Lamah pillanatai
1:22-nél eltesz egy gólt az Atleticónak is!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 9., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 9., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. szeptember 8., hétfő 22:26
Ahogy megláttam nekem is hasonló gondolataim támadtak. Olyan vak vezet világtalant feelingje van az egész interjúnak.R.M.C.F írta:Ez a tífusz tolvaj mitől mérvadó a magyar fociban?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 8., hétfő 22:19
Az a baj, hogy igaza van.realistahuni írta:Na, a trollfocinak igaza volt a románokat sikerült bealtatni.![]()
A szövetség elnökét kérdezték a magyar válogatottról, azt mondta kb. Nagyvárad szintjén vannak(jó ideje egy középcsapat a román másodosztályban)
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 8., hétfő 21:46
Nem az, az NSO csak vele (is) gyűjtögeti a kattintásokat. Már a nevével legalább 50 komment összejön, hátha még osztja az észt is hozzá...R.M.C.F írta:Ez a tífusz tolvaj mitől mérvadó a magyar fociban?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 8., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 8., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. szeptember 8., hétfő 16:34
De. Kb. ezzel lehetne definiálni.dannen írta:ez azért nem semmi
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 8., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 8., hétfő 8:38
Végülis a románok csak 40 percig bírták a görögök ellenPinyő írta:
Hozzátartozik, tíz percet nem könnyű emberhátrányban játszani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:32
ahogy nézem, egy félidő alapján a finnek ellen is jól állnak.Idegenben még Feröer ellen sem lesz egyszerű szerintem. Láttam már őket otthon játszani mikor a románokkal voltak egy csoportban, 1 peches góllal kaptak ki, azon kívűl szépen a maguk hasznára fordították az ottani körülményeket és brusztoltak is rendesen. Nem lennék meglepve ha pontokat hagyna ott a harapós brigád.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:19
De mit de mit? tényleg érdekelneA csapat szervezett volt, a játékosok becsülettel teszik a dolgukat az összetartásokon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:13
Nagyon nem is kell reménykedni. Idegenben még Feröer ellen sem lesz egyszerű szerintem. Láttam már őket otthon játszani mikor a románokkal voltak egy csoportban, 1 peches góllal kaptak ki, azon kívűl szépen a maguk hasznára fordították az ottani körülményeket és brusztoltak is rendesen. Nem lennék meglepve ha pontokat hagyna ott a harapós brigád.micsoda kilátások.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 7., vasárnap 20:39
Na akkor nyomok egy lájkot erre a hsz-re.Remy írta:Ha Szalai lennék most nyomnék egy selfiet Észak-Ír mezben.neki már úgyis mindegy.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 7., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. szeptember 7., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. szeptember 7., vasárnap 20:27
hát én azért elégedettebb lennék ha legalább egy északír csapatot tudnánk el tudnánk verni. vagy ha nem az alapján válogatna a kapitány hogy kivel van személyes problémája, hanem úgy hogy kire van a legnagyobb szüksége a válogatottnak.Pipita írta:Nem. Támadásban jobbak lettünk volna, szó se róla, leeht lövünk 3-4 gólt, megeshetett volna. De a védelmünk Szalaival meg Husztival nem lett volna jobb, a gólaspszokat ugyanúgy adták volna Juhászék. És lehet, hogy most Észak-Írországot megvertük volna, de pl egy román csapat ellen meg már az is kevés lett volna, igazi focicsapatokat meg már inkább nem is említek.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem