Én meg jó ötletnek tartom. Egy próbát megér. Amikor Bale a bal oldalon játszhatott mindig jobban játszott, mint jobb oldalon. DM is attól javult fel, hogy bal oldalra került át. Ugyanazon a poszton jobb oldalt sokkal gyengébb lett volna. A kérdés, hogy mennyit hajlandó Bale melózni a csapatért. Ha hajlandó, akkor könnyen lehet, hogy ismét nagyot húzunk (ugye Bale volt bhv, és lényegében ugyanazt kellene csinálnia, csak nem olyan mélyről indulva, meg ugye Maicont is bal oldalon szopatta szét azon az emlékezetes meccsen).tucsoki írta:Adom, Bale minden "erényét" (igen, annak ellenére is hogy még nincs nagy formában) kioltanánk. Egyébként sem hiszem hogy alkalmas lenne arra a szerepkörre, hátvédként sem a híres védőmunkája miatt tűnt ki.___Samy___ írta:hülyeség oda berakni bale-t, nincs meg benne a váratlan, ami oda kellene
ráadásul szerintem nem is tud olyan mélységi labdákat osztani, mint dm
neki a hely kell, hogy bírjon futni, meg ütemet váltani
Jamest meg én legjobban jobb oldalt tudom elképzelni. Hasonló szerepkörrel, amivel Özil játszott anno. Jobb szélről befelé húzva, irányítva. Ha belerázódik, jól muzsikálhat. Csak azt kellene megoldani, hogy a jobb oldalt ki fogja levédekezni. Mert James tuti nem. Ha meg megpróbálja, akkor a védekezés felőrli az erejét.