HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 13., szombat 11:50
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. szeptember 13., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 12., péntek 22:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 12., péntek 13:48
Crespo„Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két játékost két teljesen különböző korból. Amikor én futballoztam, olyan játékosok ellen küzdöttem, mint Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini, vagy épp Lilian Thuram. Értik már, mire gondolok? Sokan megpróbálják összehasonlítani Messit és Maradonát, de ez lehetetlen. A katalánok támadója valóban különlegesen jó játékos, de ne vicceljünk, soha nem érhet Maradona nyomdokaiba” – mondta Crespo a La Gazzetta dello Sportnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 14:47
Hát marhára nem mindegy...h3x0r írta:Pedig remenykedtem benne, hogy vasarnapra teszik a meccset, mivel a Barca kedden jatszik az Ajax ellen hazai palyan, mi pedig szerdan a Liverpool ellen idegenben. Raadasul kovetkezo heten csak hetvegen lesznek meccseink, ugyhogy nem ertem miert nem raktak vasarnapra. Na de mindegy.Realista24 írta:Október 25, 18 óra...várunk szeretettel titeket![]()
![]()
![]()
![]()
De kummára félek a meccstől
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 10., szerda 14:46
Pedig remenykedtem benne, hogy vasarnapra teszik a meccset, mivel a Barca kedden jatszik az Ajax ellen hazai palyan, mi pedig szerdan a Liverpool ellen idegenben. Raadasul kovetkezo heten csak hetvegen lesznek meccseink, ugyhogy nem ertem miert nem raktak vasarnapra. Na de mindegy.Realista24 írta:Október 25, 18 óra...várunk szeretettel titeket![]()
![]()
![]()
![]()
De kummára félek a meccstől
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 10., szerda 14:37
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 9., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 9., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 7., vasárnap 13:02
mondjuk Siqueria kész tény volt, hogy ha Coentrao elmegy ő jön ide, ezen nincs mit magyarázni, nem véletlen váltott ő is éjfél előtt kicsivel csapatot, mert várták kell-e jönnie a Realba Coentrao helyett.Toti írta: de honnan tudod egyáltalán suarez v siqueira akartak-e volna ideigazolni?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 21:07
gratulálok hozzá.Kerlon írta:Most süllyedek le és leszek nagyképű:![]()
![]()
.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 6., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 19:54
nemtudom mit nagyképűsködsz egyébként, de nem áll jól.Kerlon írta:legalább ugyan azt a szót emeld ki, amit használtam, mondjuk a lehetőség az, hogy minden adott, akkor Kroos miért nem ment volna oda? Ebbe az is benne van, hogy oda is akarna menni, akkor meg lett volna rá lehetőség. Suáreznek is volt lehetősége az ideigazolásra, de aztán inkább megkóstolta Chiellinit. Vagy Siqueirranak is volt esélye ideigazolni, de Coentrao még is maradt. STB. Ez a lehetőség.Toti írta:[
mértne értettem volna meg?
akkor magyarázzuk meg, h mit értünk "esély" alatt? mivel így fogalmazott.
de honnan tudod egyáltalán suarez v siqueira akartak-e volna ideigazolni? azért mert a klubok megállapodtak? ezek nem magyarázatok. most is ott röhög siqueira a szerződéssel... ha értitek.Enrique írta:Nem egy kategória a két játékos, ha a Barcának lett volna esélye elvinni, megtette volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 6., szombat 10:20
legalább ugyan azt a szót emeld ki, amit használtam, mondjuk a lehetőség az, hogy minden adott, akkor Kroos miért nem ment volna oda? Ebbe az is benne van, hogy oda is akarna menni, akkor meg lett volna rá lehetőség. Suáreznek is volt lehetősége az ideigazolásra, de aztán inkább megkóstolta Chiellinit. Vagy Siqueirranak is volt esélye ideigazolni, de Coentrao még is maradt. STB. Ez a lehetőség.Toti írta:[
mértne értettem volna meg?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 6., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 6., szombat 9:58
Ha Kroos hozzánk akart volna jönni, és nem hozzátok, akkor megvettük volna.. Szerintem így értette.Toti írta:mértne értettem volna meg?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 9:53
mértne értettem volna meg?Kerlon írta:Minek törődsz vele? Nem értette meg a "lett volna lehetősége" mondatot.Enrique írta:Szerintem félreértettél valamit.
Egyébként az életben is így társalognak néhányan, hogy beleröhögnek a másik arcába? Némi véleménykülönbség, és máris mintha a másik valami szellemi fogyatékos hülye lenne..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 6., szombat 2:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 17:43
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem