Ezt én is nagyon adnám.dannen írta:Cristiano Ronaldo: “Imádom a Manchestert, ezt mindenki tudja, sokszor elmondtam már. A United a szívemben van, sok jó barátomat hagytam ott, a szurkolók elképesztőek és azt kívánom, hogy egyszer majd visszatérhessek. Boldog vagyok a Real Madridban, és négy évem hátra van még itt, de sose lehet tudni, mit hoz a jövő, mert Manchesterben hihetetlenül kezeltek engem”. Forrás: Madridom.hu
pár gondolat ehhez.
várható volt, hogy nem itt fogja befejezni a pályafutását. meglátjuk meddig marad, attól is függ, hogy idén le tudja-e küzdeni a sérülését vagyis mennyi gólt termel. ha sikerül hoznia a szintjét, akkor szerintem maradni fog, hogy ő legyen a real valaha volt legnagyobb góllövője, ha így folytatja 2 év múlva meg is lenne ez és akkor utána lépne le. ha viszont marad a sérülése és látja, hogy esélytelen lehet már jövő nyáron váltani fog. igazából nem is ez a lényeg, hogy mikor, de nemsokára eljön ez az idő és nekünk fel kell készülnünk rá, változások kellenek majd.
olyan csapatot akarok utána aki játssza a focit, nem egy ember szórja a gólokat és kis túlzással más nem képes villanni az esetek nagyobb százalékában. technikás, fineszes, gyors, focit játszani akaró és tudó playerek kellenek majd. végre elhagyhatjuk majd a csatárunk előkészítő szerepét is, oda is jöhet végre egy góléhes vérbeli befejező. sokat lehetne filózni, hogy hogy legyen majd, miként, egy gyors kezdőt összeraktam a fejemben:
----------------kapus---------
carvajal-ramos-varane-marcelo
--------kroos---pogba---isco--------
------james---sturridge---reus--- edző:klopp
igazából james helyén bale/isco is lehetne, ha isco akkor az ő helyén modric. modricot azért nem írtam a kezdőbe, mert ő sem lesz már fiatalabb és ez egy 2-3 év múlva lévő kezdő lenne körülbelül. ki tudja mi lesz vele. pogbából meg igazi vkp-t nevelnék itt. szóval én kb.így képzelem majd el cr nélkül, persze valószínűleg nem lesz így, isco nagy eséllyel lép jövőre plusz ki tudja mi lesz egy csomó játékosunkkal addigra. mindenesetre nagyon elhittem

Bár szerintem Klopp nem lesz a Real edzője soha, sajnos. Ha meg lenne is, akkor is Perez fogja mozgatni a szálakat az igazolások terén. Pedig, ha Klopp szabad kezet kaphatna, akkor szerintem hihetetlen mód erősek lennénk, mind eredmények, mind pedig játék terén.
A kapus poszton meg legszívesebben a belgát vagy pedig De Gea-t látnám.