Nemetek ellen meg Sanyi is volt vilagklasszis.BBeno írta:jó elhitte dimariama sem játszik világkalsszis szinten.

Nem kell messzemeno kovetkezteteseket levonni egy bari meccsbol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 4., csütörtök 8:55
Nemetek ellen meg Sanyi is volt vilagklasszis.BBeno írta:jó elhitte dimariama sem játszik világkalsszis szinten.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 3., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. szeptember 3., szerda 22:02
Elképesztően nagyot focizik a srác...brutális...BBeno írta:jó elhitte dimariama sem játszik világkalsszis szinten.
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2014. szeptember 3., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 3., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 3., szerda 21:54
a kp-n nem volt tökéletes..Én mondjuk még mindig nem a csatárkérdést tartom a legégetőbb problémának, igaz, egy értékelhető cserecsatár már tavaly is jó lett volna Karim mögé. A tavalyi gépezet tökéletesen működött Falcao vagy Suarez nélkül is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 3., szerda 21:46
nem kell félve kérdezned, mert pontosan tudom, hogy honnan indult.Félve kérdezem meg, hogy visszaolvastál, hogy miért jött elő a csatárkérdés az elmúlt néhány órában?
Tedd meg, aztán verd a melled, hogy te aztán megmondtad...tudok bunkó lenni, méghozzá nagyon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 21:36
Félve kérdezem meg, hogy visszaolvastál, hogy miért jött elő a csatárkérdés az elmúlt néhány órában?Erre, szinte ugyanazok az emberek most pár rossz meccs után, felvetik a csatárkérdés mint a jövő év egyik kulcskérdését..
Hmm..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 3., szerda 21:33
Jól lő mindkét (!) lábával, de sajnos ahogy CR játéka úgy az övé is leegyszerűsödött. Amúgy maximálisan technikai vadállat, a levételei, az apró passzok stb... Abban zseniális. Illetve az ütermérzéke is. Érted leírva vele kapcsolatban minden szép és jó, de sajnos a mentalitásán elbukik mindent......... Mert az oké, hogy nem gyors, de lassúnak se lassú........ Ez a bántó.CS0ki írta:nem, úgy működik a fórum, hogy van x ember, esetünkben pár ezer relatíve aktív felhasználó, akik írogatnak. A "fórumnak" nincs véleménye, max a felhasználóknak, és mivel sokan vannak, és nem szoktak egyszerre reagálni mindenre, így nem is lehet általános véleményt megfogalmazni a legtöbb esetben.A lent említett esetben kötve hiszem, hogy több ezer vagy akár csak több száz felhasználó reagált úgy a felvetésre, ahogy emlegetve van.Ja, rá se ránts. Így működik ez a fórum,
Szerintem jól lő. Csak nem túl gyakran. Egyébként amiben messze a legjobb, az a lebdalevétel. Na az beszarás.Miért jól lő?
Egyébként a lyonos időszaka erősen túl van értékelve, mutatott itt lényegesen jobb formát pár hónapig, mint ott bármikor. Az biztos, hogy ott gyorsabb volt persze.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 3., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 21:18
Mondjuk ha ilyen bunkó hangulatban vagy, akkor kerüld a forumot, főleg ha nem olvasol vissza.petiamadridista írta:nem mondtam, hogy nem szabad, de amikor május végén (kb május 28 és 31 között hsz-ek a Benzema topikban) felvetettem annak a lehetőségét (csak elmélkedtem..) hogy egy klasszis Kp-s után meg kéne próbálni lecserélni Benzemát egy Falcao/Suarez kaliberre akkor én voltam a világ barma, és kb fórumer pályafutásom (az előző oldallal együtt ez kb 7-8 év) legnagyobb rám zúduló flame-jével találtam szembe magam....Egyszerűen csak elmélkedünk, ha szabad. Az első résszel maximálisan egyetértek
Most kissé bunkó kedvemben vagyok, és gondoltam, hogy felvetem a kérdést, hogy ez a csatárkérdés, most mégis így hogyan..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 3., szerda 21:14
nem, úgy működik a fórum, hogy van x ember, esetünkben pár ezer relatíve aktív felhasználó, akik írogatnak. A "fórumnak" nincs véleménye, max a felhasználóknak, és mivel sokan vannak, és nem szoktak egyszerre reagálni mindenre, így nem is lehet általános véleményt megfogalmazni a legtöbb esetben.A lent említett esetben kötve hiszem, hogy több ezer vagy akár csak több száz felhasználó reagált úgy a felvetésre, ahogy emlegetve van.Ja, rá se ránts. Így működik ez a fórum,
Szerintem jól lő. Csak nem túl gyakran. Egyébként amiben messze a legjobb, az a lebdalevétel. Na az beszarás.Miért jól lő?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 21:12
Az önbizalom nem specifkusan csatár tényező, erre próbáltam célozni.heccsat írta:Sebességre és lövésre írtam, ha jól emlékszem, hogy visszafejlődött, fejelni sosem tudott. Ami kicsit fura, mert azért nem alacsony.Realista24 írta: Sosem ez volt az erőssége, nem fejlődött vissza benne.
Legfontosabb tényező szerintem.Realista24 írta:Önbizalom, mint csatártényező?
Miért jól lő?Realista24 írta:Nem lő jól? hülyeség.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. szeptember 3., szerda 21:06
Sebességre és lövésre írtam, ha jól emlékszem, hogy visszafejlődött, fejelni sosem tudott. Ami kicsit fura, mert azért nem alacsony.Realista24 írta: Sosem ez volt az erőssége, nem fejlődött vissza benne.
Legfontosabb tényező szerintem.Realista24 írta:Önbizalom, mint csatártényező?
Miért jól lő?Realista24 írta:Nem lő jól? hülyeség.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. szeptember 3., szerda 20:59
nem mondtam, hogy nem szabad, de amikor május végén (kb május 28 és 31 között hsz-ek a Benzema topikban) felvetettem annak a lehetőségét (csak elmélkedtem..) hogy egy klasszis Kp-s után meg kéne próbálni lecserélni Benzemát egy Falcao/Suarez kaliberre akkor én voltam a világ barma, és kb fórumer pályafutásom (az előző oldallal együtt ez kb 7-8 év) legnagyobb rám zúduló flame-jével találtam szembe magam....Egyszerűen csak elmélkedünk, ha szabad. Az első résszel maximálisan egyetértek
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 3., szerda 20:52
Egyszerűen csak elmélkedünk, ha szabad. Az első résszel maximálisan egyetértek.petiamadridista írta:De a vetélytárs ne Falcao, vagy Suarez kaliber legyen, mert az túl drága, és nem éri meg a kockázatot.A mindenki vágya meg erős túlzás, inkább mindenki vágya az volt, hogy vetélytársa legyen, aki padra szorítja.![]()
Kroos után csak egy Falcot kellett volna hozni, és megtartani Di Mariát.
Minden rendben lenne most.
Erre meg megy a csatárkérdés, amin a fórum java felháborodott még május végén, június elején.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 3., szerda 20:52
Nem tudom melyik fórumról beszélsz.rre meg megy a csatárkérdés, amin a fórum java felháborodott még május végén, június elején.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem