És ha jól értem azért már nem perelhet be engem, mert bannoltam egy facebook csoportból.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 8., hétfő 11:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 8., hétfő 11:05
How do I report something I see in a group?Santi írta:Igen facebook. De most közben azon gondolkoztam, hogy nemtudom melyik félnek van igaza, ezért akár úgy is eljárhatok, hogy mivel nem bizonyított a csalás egyértelműen, az érintett pedig kérte a tartalom eltávolítását, ezért törölhetem, mivel ártatlanság védelme vagymi. Most függetlenül attól, hogy amúgy lehet csalt, de nem tudják ezt szilárd bizonyítékokkal alátámasztani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 11:03
Ártatlanság vélelmeSanti írta:Igen facebook. De most közben azon gondolkoztam, hogy nemtudom melyik félnek van igaza, ezért akár úgy is eljárhatok, hogy mivel nem bizonyított a csalás egyértelműen, az érintett pedig kérte a tartalom eltávolítását, ezért törölhetem, mivel ártatlanság védelme vagymi. Most függetlenül attól, hogy amúgy lehet csalt, de nem tudják ezt szilárd bizonyítékokkal alátámasztani.
Viszont ha ezt megteszem és ezután fogom és kivágom az egész bandát a csoportból csak úgy (ahogy hex mondta), mert nem kell nekem még1 ilyen ide, akkor azért a lépésemért már semmilyen módon nem baszogathatnak?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 8., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 10:53
Ha én jól értelmezem (hozzávéve hexor linkjét), akkor jelen esetben a Facebook oldalon történt a dolog, így ők a felelősök az ott megjelent tartalmakért. Így én azt mondanám, hogy téged nem jelenthet fel. Bár, amikor egy csoportot létrehozol a facebookon, akkor gondolom mindenféle szarságot elfogadsz, amit regisztráláskor el sem olvastál és ott lehet le vannak védve ilyen szempontokból.Érdekes dolog. Ugye itt arról van szó, hogy X megvádolta Y-t egy olyan fórumon (ha a facebook csoportra fórumként tekintünk), ahol én vagyok az admin. A kérdés itt az, hogy ha a sértett engem felszólít, hogy mint admin távolítsam el az őt sértő bejegyzést (amiről én mint nemtudom melyik félnek van igaza), de én nem távolítom el, mert nemtudok igazságot tenni. Akkor neki engem ezért van-e lehetősége bármilyen jogcímen feljelenteni?
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 8., hétfő 10:49
Érdekes dolog. Ugye itt arról van szó, hogy X megvádolta Y-t egy olyan fórumon (ha a facebook csoportra fórumként tekintünk), ahol én vagyok az admin. A kérdés itt az, hogy ha a sértett engem felszólít, hogy mint admin távolítsam el az őt sértő bejegyzést (amiről én mint nemtudom melyik félnek van igaza), de én nem távolítom el, mert nemtudok igazságot tenni. Akkor neki engem ezért van-e lehetősége bármilyen jogcímen feljelenteni?Realista24 írta:Elvileg megteheti.Santi írta:Valaki otthon van a jogban?
Admin vagyok egy csoportban face-n, ami egy pc-s autós játékról szól. Ebben valakit csalással vádoltak, hogy valami cheat progival megbabrálta a játékot, hogy ne fogyjon benzine a versenyen, míg azt mondja az érintett, hogy ez nem igaz és perrel fenyeget, ha nem veszem le a posztot, mert a jó hírnevének csorbítása vagy mi fene.
Nem fostam be, egyelőre ezen csak röhögök, de kajak ezt megteheti? Mert ha igen, akkor viszont nem kell a nyakamba egy per és inkább leveszek a posztot.
Egy példa régebbről
http://www.origo.hu/itthon/20130410-laz ... telot.html
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 8., hétfő 10:47
Ez ujabb: http://www.origo.hu/itthon/20140528-akk ... s-tud.htmlRealista24 írta:Elvileg megteheti.
Egy példa régebbről
http://www.origo.hu/itthon/20130410-laz ... telot.html
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 8., hétfő 10:23
Elvileg megteheti.Santi írta:Valaki otthon van a jogban?
Admin vagyok egy csoportban face-n, ami egy pc-s autós játékról szól. Ebben valakit csalással vádoltak, hogy valami cheat progival megbabrálta a játékot, hogy ne fogyjon benzine a versenyen, míg azt mondja az érintett, hogy ez nem igaz és perrel fenyeget, ha nem veszem le a posztot, mert a jó hírnevének csorbítása vagy mi fene.
Nem fostam be, egyelőre ezen csak röhögök, de kajak ezt megteheti? Mert ha igen, akkor viszont nem kell a nyakamba egy per és inkább leveszek a posztot.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. szeptember 8., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 7., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 6., szombat 20:35
Nem, te ügyes vagy@Sonny írta: Akkor az gáz,ha én protekció nélkül kerültem be?
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. szeptember 6., szombat 20:31
Akkor az gáz,ha én protekció nélkül kerültem be?Ferencváros írta:Remy írta:Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar-ról valakinek van bármiféle tapasztalata?
protekció.![]()
Az egész Nemzetvédelmin elég nagy jelentőséggel bír az ismeretség. Idén 3-4 ismerősöm is volt ott alkalmasságin (futás, súlyemelés, felülés stb.) és volt olyan, hogy kétszer annyit csinált ismerősöm, mint valami kövér srác, és alig kapott pontot, míg a kövér max pontotÉs mindegyikőjüknél ez volt.
Plusz ha középsuliból akarsz odamenni, ha jól tudom kell oda valami katonai alapismeretek, rendészeti ismeretek, meg ilyesmik.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 6., szombat 20:19
Remy írta:Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar-ról valakinek van bármiféle tapasztalata?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 6., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. szeptember 6., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. szeptember 6., szombat 3:49
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 5., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:33
régen én is így hittem, nem értettem, miért nem hajigálják be a hajléktalanok a kirakatokat vagy lopkodnak össze-vissza, hogy bevágják őket a sittre, ahol van kaja, nem fagynak meg, van hol aludni, lehet fürdeni.aztán ha elkapják is, a börötönbe legalább nem halnak éhen, nem fagynak halálra stb.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:26
Pihent gondolkodás, de van benne valami, piáláskor sokszor agyalunk ilyeneken.Mit szóltok ehhez?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. szeptember 4., csütörtök 13:23
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem