inkább te csak írj egy Breaking Bad rivjút, küldözgetve a puszikat ziro papának hogy beajánlotta az isteni mannátRealista24 írta:Megszűntek mikor regisztráltalziro4vr írta:ez oké, de hol vannak már a jogaim

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 4., csütörtök 21:01
inkább te csak írj egy Breaking Bad rivjút, küldözgetve a puszikat ziro papának hogy beajánlotta az isteni mannátRealista24 írta:Megszűntek mikor regisztráltalziro4vr írta:ez oké, de hol vannak már a jogaim
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:59
Megszűntek mikor regisztráltalziro4vr írta:ez oké, de hol vannak már a jogaim
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:45
menny már innen, hazaesek, még a sör is el van fogyva (igen bazzeg így, nem pedig magyarul), gondoltam írok valamit, erre belémköcc.
jöhecc mehecc, de oan raj mint én sose lehecc.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:37
menny már innen, hazaesek, még a sör is el van fogyva (igen bazzeg így, nem pedig magyarul), gondoltam írok valamit, erre belémköcc.Realista24 írta:Megvan, hírek, rövid hírek, olvasás.hehe írta:ez megvan?
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... D=HP_BN_10
most hagyjuk, hogy kediráról van szó.![]()
a lényeg, hogy már eleve sérülten ment a német edzőtáborba, sőt a madridi balfaszok meg is vizsgálták, tudtak a sérülésről, azt mondták semmi komoly.
ezzel szemben a német dokinál ez egy izomszakadás és súlyos sérülés![]()
nem csoda baccátokmeg, hogy céronaldo ilyen sokat szarakodik a térdével.
nem csodálkozok én már semmin.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:34
hehe írta:ez megvan?
a lényeg, hogy már eleve sérülten ment a német edzőtáborba, sőt a madridi balfaszok meg is vizsgálták, tudtak a sérülésről, azt mondták semmi komoly.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:33
Megvan, hírek, rövid hírek, olvasás.hehe írta:ez megvan?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 4., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 4., csütörtök 18:10
Erre visszatérve, hogy a Monaco Moutinhon kívül "csak" ki lett használva Mendes részéről. Odavittek tavaly 3 nagy nevet, aztán abból kettőt el is tudtak jó áron adni. Mondanám, hogy balekra vették őket, de kerestek ő is a játékosokon. Pótlás meg nem volt.Vadim Vasilyev, az AS Monaco alelnöke: “Mikor megvettük Jamest 45 millió euróért, mindenki azt mondta, hibát követtünk el. Egy év alatt majdnem a dupláját kínálta érte a Real Madrid, most pedig már azt mondják, hiba volt őt elengedni. Remek Világbajnoksága volt, a Real lenyűgöző ajánlatot tett érte és a játékos, ahogyan lenni szokott, csatlakozni akart hozzájuk. Minden játékos álma az, hogy a Real Madridban játszhasson egyszer”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 4., csütörtök 17:46
Maga a CR "brand" sokkal többet ad valószínűleg a klubnak mint elvesz. Ez aligha lehet érv.revolver írta:meg azért azt se felejtsük el, hogy nettó 17 millió a fizetése, egy időn túl a teljesítménye is csökkenni fog, a fizetése meg nem hiszem. így én is amellett vagyok, hogy 2016 nyarán menjenén amondó vagyok, hogy ezen a szezonon kívül még maradjon 1et, döntse meg a rekordot és lépjen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 4., csütörtök 17:40
Azért van egy érzésem, hogy hiába CR kapja a legtöbb pénzt, nem Őt a legnehezebb eltartani a csapatból. Mint már írták korábban. CR egy márka.revolver írta:meg azért azt se felejtsük el, hogy nettó 17 millió a fizetése, egy időn túl a teljesítménye is csökkenni fog, a fizetése meg nem hiszem. így én is amellett vagyok, hogy 2016 nyarán menjenén amondó vagyok, hogy ezen a szezonon kívül még maradjon 1et, döntse meg a rekordot és lépjen.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. szeptember 4., csütörtök 17:38
meg azért azt se felejtsük el, hogy nettó 17 millió a fizetése, egy időn túl a teljesítménye is csökkenni fog, a fizetése meg nem hiszem. így én is amellett vagyok, hogy 2016 nyarán menjenén amondó vagyok, hogy ezen a szezonon kívül még maradjon 1et, döntse meg a rekordot és lépjen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. szeptember 4., csütörtök 16:56
Pont emiatt kellene extra motivációnak lennie. Történelmet írnának egy címvédéssel. Nem várom el tőlük és szerintem senki a címvédést, csak ne úgy essünk ki, mint a Dortmund ellen, hogy szarnak bele az első meccsbe aztán meg futnak az eredmény után. Mondjuk szerintem nem lesz erről szó. A Soci ellen is jól kezdett nagyon a csapat, aztán 0-2-nél visszavettek és nem bírtak felpörögni, előfordul az ilyen. Ancelottinak még kell pár hét, hogy megtalálja a megfelelő 3-ast középre, utána menni fog a szekér.CS0ki írta:Kötve hiszem, hogy ez akkora motiváció lenne. És talán ez is benne van abban, hogy nem volt még címvédés. Inkább az volt a jellemző, hogy a BL győzelmet követően visszaestek a csapatok.Kell nagyobb motiváció a BL címvédésnél?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 4., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 4., csütörtök 16:49
Realista mostanában sokszor nem értettünk egyet de ezzel jelenleg maximálisan egyetértek.Cristiano húzzon a vérbe Mendessel meg az egyéni rekordajival együtt Manchesterbe, ez a véleményem jelenleg.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:40
Egyetértek. Kezdjük el pozitívan látni a dolgokat, elég volt már a világvége hangulatból.ateeemadrid írta:Szóval, tény, hogy megnehezítettük a saját dolgunkat, de a tavalyi szezonban sem volt könnyebb szituban a csapat. Nehéz lesz, de bőven meglehet egy BL - címvédés, az nagy százalékban ígyis-úgyis szerencse.
Mindenesetre bőven versenyképes ez a csapat is, bárki ellen.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem