Realista24 írta:
Ja hogy ti akartátok eladni, nem a játékos érezte magát szarul...jól van.
Írtam utána, hogy több más oka is volt a távozásának.. De ha LE odaállt vonla elé, és megmondta volna neki, hogy mostantól ő lesz a csapat első számú karmestere, és csak ott fogja játszatni ahol tud is - nem hamis9-esként - , akkor szerintem maradt volna. De hát ezt már sosem tudjuk meg, de szerintem nem véletlen, hogy LE nyilatkozataiból is érződött anno, hogy nem tart rá igényt - amit én nagyon sajnálok amúgy, mert komálom Cescet, kár volt ezért visszahozni..
kredenc írta:Nem tudom hogy Rakitic hogy áll a témában,de a vb-n talán top5(?) volt Kroos meccsenkénti futott távja. És a klubmeccseken sem szégyenkezik.
Xavi is marha sokat fut egy meccsen, mégsem védekezik jól. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Kroos olyan védőmunkára képes, mint Xavi, sokkal jobb a Német ebben, tudom jól.. Csak azt, hogy nem csak ezen múlik, hogy ki mennyire védekezik jól - amúgy Rakitic is sokat fut egy meccsen emlékeim szerint. A Horvátnak más a "stílusa" védekezésben, csúszik mászik, jobbhátvéd poszton tűnik fel ha kell, ott van mindenhol. Olyan igazából, mint amilyennek Businak kéne lennie - vagy mint amilyen Masc -, ami nekünk hiányzott a középpályáról már egy ideje..
Ha Masch lenne a kezdő vkp nálunk, akkor Kroos tényleg jobb lett volna nagy eséllyel, de így, hogy továbbra is Busié az a poszt - na meg Alves a kezdő jobbhátvéd, aki rendre fent ragad, ezért mögötte is biztosítani kell folyamatosan - nem vagyok benne biztos, hogy rosszabbul járunk Rakiticcel, mint Kroossal jártunk volna - de ez nem azt jelenti, hogy Kroos rosszabb lenne Rakiticnél..