Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Di María búcsúlevele tette be a kaput Pérezéknél, mivel az is Mendes műve, nagyjából 95%, elvi kérdés lett belőle a fehér házban, ezért (is) nem jött Falcao.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondold át még egyszer. A Sporting hogyan fizetne érte súlyos tízmilliókat? MU, PSG, ez a kettő, ha valóban le akar majd vezetni, akkor szerintem közel a negyvenhez hazatér majd.El Unico írta:CR-nek akkora marketing értéke van,hogy 34 évesen is simán eladható lesz. Ő nem csak egy futballista hanem egy márka. Szerintem sem Madridból fog visszavonulni. Vissza fog menni a Unitedbe,vagy a Sportingba. Mendes pedig kaszálni fog.
Érdekes a tm-t. Eddig úgy működtek, ha jól tudom, hogy a friss igazolásoknál az érték mindig az volt, amennyiért átigazolt az adott játékos. Ez itt több esetben is megdőlt.A teljes lista (millió euró): Cristiano (100), Bale (80), James (60), Modric (55), Ramos, Kroos, Benzema (45), Khedira, Isco (35), Marcelo, Varane (25), Coentrao (20), Carvajal (18), Pepe, Jesé (15), Hernández (14), Illarra (12), Navas (10), Casillas (8), Nacho (6), Arbeloa (5). Forrás: Madridom.hu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
CR-nek akkora marketing értéke van,hogy 34 évesen is simán eladható lesz. Ő nem csak egy futballista hanem egy márka. Szerintem sem Madridból fog visszavonulni. Vissza fog menni a Unitedbe,vagy a Sportingba. Mendes pedig kaszálni fog.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig 2 év mùlva, még egy PSG, City vagy akár egy MU még simán adna érte annyit. Én MU-ra tippelek amùgy...realfan91 írta:Hát ha mondjuk két év múlva is talál olyan barmot aki ennyi pénzt kiad...CR már nem fiatal, 30 fölötti játékosért nem szokás 100 milliókat kiadni. CR bár még nem esett vissza, de ő sem fog ezen a szinten játszani egész életében. A sérülése meg kérdés h rendbe jön-e teljesen.kecsu10 írta:Pereznek tökéletesen igaza van Mendes kapcsan. Senki ne gondolja h CR itt fog megoregedni. O a legnagyobb penzgyara, max ket éven belul találni fog egy 100 millás vevőt ra, h ismet, immár utoljára kaszáljon rajta 20,30, vagy akar 50 millát is. Ne legyen kétségünk, nem fogja kihagyni. Gusztustalan amit művel, johogy beragott ra az oreg...
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Hát ha mondjuk két év múlva is talál olyan barmot aki ennyi pénzt kiad...CR már nem fiatal, 30 fölötti játékosért nem szokás 100 milliókat kiadni. CR bár még nem esett vissza, de ő sem fog ezen a szinten játszani egész életében. A sérülése meg kérdés h rendbe jön-e teljesen.kecsu10 írta:Pereznek tökéletesen igaza van Mendes kapcsan. Senki ne gondolja h CR itt fog megoregedni. O a legnagyobb penzgyara, max ket éven belul találni fog egy 100 millás vevőt ra, h ismet, immár utoljára kaszáljon rajta 20,30, vagy akar 50 millát is. Ne legyen kétségünk, nem fogja kihagyni. Gusztustalan amit művel, johogy beragott ra az oreg...
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Pereznek tökéletesen igaza van Mendes kapcsan. Senki ne gondolja h CR itt fog megoregedni. O a legnagyobb penzgyara, max ket éven belul találni fog egy 100 millás vevőt ra, h ismet, immár utoljára kaszáljon rajta 20,30, vagy akar 50 millát is. Ne legyen kétségünk, nem fogja kihagyni. Gusztustalan amit művel, johogy beragott ra az oreg...
- Fuentealbilla
Di Maria mutatja a fukkotrealfan91 írta:Di Maris gól, és 3(!) assziszt a németek ellen.Szarul játszhatott.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
dehogy kellett, jó volt az úgy... :Đde kellett volna a pali a vb döntőre is.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát mondjuk ha a VB donton ugyanezt a teljesitmenyt lehozta volna, amit ma, akkor lehet hogy az egesz atigazolási szezonunk maskepp alakul'shutterisland írta:de kellett volna a pali a vb döntőre is.[/color]

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
komolyan hiányzol maris, a krva anyádat.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem sokat láttam sajnos a meccsből, de volt egy-két zsugája, agueronak álompasszt nyomott, meg a gólja is elegáns volt.realfan91 írta:Di Maris gól, és 3(!) assziszt a németek ellen.Szarul játszhatott.
de kellett volna a pali a vb döntőre is.

-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Di Maris gól, és 3(!) assziszt a németek ellen.
Szarul játszhatott.

Ha nem vesszük a fizujukat és csak az árukat kell visszahozni, akkor CR már tuti +os. James meg tuti nem. Bale meg jól állhat, ha hozzávesszük, hogy eldöntött egy BL-t és egy Spanyol kupát is a javunkra.Géci írta:Tegnap ezen vitáztam haverokkal edzés után. Állításuk szerinte CR már 3x hozta vissza az árát, és már James is visszahozta az árát a mezekből. Szerintem ez baromság, de biztos van itt olyan aki jobban képben van. R24 is számolgatta is a James mezeket... :ĐAnthony írta:80 millát mennyi idő alatt fog visszahozni? Soha?
A lényeg, hogy szerintem ez nem ilyen egyszerű...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap ezen vitáztam haverokkal edzés után. Állításuk szerinte CR már 3x hozta vissza az árát, és már James is visszahozta az árát a mezekből. Szerintem ez baromság, de biztos van itt olyan aki jobban képben van. R24 is számolgatta is a James mezeket... :ĐAnthony írta:80 millát mennyi idő alatt fog visszahozni? Soha?
A lényeg, hogy szerintem ez nem ilyen egyszerű...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja értem, nem is úgy gondoltam. Ezeket a pénzügyi dolgokat mi nem tudhatjuk, csak nem tűnik túl kifizetődőnek.Realista24 írta:Nem ezt írtam, csak arra regáltam, amit felvetettél.
A fogast tavaly nyáron kellett volna hozni. Akkor még nem került volna 80-ba, és nem is harapott még.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem ezt írtam, csak arra regáltam, amit felvetettél.Anthony írta:És ezt megoldja szerinted egy n-edik sztár igazolása? 80 millát mennyi idő alatt fog visszahozni? Soha?Realista24 írta:A bevételeink évről évre nagyjából az áremelkedések mértékével nőttek, a profit meg szintén stagnál.
530 milliós árbevételre jutott az elmúlt években 20-30 milla profit, ami nem rossz, de stagnál évek óta. Megjöttek az arabok, jönnek a MU féle szerződések, nekünk csökkennek a tv-s bevételek, stb., Muszáj ilyen irányba is elmozdulni.
Az egész lavinának az okozója pedig Suarez, ha az a tökkelütött nem harap, akkor már itt kergetné a labdát nálunk és James fel sem merült volna, hogy jön, Di Marát meg az egyik Juvéssal pótoltuk volna.
PONT :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát ha nem is hozza vissza, de Kolumbiában biztos, hogy sokkal népszerűbbek leszünk, ami azért jelenthet nem kevés pluszt. Ráadásul, ha beindul James és róla fog szólni pár meccs is...Anthony írta:És ezt megoldja szerinted egy n-edik sztár igazolása? 80 millát mennyi idő alatt fog visszahozni? Soha?Realista24 írta:A bevételeink évről évre nagyjából az áremelkedések mértékével nőttek, a profit meg szintén stagnál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
És ezt megoldja szerinted egy n-edik sztár igazolása? 80 millát mennyi idő alatt fog visszahozni? Soha?Realista24 írta:A bevételeink évről évre nagyjából az áremelkedések mértékével nőttek, a profit meg szintén stagnál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sajnos a bevételeink lehet magasak, de valahol a plafon körül lehetünk.Annyira magasak így is a bevételeink, itt van nekünk egy CR, meg egy jól eladható BBC (lassan már fogalom lett akárhogy is), a pink mez hihetetlenül jól fogy. Mit tud dobni ezen James leigazolása?
A pink mez jól fogy, de óriási előrelépést nem jelent éves árbevétel szempontjából.
A bevételeink évről évre nagyjából az áremelkedések mértékével nőttek, a profit meg szintén stagnál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Ez az, amit én nem tudok megérteni. Annyira magasak így is a bevételeink, itt van nekünk egy CR, meg egy jól eladható BBC (lassan már fogalom lett akárhogy is), a pink mez hihetetlenül jól fogy. Mit tud dobni ezen James leigazolása? Kolumbia hirtelen akkora vásárlóerő lett vagy mi? Inkább vettek volna egy noname kínai srácot 5 milláért, és ha csak minden 10.000-ik kínai megveszi a mezét ott a biznisz.Matt009 írta:mert rarepultunk egy 5 meccses facebooksztarra, mert talan sok penzt generalhat...
Komolyan, keressenek egy marketingest, építse fel a mi játékosainkat, csak így megy a reklám, ha vásárolunk rekord összegekért?