Ez a lényeg; imádta múlt időben --> most meg már más klubot szeretne imádni!imádta a realt szerintem..

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 21:44
Ez a lényeg; imádta múlt időben --> most meg már más klubot szeretne imádni!imádta a realt szerintem..
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 21:32
ez butaság,xabi profi,és imádta a realt szerintem..És mi értelme lett volna itt tartani egy elég nyilvánvalóan elvágyódó és az egész felkészülési időszakban érezhetően motiválatlan, abszolút alul teljesítő játékost?
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 2., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 20:52
És mi értelme lett volna itt tartani egy elég nyilvánvalóan elvágyódó és az egész felkészülési időszakban érezhetően motiválatlan, abszolút alul teljesítő játékost?"Sajnáljuk kedves Csabi, de 2 nappal az átigazolási szezon vége előtt nem tudunk elengedni. Szóltál volna hamarabb vaze."
Nagyon valószínű, hogy igazán nem is akartunk csatárt, egy újabb kezdő szintű embert a túlzsúfolt támadókínálatba meg végképp nem!Majd miutan kiderul,hogy masodjara is lecsusztunk Falcaorol,erkezik Chicharito,aki vegulis nem lenne rossz igazolas,ha a nyar elejen vagy kozepen erkezik. Igy sem rossz,de mindenkepp pocsek strategia eredmenye ez.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 20:46
Az első résszel egyetértek, de a második számomra teljesen egyértelmű. Alonso nem véletlenül távozott a hátsó kijáraton az utolsó pillanatban, ennek azért kell hogy legyen oka.MyStiQ írta:Ha egy játékos váltani akar, akkor felesleges úgymond "erőszakkal" itt tartani. Xabi új kihívásokra vágyott, bár ezt mondjuk kitalálhatta volna júliusban is, nem pedig augusztus második felében...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 2., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. szeptember 2., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 20:34
ezt viszont adom.Ne felejtsük el, hogy az argentin akart már mindenképp távozni és nem a klub üldözte el;
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 2., kedd 20:30
[/quote]miro írta:Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok?Illetve hány nagyágyú kkp., vkp. cserélt idén is csapatot?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 2., kedd 20:29
Több helyen azt írták, ilyen 18 milliós tételekről írtak. Persze nem biztos, hogy hiteles, de elképzelhető szerintem, hogy a 10 millióst feltoloncolta Mendes. Főleg, hogy DM-et is jól megnyomatták.Realista24 írta:Többet fog keresni, mint Ronaldo? Azt hogyan csinálja? Lemaradtam valamiről?Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni. A másik meg, hogy Falcao többet fog keresni, mint Ronaldo, ami itt sem lett volna 1 pont. Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás. (James még jelenthet később minőséget!)
Illarra meg jó lesz szerintem. Pici macifej megoldja majd, csak kapja meg a lehetőséget.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. szeptember 2., kedd 20:28
madridronie írta:Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok?Illetve hány nagyágyú kkp., vkp. cserélt idén is csapatot?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 2., kedd 20:19
Most őszintén 2 nappal az átigazolási időszak előtt, milyen minőségi pótlást vártatok?Ziro írta le, hogy itt nem DM és Alonso eladásával van a baj, hanem azzal, hogy csak Kroos jött helyettük, aki azonnali minőségi pótlás.
Ne felejtsük el, hogy az argentin akart már mindenképp távozni és nem a klub üldözte el; mint ahogy a jelek szerint Pogba és Vidal sem volt idén ilyen-olyan okból megszerezhető!Ez az elvi hiba DM eladása, és/vagy Pogba nem meg szerzése.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 20:13
Köszi, király vagy!volt írta:Te olvastad a nyilatkozatát?tucsoki írta:Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.
Várjál, segítek.
Ángel Di María: “Az az igazság, hogy remek kapcsolatot ápolok Cristiano Ronaldóval, és tavaly neki köszönhetően maradtam Madridban. A lehető legjobb módon távozhattam, hiszen megnyertük a Tizediket. A búcsúlevelemben pontosan leírtam, milyen érzés volt nekem a Bernabéuban lenni már az első naptól. Hálás vagyok a Unitednek, amiért kielégítették a Real Madrid igényeit, de nem érzek extra nyomást azért, mert a Premier League legdrágább igazolása lettem”. Forrás: Madridom.hu
Már tavaly menni akart és nem James miatt. El kellene fogadni már ,h el akart menni. A pénz volt neki a fontos. De viszont akkor nem értem tavaly miért szeretett volna elmenni? Már akkor több pénz kellett neki?vagy esetleg Bale miatt?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 2., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 2., kedd 20:08
Tavaly volt egy Modric - Xabi - DM kozeppalyank, mogottuk Casemiro, Illarra, Khedira, Isco.messideco írta:Bocsi hogy be(le)szólok: miért értékelitek ilyen rosszra az igazolásokat? Az amúgy is erős csapat szvsz még erősödött.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 2., kedd 20:04
Te olvastad a nyilatkozatát?tucsoki írta:Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 2., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. szeptember 2., kedd 20:01
Miért érte volna meg? Mármint pénzügyileg oké, megérte. De sportszakmailag? Nagyon nem. És szerintem szurkolóként azért inkább utóbbi kéne, hogy legyen a szempont.Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 19:57
Viszont közel sem biztos hogy eladtuk volna, és ha el, akkor ennyiért, ha nem érkezik James. DM-et akkor áraztuk be mikor elhoztuk a kolumbiait.Kerlon írta:Matt tudom, hogy szíved közepe DM, de 75 milliót nézve megérte eladni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 2., kedd 19:54
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem