Anyám borogass!ÁRON ALUL VÁSÁROLT
Luis Suárez (Barcelona)

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 4., csütörtök 22:53
Anyám borogass!ÁRON ALUL VÁSÁROLT
Luis Suárez (Barcelona)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 4., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 4., csütörtök 20:52
Nincs annyira beborulva semmi. Egy kis figyelmetlenség az oka az egésznek. Ha szerencsével bement volna a 3. és mondjuk 5-1 lett volna a vége ide, akkor meg túlzottan nagy hurrá optimizmus lenne.lesliejr írta:Én nem is az idény várható dolgait vetítettem előre, de azt sokan nem várták, hogy a 10. után így beborul az ég már 1 hét alatt.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 4., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:24
Már 10 éve megtalálták kbchronic írta:Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani,
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:12
Jó hát most nyilván ez a helyzet. Vasárnap belefutottunk egy hatalmas zakóba, problémák vannak a csapat körül, ők meg közben begyűjtöttek hat pontot. Nyilván most mi felénk sötétebbek a felhők. Természetes állapot. Jelenleg ismét hátrébb tartunk mint a barca. Nekik legalább már megvan mit akarnak játszani, és abba kezdenek beletanulni. Nálunk még nincs meg. Meglesz idővel. Csak az a baj,hogy mihelyst visszajönnek a srácok a válogatottból beindul a nagyüzem. Rögtön egy rangadó, kéthetente BL meccsek. Nagyon összejöttek itt a transzfer szezon hajrájában a dolgok. Ez van. Ismét egy ütős feladat az edzői stábnak. Jóval nehezebb a dolguk idén.Géci írta:Odaát olyanokat olvastam, hogy Madridba megint zord telek lesznek... Magunktól sem vagyok elájulva, de na...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 4., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 4., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 11:28
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 4., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. szeptember 4., csütörtök 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 4., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 3., szerda 17:10
Ha Ibra kidol, akkor nem sok esekyuk lesz....amire meg van az esely.Realista24 írta:Jövőre Karim valószínű távozik, és Varanera is megvan az esély. Zidane megy a süllyesztőbe a Castillával együtt, valamint Pogba közel sem olyan profi, mint Kroos, legalábbis nekem ami lejött róla.Ugyebar, a Realban tobb cimbije van mint a PSGben v 2 angol klubban, a MU kilove mert ott mar volt...es meg nalunk van egy Zidane.
De ha már érvek, akkor a PSG francia csapat, amellett tele vannak lóvéval, és ki tudja mit érnek el idén?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 16:53
Jövőre Karim valószínű távozik, és Varanera is megvan az esély. Zidane megy a süllyesztőbe a Castillával együtt, valamint Pogba közel sem olyan profi, mint Kroos, legalábbis nekem ami lejött róla.Ugyebar, a Realban tobb cimbije van mint a PSGben v 2 angol klubban, a MU kilove mert ott mar volt...es meg nalunk van egy Zidane.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 3., szerda 16:46
Az nem biztos. Kroosnal is sorban alltak, MU es a Chelsea magasabb fizetest biztositott volna, megis minket valasztott. El tudom kepzelni, h minket valaszt masokkal szemben.torjack írta:
érdekes dolog ez...nálunk perez eleve nem hajlandó védekező játékosért nagy dellát fizetni. kroos se jött volna, ha nem jár le a szerződése jövőre. gondolom pogbánál is hasonló a terv mint a németnél. csak annyi lesz a gond, hogy a nyomott árú pogbáért nem csak mi fogunk sorban állni, hanem a psg, a city, a chelsea meg adott esetben akár a barca is ugyanúgy. a bérversenyt meg alighanem valamelyik olajmilliárdos nyeri meg a franciánál.
Ok azert megtehetik azt is, h egy cserejatekost is ott tartanak magasabb fizuval.Realista24 írta:A PSG-nél elmondták, hogy a Barca több, mint 40 milliót ajánlott Marquinhos, de nem fogadták el, mert csapatot akarnak építeni, nem üzleti alapon gondolkodnak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 3., szerda 16:21
Szerintem kb minden nagy klubnál ez megy...Érdekes dolog ez, mert ahogy nálatok a védőkért, néálunk a középpálya miatt sírt mindenki már évek óta, jönnek le a cikkek mindehol, hogy ezek a gyege pontok, aztán az adott klubnál meg mégsem azt teszik. Érdekes, hogy ennyivel másképp látják belülről a dolgokat.Érthetetlen pár lépés, ami ennél a két klubnál megy. Bevétel szempontjából a világ két legerősebb csapata, de ez nem mutatkozik meg az igazolásoknál.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 3., szerda 16:10
érdekes dolog ez...nálunk perez eleve nem hajlandó védekező játékosért nagy dellát fizetni. kroos se jött volna, ha nem jár le a szerződése jövőre. gondolom pogbánál is hasonló a terv mint a németnél. csak annyi lesz a gond, hogy a nyomott árú pogbáért nem csak mi fogunk sorban állni, hanem a psg, a city, a chelsea meg adott esetben akár a barca is ugyanúgy. a bérversenyt meg alighanem valamelyik olajmilliárdos nyeri meg a franciánál. nálatok is a douglas-mathieu-vermaelen pakk árából jó eséllyel futotta volna hummelsre, aztán van egy normális középső védőtök a sok félmegoldás helyett.Érthetetlen pár lépés, ami ennél a két klubnál megy. Bevétel szempontjából a világ két legerősebb csapata, de ez nem mutatkozik meg az igazolásoknál.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem