Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nálam egyes az átigazosi szezon.
- Kroos leigazolása 1 pont
- James 80 milláért, nem posztra? 0 pont
- Navas in, Lopez out és ez -10 milla? 0 pont
- DM out 0 pont
- Xabi out 0 pont
- Khedira maradt 0 pont
- Morata 20 misiért eladva 1 pont
- Lett volna esély Falcaora, de helyette Chicharito? 0 pont
- Pogba még Juve játékos? 0 pont
- pozitív anyagi mérleg 1 pont
Ez 3/10. Egy normális dolgozatnál 50% alatt a jegy egyes. Így én is 1-est adtam. Lehet, hogy szigorú vagyok, de a kémia érettségiben meg az emelt matek érettségiben van olyan, hogy egy számítási feladat, elvi hiba 0 pont, ami itt hatványozottan jelen van. Ez az elvi hiba DM eladása, és/vagy Pogba nem meg szerzése. Szóval ez inkább elvi hiba egyes, semmint 3/10. A többit őszintén szólva leszarom. Ha DM maradt volna, akkor érzésre egy 4-est nyomtam volna, mert az egyetlen hiányposztra minőségi játékos érkezett. Ha meg még Falcao is itt lenne, akkor csillagos 5-ös lenne az osztályzat, mert nagy ívben leszarnám a Navas-Lopez-Casillas baromságot, Khedira maradását, vagy Xabi eladását.
Még annyit hozzá, hogy majdnem felkerült a listára "Illara megtartása 0 pont" is, mert szerintem a sráctól szabadulnunk kellene, amilyen gyorsan csak lehet. A keret messze leggyengébb játékosáról beszélünk, Khediránál előbb kell eladni.
- Kroos leigazolása 1 pont
- James 80 milláért, nem posztra? 0 pont
- Navas in, Lopez out és ez -10 milla? 0 pont
- DM out 0 pont
- Xabi out 0 pont
- Khedira maradt 0 pont
- Morata 20 misiért eladva 1 pont
- Lett volna esély Falcaora, de helyette Chicharito? 0 pont
- Pogba még Juve játékos? 0 pont
- pozitív anyagi mérleg 1 pont
Ez 3/10. Egy normális dolgozatnál 50% alatt a jegy egyes. Így én is 1-est adtam. Lehet, hogy szigorú vagyok, de a kémia érettségiben meg az emelt matek érettségiben van olyan, hogy egy számítási feladat, elvi hiba 0 pont, ami itt hatványozottan jelen van. Ez az elvi hiba DM eladása, és/vagy Pogba nem meg szerzése. Szóval ez inkább elvi hiba egyes, semmint 3/10. A többit őszintén szólva leszarom. Ha DM maradt volna, akkor érzésre egy 4-est nyomtam volna, mert az egyetlen hiányposztra minőségi játékos érkezett. Ha meg még Falcao is itt lenne, akkor csillagos 5-ös lenne az osztályzat, mert nagy ívben leszarnám a Navas-Lopez-Casillas baromságot, Khedira maradását, vagy Xabi eladását.
Még annyit hozzá, hogy majdnem felkerült a listára "Illara megtartása 0 pont" is, mert szerintem a sráctól szabadulnunk kellene, amilyen gyorsan csak lehet. A keret messze leggyengébb játékosáról beszélünk, Khediránál előbb kell eladni.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Gyerekek. Nem kell itt beijedni
Alonso nem utolsó pillanatban jelentette be azt, hogy el fog igazolni, hülyék ne legyünk. Ronaldo sérült mindenki tudja, itt is sokan írtak róla. Kell neki a pihenés. Igazolni kellett helyettük ami szerintem nem lett rossz, jött Kroos aki egy tökéletes kp remekül ki fogja egészíteni Modricot. Ami miatt igazolta őt Ancelotti azok a mélységi passzok, minden egyes videóban láthatjátok, hogy ez az igazi erőssége. Én igazából a válogatottban és a Bayern-ben is nagyon kedveltem, mert még Alonso sem osztogatott ilyen labdákat.
Kroos-Modric-Isco. Ez lesz a felállásunk, kb 2-3 hónap és belejönnek, addig türelmesnek kell lennünk. 1 rossz meccs belefér, akár 3 is, pont telibe sz...(nemérdekel). [ csak megjegyzem a fél fórum hiszti rohamot kapott Isco jegeltetése miatt. Hát most bedobták a mély vízbe fél éve van bizonyítani, ennyit meg is érdemel. Kroos meg szerintem elég jól védekezik és eléggé 3 tüdős is.]
Sajnos a fórum többsége az adott napot vagy hetet tekinti mérvadónak, egy-két rossz meccs és temetjük az egész csapatot
James meg egy "politikailag korrekt" igazolás lett. VB gólkirály-fiatal-tehetséges és ami a legfontosabb, Madridista. Adjunk neki időt, nem egy Ronaldo és nem egy Zidane a gyerek, de bőven el fog férni nálunk, csak jöjjön bele. Szezon eleje van
Chicharito pedig számomra sem tiszta, hogy miért kellett... Vagyis de. Ő inkább befejező mint Benzema, be lehet cserélni bármikor és hajt. Ezt angliában is megtette, nem egy rossz játékos csak eléggé alul értékelt. Meglátjuk.
A csapat nálam:
Keylor(elegem van a bizonytalan labda le nem húzásokból...)-Carvajal,Varane(Pepe elkésik sokszor.pihenjen.)Ramos,Coentrao(jobb mint Marci, ez van.)-Kroos-Modric,Isco-James(ronaldo pihi,1 hónap.)Benzema,Bale(kell.kell.kell. Benne van a váratlan egy lövés egy csel egy bepassz egy elfutás. meccsenként 1 de abból valahogy úgy is gól lesz.kell)

Alonso nem utolsó pillanatban jelentette be azt, hogy el fog igazolni, hülyék ne legyünk. Ronaldo sérült mindenki tudja, itt is sokan írtak róla. Kell neki a pihenés. Igazolni kellett helyettük ami szerintem nem lett rossz, jött Kroos aki egy tökéletes kp remekül ki fogja egészíteni Modricot. Ami miatt igazolta őt Ancelotti azok a mélységi passzok, minden egyes videóban láthatjátok, hogy ez az igazi erőssége. Én igazából a válogatottban és a Bayern-ben is nagyon kedveltem, mert még Alonso sem osztogatott ilyen labdákat.

Sajnos a fórum többsége az adott napot vagy hetet tekinti mérvadónak, egy-két rossz meccs és temetjük az egész csapatot

James meg egy "politikailag korrekt" igazolás lett. VB gólkirály-fiatal-tehetséges és ami a legfontosabb, Madridista. Adjunk neki időt, nem egy Ronaldo és nem egy Zidane a gyerek, de bőven el fog férni nálunk, csak jöjjön bele. Szezon eleje van

Chicharito pedig számomra sem tiszta, hogy miért kellett... Vagyis de. Ő inkább befejező mint Benzema, be lehet cserélni bármikor és hajt. Ezt angliában is megtette, nem egy rossz játékos csak eléggé alul értékelt. Meglátjuk.
A csapat nálam:
Keylor(elegem van a bizonytalan labda le nem húzásokból...)-Carvajal,Varane(Pepe elkésik sokszor.pihenjen.)Ramos,Coentrao(jobb mint Marci, ez van.)-Kroos-Modric,Isco-James(ronaldo pihi,1 hónap.)Benzema,Bale(kell.kell.kell. Benne van a váratlan egy lövés egy csel egy bepassz egy elfutás. meccsenként 1 de abból valahogy úgy is gól lesz.kell)
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ha addig tartott volna az átigazolási szezon, hogy Morata megy, Kroos jön, akkor gondolkodás nélkül 5-öst írtam volna. Így azonban 2-es, Lopez - Casillas duóval ellettünk volna, Jamest hoztuk elsősorban marketingszempontok miatt, Alonso ment, Dm ment (azaz szétbombázták a BL győztes és végre kiegyensúlyozott kp-t), stb.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Zsombor írta:Kroos venezuelai?

megadtam.

akkor is röhejes,és mindent elmond.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Nálam is kettes ez az átigazolási szezon. Lehetett volna ezt másképpen is csinálni. A López vs.Casillas ügy egyáltalán nem tetszett. Sajnálom Lópezt. Kroos viszont szerintem is hatalmas vétel volt. Jamest is bírom de eddig nem bizonyította, hogy itt a helye az ára borsos volt de a Monaco sem két fillért adott érte anno, szóval lehetett tudni,hogy nem lesz olcsó. Mindenesetre továbbra is megadom neki a bizalmat. Navas jó kapus csak nem tudom mi lesz így, hogy a cserepadot fogja koptatni, azért remélem Carlo megadja neki az esélyt és élni is fog vele, aztán hátha ott ragad
. A borsó nem rossz vétel, olyan szempontból, hogy cserecsatárnak abszolút megteszi viszont Benzivel továbbra sem vagyok kibékülve. A legnagyobb gondom vele az, hogy sokszor ilyen leszarom az egészet hozzáállása van és ez nagyon nem jó. Az pedig, hogy nem hoztunk vkp-t óriási blama. Már csak azért is,mert így majd nézhetjük ratyi rambót meg a " pályára ne lépjek mert összefosom magam, vagy ha igen akkor labdát ne adjatok" Illaramendit. Sovány a keret ez a legnagyobb probléma. Egy rombolót mindenképpen hozni kellett volna, bármi áron. Pogbát, Vidalt vagy akár de Jongot.

Kroos venezuelai?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
4 játékost igazoltunk közép-dél amerikából.
bekaphatod perez,de komolyan.
jövőre jön a mezhez 4 ázsiai.
bekaphatod perez,de komolyan.
jövőre jön a mezhez 4 ázsiai.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtam én, hogy Mendes áll Falcao tweetje mögött
Most hozta le az egyik portál, hogy így hívja fel Pérez figyelmét ismét.

Most hozta le az egyik portál, hogy így hívja fel Pérez figyelmét ismét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
- khedira mardt
- dm-et elengedték
- hozták jamest
- xabit elengedték az utolsó pillanatban
- középpályás nem érkezett helyettük
- lopezt elzavarták
- navas kispados
- falca helyett chicarito
- létszámban kevés a keret
- ancelotti nem szólt bele az egészbe
az egyetlen pozitívum kroos, meg hogy moratáért 20-at kaptunk
nálam ez egy nagyon gyenge kettes
- dm-et elengedték
- hozták jamest
- xabit elengedték az utolsó pillanatban
- középpályás nem érkezett helyettük
- lopezt elzavarták
- navas kispados
- falca helyett chicarito
- létszámban kevés a keret
- ancelotti nem szólt bele az egészbe
az egyetlen pozitívum kroos, meg hogy moratáért 20-at kaptunk
nálam ez egy nagyon gyenge kettes
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikarus93
Perezék ezt az átigazolási időszakot szépen elrontották, nem csodálom hogy CR is ilyeneket nyilatkozik, ő sincs megelégedve...
Kroos miatt megy a 2-es.
Kroos miatt megy a 2-es.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szar a vezetőség és elkúrták, nade:
Morata = Chicharito + 18 millió. Ez egész pofás. DM már a VB előtt kijelentette, hogy lép ( pletyka szinten, de nem zörög a haraszt, ha...), így 80 millió érte megint pofás, főleg, hogy BL sincs neki. Alonso egyszerűen és gusztustalanul megszívatott mindenkit, így arról sem tehet sok mindenki, hogy nem sikerült vkp-t venni 2 nap alatt, mikor tudta az egész világ hogy szorult helyzetben van a klub.
Kroost 2 éve várom, ennyiért ajándék. Jamesnél Perez papa benyelte a mézesmadzagot, de az árán kívül nem lesz vele gond, főleg, ha CR-rel bajok lesznek.
López kérdése van még, akinek az eltüntetése Iker miatt szükséges volt, egyrészt 40 millió, másrészt a San hívek miatt (remélem időben leül a padra, míg késő nem lesz).
Ki lehet még térni Khedira maradására is ami köszönhető magának a hercegnek, illetve Xabi apónak is.
Kicsit hosszú lett, de én így látom
Morata = Chicharito + 18 millió. Ez egész pofás. DM már a VB előtt kijelentette, hogy lép ( pletyka szinten, de nem zörög a haraszt, ha...), így 80 millió érte megint pofás, főleg, hogy BL sincs neki. Alonso egyszerűen és gusztustalanul megszívatott mindenkit, így arról sem tehet sok mindenki, hogy nem sikerült vkp-t venni 2 nap alatt, mikor tudta az egész világ hogy szorult helyzetben van a klub.
Kroost 2 éve várom, ennyiért ajándék. Jamesnél Perez papa benyelte a mézesmadzagot, de az árán kívül nem lesz vele gond, főleg, ha CR-rel bajok lesznek.
López kérdése van még, akinek az eltüntetése Iker miatt szükséges volt, egyrészt 40 millió, másrészt a San hívek miatt (remélem időben leül a padra, míg késő nem lesz).
Ki lehet még térni Khedira maradására is ami köszönhető magának a hercegnek, illetve Xabi apónak is.
Kicsit hosszú lett, de én így látom

Erről van szó, Pereznek Alonso távozásakor csúszott ki a kezéből az irányítás.ziro4vr írta:Én is így gondoltam. DM eladása ennyiért teljesen jó, sőt ha Pogba jött volna vagy Vidal akkor tökéletes. James érkezése viszont sok nehézséget szül. Xabi elengedése sem akkora gond magában, viszont túl későn történt meg, 1 plusz ember még elfért volna a csapatba, vagy ha korábban megy el Xabi, Illarra is hamarabb kerülhetett volna előtérbe.Kerlon írta: Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.
Más: lehet Iscora kiakadtak, illetve én se Ancelottit hibáztatom, mert kétlem, hogy ő 2-0-nál azt mondta volna, hogy adjátok fel vagy valami. 13 perc után szerintem mindenki elhitte, hogy kurva jók vagyunk utána még meg volt a lendület, meg volt az, hogy a Sociedad nem találta magát. Ami bántó, hogy a félidő után se tudta Ancelotti felpörgetni őket. James és Bale tényleg katasztrófa volt, de Iscot én jónak éreztem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is így gondoltam. DM eladása ennyiért teljesen jó, sőt ha Pogba jött volna vagy Vidal akkor tökéletes. James érkezése viszont sok nehézséget szül. Xabi elengedése sem akkora gond magában, viszont túl későn történt meg, 1 plusz ember még elfért volna a csapatba, vagy ha korábban megy el Xabi, Illarra is hamarabb kerülhetett volna előtérbe.Kerlon írta: Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.
Nem illik.
Szerintem DM távozása 75 millióért jó üzlet volt, de annak a fényében, hogy Alonso is lelépett és nem jött senki más úgy már egy hatalmas nagy baromság így együtt. Ez botrányos Perezék részéről.ziro4vr írta:Kettest adtam.
-khedira maradt
-xabi és dm elment
-rossz kapus ment el és aki jött csak le fog épülni a padon
-rossz koncepció
-rossz csatárigazolás
-az egyetlen teljes pozitívum kroos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hármast adtam. kroos és navas, valamint egy cserecsatár érkezése oké.a távozókból befolyt zseton dettó.
falcao miatt annyira nem hibáztatom perezéket, ha a kolumbiai mindenáron ide akart volna jönni, akkor itt lenne. de ugye pénz beszél, tigris ugat. azt is el tudom fogadni, hogy dm lényegesen több pénzért dobbantott. xabi későn dobbantott, így jártunk.
viszont james 80 misiért túlzásnak tűnik, pláne úgy, hogy messze nem volt létszükség az érkezése. plusz ugye egy pöpec vkp ránk fért volna. lett volna az a pénz, amiért pogbának/vidalnak hirtelen a real madrid lett volna gyerekkori álmai klubja. valamint a kapuskérdés is elég érdekesen volt kezelve. lopezzel elég méltatlan módon bántak. khedirából meg pénzt kellett volna csinálni.
lehetett volna ezt ügyesebben is csinálni.
falcao miatt annyira nem hibáztatom perezéket, ha a kolumbiai mindenáron ide akart volna jönni, akkor itt lenne. de ugye pénz beszél, tigris ugat. azt is el tudom fogadni, hogy dm lényegesen több pénzért dobbantott. xabi későn dobbantott, így jártunk.
viszont james 80 misiért túlzásnak tűnik, pláne úgy, hogy messze nem volt létszükség az érkezése. plusz ugye egy pöpec vkp ránk fért volna. lett volna az a pénz, amiért pogbának/vidalnak hirtelen a real madrid lett volna gyerekkori álmai klubja. valamint a kapuskérdés is elég érdekesen volt kezelve. lopezzel elég méltatlan módon bántak. khedirából meg pénzt kellett volna csinálni.
lehetett volna ezt ügyesebben is csinálni.
És erre a spanyol szuperkupa nem volt elég? Vagy az hogy 2 meccsen nem tudtuk elverni az Atleticót az belefért nekik?ericco írta:Azért van egy kis esély arra, hogy ez a vereség felébresztette a játékosokat. Simán benne van, hogy a 10. után elhitték, hogy elég csak kivinni a mezt a pályára. Főleg 0:2 után. Reméljük, mindenki megkapta a maga kis seggberúgását, és mostantól koncentráltabbak lesznek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Perezék elérték, hogy ez nagy bajt jelentsen. Nem rossz.Csabi írta:khedira megsérült. GG

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Xabi poszt vissza...Illarra a kezdőbe...
Casemirot is lehet vissza hozni majd

Casemirot is lehet vissza hozni majd
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha komoly akkor kurva nagy bajban leszünk. Perezék ezt elkúrták.Csabi írta:khedira megsérült. GG