gratulálok hozzá.Kerlon írta:Most süllyedek le és leszek nagyképű:![]()
![]()
.
de, ha ettől jobban érzed magad, ám legyen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 21:07
gratulálok hozzá.Kerlon írta:Most süllyedek le és leszek nagyképű:![]()
![]()
.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 6., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 19:54
nemtudom mit nagyképűsködsz egyébként, de nem áll jól.Kerlon írta:legalább ugyan azt a szót emeld ki, amit használtam, mondjuk a lehetőség az, hogy minden adott, akkor Kroos miért nem ment volna oda? Ebbe az is benne van, hogy oda is akarna menni, akkor meg lett volna rá lehetőség. Suáreznek is volt lehetősége az ideigazolásra, de aztán inkább megkóstolta Chiellinit. Vagy Siqueirranak is volt esélye ideigazolni, de Coentrao még is maradt. STB. Ez a lehetőség.Toti írta:[
mértne értettem volna meg?
akkor magyarázzuk meg, h mit értünk "esély" alatt? mivel így fogalmazott.
de honnan tudod egyáltalán suarez v siqueira akartak-e volna ideigazolni? azért mert a klubok megállapodtak? ezek nem magyarázatok. most is ott röhög siqueira a szerződéssel... ha értitek.Enrique írta:Nem egy kategória a két játékos, ha a Barcának lett volna esélye elvinni, megtette volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 6., szombat 10:20
legalább ugyan azt a szót emeld ki, amit használtam, mondjuk a lehetőség az, hogy minden adott, akkor Kroos miért nem ment volna oda? Ebbe az is benne van, hogy oda is akarna menni, akkor meg lett volna rá lehetőség. Suáreznek is volt lehetősége az ideigazolásra, de aztán inkább megkóstolta Chiellinit. Vagy Siqueirranak is volt esélye ideigazolni, de Coentrao még is maradt. STB. Ez a lehetőség.Toti írta:[
mértne értettem volna meg?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 6., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 6., szombat 9:58
Ha Kroos hozzánk akart volna jönni, és nem hozzátok, akkor megvettük volna.. Szerintem így értette.Toti írta:mértne értettem volna meg?
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 6., szombat 9:53
mértne értettem volna meg?Kerlon írta:Minek törődsz vele? Nem értette meg a "lett volna lehetősége" mondatot.Enrique írta:Szerintem félreértettél valamit.
Egyébként az életben is így társalognak néhányan, hogy beleröhögnek a másik arcába? Némi véleménykülönbség, és máris mintha a másik valami szellemi fogyatékos hülye lenne..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 6., szombat 2:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 17:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 5., péntek 17:26
Egyetértek és szerintem 20 millióért Rakitic is hatalmas vétel volt. Nem túl sok jobb játékost lehetne nála felsorolni a poszton...'shutterisland írta:ráadásul azért baromi nagy különbség nincs is köztük.kroos vs rakitic
össze lehet hasonlítani őket, mert hasonló stílusú játékosok.
egyik sem gyors, egyik sem kiemelkedő fejjel, egyik sem egy cselgép, viszont mind a kettő kreatív, jól passzoló, magas munkabírású, jól lövő és jó pontrúgó játékos.
kroos nálam azért jobb, mert a német precizítás miatt stabilabb játékos, és fizikailag szerintem jobb, a többi paraméterben hasonló szintet képviselnek, kisebb-nagyobb különbségekkel.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 5., péntek 17:25
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. szeptember 5., péntek 17:03
Pont arról szólt a fáma, nagyon sok fórumon, hogy egy kicsit intenzívebb és destruktívabb stílus kellene a katalánoknak.Bocsi, de ezen megakadt a szemem.
A mi focinkba Busquets sokkal jobban illik bele vkp-ként, mint Masch. Nem hinném, hogy az argentin jobb lenne a spanyolnál.
Egyébként is körülbelül kétszer játszott azon a poszton Mascherano, elég is volt.Persze most már lehet, hogy jobban tolná ott, de Businál nem hiszem, hogy hasznosabb lenne.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 5., péntek 16:53
ráadásul azért baromi nagy különbség nincs is köztük.kroos vs rakitic
HozzászólásSzerző: Matyi » 2014. szeptember 5., péntek 16:47
Bocsi, de ezen megakadt a szemem.Az az edzotok dontese, hogy a vilag egyik legjobb vkp-ja kh-kent bohockodik, mikozben egy (ha nem is sokkal) gyengebb labdarugo jatszik vkp poszton, es melle kell meg egy vedekezesben nagyon eros ember.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. szeptember 5., péntek 16:27
Ez szintén nem korrekt. Azért mert ezt lehozza egy médium, nem kell azt állítani, hogy mindenkinek ez a véleménye. Ettől függetlenül lehet valóságtartalma, de nem sok esély van rá. Ugyanígy igaz ez a ti esetetekben. Ha a Marca lehoz egy cikket, ami számotokra kedvező, és nem tudni mennyi igaz belőle, azt is fenntartásokkal kellene kezelni.Toti írta:Enrique írta:Nem egy kategória a két játékos, ha a Barcának lett volna esélye elvinni, megtette volna.![]()
![]()
![]()
azt visznek akit akarnak.
ennyi.
lásd: marquinhos
beszarok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 5., péntek 15:23
Minek törődsz vele? Nem értette meg a "lett volna lehetősége" mondatot.Enrique írta:Szerintem félreértettél valamit.
Egyébként az életben is így társalognak néhányan, hogy beleröhögnek a másik arcába? Némi véleménykülönbség, és máris mintha a másik valami szellemi fogyatékos hülye lenne..
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 5., péntek 15:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 5., péntek 13:49
Enrique írta:Nem egy kategória a két játékos, ha a Barcának lett volna esélye elvinni, megtette volna.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 5., péntek 13:47
Persze ez is egy opcio lett volna, de azert irtam DM-et, mert o egy idoben a csapat tagja volt Kroosszal es Modriccsal. Amugy nekem Pogba kellene leginkabb Kroos es Modric melle, mert ugyan Vidal jobban vedekezik, de Pogba fiatalabb, masreszt nagyobb potencial van benne, es kell a Pogba fele kreativitas a csapatba, es ez Vidalban kevesbe van meg. DM-mel nem a vedekezese a legnagyobb veszteseg. Khediraval is lesz annyira stabil ez a csapat, mint amennyire az argentinnal lett volna. Az ellenfel vedelmet megbonto varatlan megindulasok a legnagyobb veszteseg, es ez Pogbaban (aki a Juveban sokszor egesz elol jatszik) valamilyen szinten megvan.Szerintem akkor is jól jártatok volna, ha elhozzátok Vidalt, mert vele elég sokat javult volna a középpályás védekezésetek. Pogbánál szerintem jobban védekezik - statokkal nem tudom alátámasztani így hirtelen, úgyhogy javítsatok ha hülyeséget mondtam -, azért a chileit mondtam, így pedig Modric és Kroos - plusz Isco és Hámesz - jobban koncentrálhatott volna a támadásépítésre, ami igazán az erősségük. Szerintem vele lett volna igazán ütős a középpályátok - mondom mindezt úgy, hogy nem kedvelem Vidal favágó stílusát.
Ebbe a hibaba esett bele Perez is. Azt hitte, hogy miutan mi klasszikus labdaszerzo nelkul nyertunk BL-t most mar nincs is szukseg olyanra, igy Dm potlasara Pogba helyett James jott. Ez egy precizen osszerakott kp-val megoldhato, de az az igazsag, hogy nagyon keves viabilis formacio letezik a szuro nelkuli kp-ra.igaz, csak azóta ugye "megöregedett" xavi, iniesta is megy lassacskán azért kifele, mellette pedig a motiváció sem olyan már, mint azokban az időkben.
akkor azért sokkal jobban ment a letámadás, mert mind fizikailag, mind mentálisan jobb állapotban volt a csapat, így tényleg elvoltunk klasszikus labdaszerző nélkül.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 5., péntek 13:28
Mondjuk így a negyedik-ötödik röhögőfejjel és szarkazmussal teli vélemény után jöhetne egy értelmes, érveket tartalmazó is, lehet hogy többet érne, olyan nagy baromságok nem hangoztak el azért.hehe írta:már látom a tendenciát, hogy rakitics amúgy prime-essien vagy yayatouré kategória, nem is értem miért bújkált eddig a bundesligában vagy a spanyol középmezőnyben![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem