egy olyan nyomoronc semmi dolgot irtam le aminek jelentősége még a 0-t sem közelíti meg.
szépen meg lehet nyugodni.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 3., hétfő 17:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 3., hétfő 17:01
Bokyferni írta:most tényleg nem akarlak itt bántani, de ha már a könyvből spoilerezel és nem a sorozatból ,akkor írd már oda, vagy old meg máshogy légy szíves.Boky írta:GOT 3x09
mert itt a spoiler gondolom a sorozatra vonatkozik, nem a könyvre.
nem írtál le olyan hú de nagy dolgokat, sőt, de azért jobb lett volna ezt a sorozatból megtudni, nem tőled olvasva.
spoiler-ezni egyszeruen kocsogseg. neked hogy esne ha elkezdenel olvasni egy jo kis konyvet, a felenel pedig valaki elmondana, hogy a vegen A meg B ugyis osszesjonnek, C meg meghal. te felhaborodnal, a masik meg azt mondana, hogy akkor kuld egy csomag zsepit. En biztos, hogy abban a pillanatban behuznek neki egyet.Boky írta: akkor ha megírod a címed, küldök egy csomag zsepit.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 3., hétfő 13:49
Hogy te milyen vicces csávó vagy...Boky írta: akkor ha megírod a címed, küldök egy csomag zsepit.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 3., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 3., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 3., hétfő 12:41
sajna a spoileren belül nem tudom a spoilert jelölni.ferni írta:most tényleg nem akarlak itt bántani, de ha már a könyvből spoilerezel és nem a sorozatból ,akkor írd már oda, vagy old meg máshogy légy szíves.Boky írta:GOT 3x09
mert itt a spoiler gondolom a sorozatra vonatkozik, nem a könyvre.
nem írtál le olyan hú de nagy dolgokat, sőt, de azért jobb lett volna ezt a sorozatból megtudni, nem tőled olvasva.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 3., hétfő 12:37
most tényleg nem akarlak itt bántani, de ha már a könyvből spoilerezel és nem a sorozatból ,akkor írd már oda, vagy old meg máshogy légy szíves.Boky írta:GOT 3x09
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 3., hétfő 11:37
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 3., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 3., hétfő 0:22
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 3., hétfő 0:07
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 2., vasárnap 23:57
HozzászólásSzerző: angusY » 2013. június 2., vasárnap 23:41
Ezen mondjuk szerintem nem nagyon kell meglepődni...Néha többet nevetek ezen mint egy-egy új HIMYM részen...
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 2., vasárnap 23:29
én nézem. teljesen korrekt, eddig sztem mindegyik rész hozott egy jó színvonalat. nem várom tűkön ülve, az eheti részt még nem néztem meg, de jó kis sorozat.Kerlon írta:Da Vinci's Demons még mindig senki se néz? Nekem egyre jobban tetszik... Igaz túl kell vészelni olyan 3-4 részt, de pl a legutóbbi már kegyetlen jó volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 2., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 2., vasárnap 23:26
a following igencsak messze van a remek sorozat fogalmátóllegendary írta:Amin én mostanában fel vagyok háborodva, az a filmcímek fordítása.
Tragédia.
A The Following hamarosan az RTL Klub képernyőjére kerül. Gyilkos hajsza címmel. Erre mit mondjak... az ország fele véletlenül se fogja nézni, mert egy baromi sablonos, unalmas, gagyi sorozatot jelez a címe. Egy remek sorozat, erre rövidre zárják a siker lehetőségét egy szar címmel. Gratulálok. Gyilkos valami. Hány ilyen film- és sorozatcím van, de úgy őszintén? Egy tucatsorozathoz való. Semmi eredetiség. Most őszintén, ha azt a címet adják, hogy "A követők", azzal mennyivel jobban fel lehetne kelteni a nézők érdeklődését? De persze, csak a hülye gyilkos dolgaik...
Persze nem ez az első ilyen. A Sons of Anarchy (ami amúgy remek sorozat, ajánlom mindenkinek) itthon Kemény motorosok címmel fut. Bravó. Elvből se ülnék le a sorozat elé ilyen címmel. A Homeland Belső ellenség címmel ment - ugyanúgy, mint a Last Resort, ehhez szintén küldöm az elismerésem. A Breaking Bad Totál szívás címmel megy, ez még elfogadható. De amit az utóbbi időben művelnek a fordítók, az nélkülözi a legkisebb kreativitást, sőt, mintha direkt arra mennének, hogy minél kisebb nézettséget érjenek el.
A Zöld íjászban (Arrow, ez is gyenge, de itt legalább nem sírok a fájdalomtól) a Man in Hood kifejezést "kapucnis férfinek" fordították. Nem csuklyás, áááá, nem. Kapucnis. Mintha egy old-school rapperről beszélnénk.
Filmek terén pedig itt egy kétrészes válogatás a gyöngyszemekről:
http://mustache.hu/filmcimek-a-fizikai- ... ok-i-resz/
http://mustache.hu/filmcimek-a-fizikai- ... k-ii-resz/
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 2., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 2., vasárnap 22:02
8 evados, en most tartok a 7. felenel kb, de sajnos egyre gyengebb a szinvonalCaúl írta:Amit Andyvel lenyomnak azok nagyon zseniálisak :Đ Meg ahogy Danaval szurkálódnak![]()
Bár amikor Jim már nagyon nem érti a dolgokat azt nem szeretem, mert akkor elég gyökkettő szinten van és ott nekem is erőltetett.
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 2., vasárnap 21:34
Nagyon nagy sorozath3x0r írta:Mi a velemenyetek az According to Jim (jim szerint a vilag) sorozatrol?
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 2., vasárnap 21:17
Elcsíptem 1-1 részt Comedyn, nekem egyáltalán nem jön be, nagyon erőltetett szerintem. Lehet az is közrejátszik, hogy nem szeretem Belushit. Egyedül a szomszéd a jó benne(nem biztos, hogy szomszéd), a szőke duci csávó. Életem értelmei hasonló színvonal, de azt valamiért csípem.h3x0r írta:Mi a velemenyetek az According to Jim (jim szerint a vilag) sorozatrol?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem