kevesebb fehérjeturmixot kéne hogy tömjön, lassan már egybeolvadnak a combjai és gurulni fog.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 8., hétfő 23:02
Ebben a lendületes de már technikás focijukban sok lehet, bár nekem a kp-juk nem tűnt túl acélosnak. Sterling ő rá érdemes lesz figyelni.R.M.C.F írta: Igen most van pár arc aki focizni is tud,érdekes lesz ez....nézni kell. Meg is leptek a 2 dugóval,mert erre nem számitottam főleg az ellenfél miatt,akik egyre jobbak,és ezen a meccsen is talán jobbak voltak....de aztán kikaptak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 22:56
ziro4vr írta:Ez az Alcacer gyerek nem rossz, de majd úgy is Costa lesz nyomatva ha felépül.
Amúgy az angolok nem voltak most rosszak, kezdenek lassan felzárkózni és elhagyni a lótifutit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 8., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 22:43
dannen írta:lehet szidni a spanyolokat, de vannak élvezetes támadásaik most
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 8., hétfő 22:18
Jól van papa.R.M.C.F írta:Azért az durva hogy volt egy kb 6 éven át tartó barca uralom,megvertek minket is mint jég a határt,utálhattam volna őket mint a sz*rt,de még is a spanyol válogatott focija az amitől hányni tudok,és ebben VDB az aki ezt kihozta belőlem(kihozta a maxot![]()
), és közvetve a barcás vonallal,ahogy kőbután elbarcásított,ahogy inkorrekteskedett velünk,az egész egy nagy majd én bemószerelek a madridnak harc lett......és erről maga a barca nem tehet,hanem ez a f*sz, akinek akkor volt egy jó sikerkorszaka,majd kitették a szűrét(nem korrekten tegyük hozzá),és felszívva magát egyszemélyes harcot folytat okosba a madrid és perez ellen,szépen,okosban,finoman.......
...de a papa látja ezt. Engem nem etet meg a bagoly.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. szeptember 8., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 22:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 8., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 8., hétfő 21:24
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem