Nem számít, egy év és Rakitic>Zidane leszNem tudom hogy Rakitic hogy áll a témában,de a vb-n talán top5(?) volt Kroos meccsenkénti futott távja. És a klubmeccseken sem szégyenkezik.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 11:28
Nem számít, egy év és Rakitic>Zidane leszNem tudom hogy Rakitic hogy áll a témában,de a vb-n talán top5(?) volt Kroos meccsenkénti futott távja. És a klubmeccseken sem szégyenkezik.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. szeptember 5., péntek 11:24
Nem tudom hogy Rakitic hogy áll a témában,de a vb-n talán top5(?) volt Kroos meccsenkénti futott távja. És a klubmeccseken sem szégyenkezik.palesz77 írta:Hát most röhöghetsz, de attól még így van.. Kroos jobb játékos, de a mi középpályánkra Ini mellé és Alves mögé biztosítani egy jó munkásember kellett inkább. Ha nem ilyen kellett volna, akkor szimplán megtarthattuk volna Cescet, de hát ugye nem így lett - aminek több más oka is volt természetesen, tudom jól, de szerintem értitek mit akarok mondani.. És robotolásban veri Rakitic Kroost, úgyhogy én összességében nem bánom, hogy ő jött.hehe írta:tudomtudom, csak arra jobb, amire enrique használja, oké![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 11:16
akkor szimplán megtarthattuk volna Cescet,
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 5., péntek 11:07
Hát most röhöghetsz, de attól még így van.. Kroos jobb játékos, de a mi középpályánkra Ini mellé és Alves mögé biztosítani egy jó munkásember kellett inkább. Ha nem ilyen kellett volna, akkor szimplán megtarthattuk volna Cescet, de hát ugye nem így lett - aminek több más oka is volt természetesen, tudom jól, de szerintem értitek mit akarok mondani.. És robotolásban veri Rakitic Kroost, úgyhogy én összességében nem bánom, hogy ő jött.hehe írta:tudomtudom, csak arra jobb, amire enrique használja, oké![]()
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 5., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 5., péntek 10:29
Ritkán fordul elő, hogy a ktalán és a madridi érzelmű is egyetért valamiben. Nekünk jutott egy lassú játékos, aki ráadásul még titeket is favorizált, azért mi örülünk, mégha kissé fanyarú is ez. Nektek meg egy géniusz mellé (alis BuszkeccMindenesetre nekem nem kellett volna Busquets mellé még 1 lassú játékos.
Rakitic ilyen szempontból jobb és több poszton bevethető.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 5., péntek 10:28
olyan undorító volt a kép, hogy inkább eltűnt.szerk.: Az avatarom csak én nem látom, vagy tényleg eltűnt a kép?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 5., péntek 10:25
Ne is mondd, agyfaszt kapok már ezektől a cikkektől komolyan..Géci írta:Na a katalán sajtó megint nyomja, hogy Kroos oda akart menni, de nekik nem kellet... Nagyon unatkozhatnak.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 5., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 5., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 5., péntek 8:25
Kivasarlasi áron alullesliejr írta:Ha azt nézem, hogy Ronaldo 90valamennyi volt, akkor dehogy áron alul. Kicsit drága volt.
Ha azt, hogy Bale is annyi és James meg 80misi, akkor igen, áron alul.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 5., péntek 7:55
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 4., csütörtök 22:53
Anyám borogass!ÁRON ALUL VÁSÁROLT
Luis Suárez (Barcelona)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 4., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:52
Nincs annyira beborulva semmi. Egy kis figyelmetlenség az oka az egésznek. Ha szerencsével bement volna a 3. és mondjuk 5-1 lett volna a vége ide, akkor meg túlzottan nagy hurrá optimizmus lenne.lesliejr írta:Én nem is az idény várható dolgait vetítettem előre, de azt sokan nem várták, hogy a 10. után így beborul az ég már 1 hét alatt.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:24
Már 10 éve megtalálták kbchronic írta:Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani,
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:12
Jó hát most nyilván ez a helyzet. Vasárnap belefutottunk egy hatalmas zakóba, problémák vannak a csapat körül, ők meg közben begyűjtöttek hat pontot. Nyilván most mi felénk sötétebbek a felhők. Természetes állapot. Jelenleg ismét hátrébb tartunk mint a barca. Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani, és abba kezdenek beletanulni. Nálunk még nincs meg. Meglesz idővel. Csak az a baj,hogy mihelyst visszajönnek a srácok a válogatottból beindul a nagyüzem. Rögtön egy rangadó, kéthetente BL meccsek. Nagyon összejöttek itt a transzfer szezon hajrájában a dolgok. Ez van. Ismét egy ütős feladat az edzői stábnak. Jóval nehezebb a dolguk idén.Géci írta:Odaát olyanokat olvastam, hogy Madridba megint zord telek lesznek... Magunktól sem vagyok elájulva, de na...
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem