Kettesre nyomtam, Kroos és Chicharito miatt. Utobbi hátha másodvirágzását éli majd nálunk.. akarom mondani... elsőt.

Na, de lényeg, hogy valami csatárféle jött.
Én elhiszem, hogy nincs pénz. Stadion, az a 100 millás kiesés amiről beszéltek valamikor, tv-s jogdíjakból is kevesebb fog jönni, így csak olyan valakit tudunk hozni nagyobb pénzért, akinek van marketingértéke. Viszont akinek van, és akivel meg is lehet egyezni, azoknak a száma kb a 0-hoz közelít. Nem is ez a fontos, hanem, hogy mi a pö...ért fizet a Real Madrid a játékosmegfigyelőknek? Én el nem hiszem, hogy nincs senki, akin látszana a tehetség, akit szinte poton pénzért ellehetne hozni. Casemiro volt az? Gago? hát ne röhögtessenek.. ilyeneket honnan kukáznak? Nincs itt szeme senkinek, hogy ki az aki keményen oda tudja tenni magát, ki az akinek van stílusa, sebessége, agya a játékhoz?
Én nem nagyon figyelem szemmel a spanyol ligát a mi meccseinken kívül, de két ember nagyon megütötte a szemem az évek alatt. Volt itt egy Navas, vagy akár egy Rakitic, akiket nyugodt szívvel lehetett volna hozni. Egyik se ijedt volna be a tehertől ebben biztos vagyok. Nem azt mondom, hogy ők kellenek, de egy Jamesnél biztos jobb megoldás lett volna bármelyik. Az Atletico tud összeszedni minden posztra kemény, nem beszari embereket. Mi nem.
Itt van Bale. Be lehet írni iróniából minden gólja után, hogy adjuk el, stb, de attól még a konstans jó játék, vagy egy átlagos jó teljesítmény hiányzik. Benzema dettó, Ronaldo szintén, bár ő legalább a góljait meglövi és leköti a védőket, egyértelmű, hogy helye van, Jamesről meg inkább is beszéljünk. Van egy Modricunk és egy Kroosunk, aki tud hozni egy átlagot, sokszor kiemelkedő teljesítménnyel, ez édeskevés, egyelőre legalábbis.
De remélem év végén valaki ezt bemásolja és megmondja, hogy hülyegyerek, most járjon a szád, mikor a kupákat nézegetjük. Remélem így lesz, bízok a csapatban, csak hihetetlen amatőr és buta döntéseket hozunk és a saját dolgonkat nehezítjük meg. Ráadásul egy BL döntős csapatot csesztünk szét.