elnököt buktat.Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 15., hétfő 23:29
elnököt buktat.Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 15., hétfő 23:28
Nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,de ez a két alak volt a legtöbbet szidott az elmúlt években, ha maradtak volna,és jönne 3 rosszabb meccsük,akkor meg azért nyávognának sokan , hogy ejjj,miért nem lettek eladva.De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 23:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 2., kedd 8:43
Engem is ez zavar a legjobban. Plane annak a fenyeben, hogy Kroos leigazolasaval megoldodott a problema, es elmeletben volt egy olyan kezdönk, amelyikben nem tatongott hianyposzt a kp-n. Erre sikerült ezt elbaszni 1 honap alatt.De ott van egy lyuk a középpályán, ami Makalele óta hiányposzt, ezt tudja az egész világ, akkor mi a jó kalapér nem lehet azt megerősíteni??? Gagos y Diarras y Khediras, ezek valók a Real Madridba úgy látszik.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 2., kedd 3:43
Az én írásom lényege meg az volt, hogy olyan nincs, hogy 1 csapat se akarja semmi pénzért sem eladni azt a játékosát amiről mi posztilag beszéltünk. Ha meg mégse akkor hozzanak 1-2 embert a posztra aki beválhat... Azért vannak a játékosmegfigyelők nem? Azt, hogy Vidal meg Pogba jó játékosok azt mi is leszűrjük a karosszékből... de lehet még öreganyám is... Keressenek akkor oda olyat akiben megvan a lehetőség. De ők meg sem próbálkoztak semmivel és senkivel...peti_madrid írta:Azért hoztam Pogbát példának, mert az ő neve pörgött a legtöbbet a nyár során, de ha jobban tetszik úgy, hogy Vidal/Verratti/akárki neve van ott, akkor helyettesítsd be azt és úgy olvasd. Nem ez volt az írásom lényege. Abba meg, hogy miért nem tudtuk elhozni egyiket se, mi nem láthatunk bele, ezt értsd meg.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 1:20
Míg Bale karakterében felfedezhetőek a győztes mentalitáshoz tartozó karakter jegyek (ha idén még nem is nagyon bizonyította, de tavaly igen...), addig Hámeszen még ez sem látszik, eddig....Fuentealbilla írta:Írták már előttem is Jamest leigazolni 80 misiért nem volt nagy bravúr úgy , hogy kb az egyetlen klub volt a Madrid aki komolyan érdeklődött felőle. (talán még valami barcás hírt lehetett olvasni)
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 2., kedd 1:16
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 2., kedd 0:15
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 2., kedd 0:04
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 1., hétfő 23:52
Mond el miért had okosodjakdannen írta:ez azért elég megkérdőjelezhető logikai vonal szvszFuentealbilla írta:Én most komolyan nem értem...
Tavaly volt valami -30 millával jöttünk ki az átigazolási szezonból (nem tudom pontosan , de emlékszem, hogy ilyesmi minimális összeg volt a minusz)
Idén eddig + 15 millióval állunk.
Kérdem én a REAL MADRID-nak két év alatt komolyan 15 millió eurója van igazolni?
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 1., hétfő 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:59
+1De a tegnapi meccshez semmi köze nincs az átigazolási szezonhoz, a szűk kerethez vagy a távozókhoz. Ezeknek az esetleges hátrányai majd tavasszal jöhetnek elő, megvan (tegnap is megvolt) a játékosanyag ahhoz, hogy simán leverjük a Sociedadot, ahogy sokáíg úgy tűnt, hogy meg is lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 1., hétfő 10:56
Lehet, de néhány meccs után felesleges ezzel foglalkozni.Realista24 írta:Ettől függetlenül lehet hogy Zidane edzőnek katasztrófa lesz.Remy írta:Ja, végül is az nem okoz sose gondot egy csapatnak, ha elmennek a játékosok. A Castillából lelépett egy csomó ember, így aztán kurvára nehéz csapatot építeni. De lényeg, hogy Zizou szar edző.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:54
Ettől függetlenül lehet hogy Zidane edzőnek katasztrófa lesz.Remy írta:Ja, végül is az nem okoz sose gondot egy csapatnak, ha elmennek a játékosok. A Castillából lelépett egy csomó ember, így aztán kurvára nehéz csapatot építeni. De lényeg, hogy Zizou szar edző.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 1., hétfő 10:47
Mondjuk én nagyjából így vagyok vele. Megvan a a tizedik, én most 1-2 évig jólé elvagyok, ha nem nyeröünk semmit, akkor nem nyerünk semmit. Miután én 2 forinttal nem játulok hozzá relatív közvetlen módon a madrid bevételeihez, nem is fogok nagyon felháborodottan pattogni, hogy mire költik a pénzt.Meg lett nyerve a tizedik, ez volt a cél, erre tett fel mindent Perez. Most, hogy megvan a kutyát nem érdekli, hogy jövőre nyerünk-e valamit, a zsíros üzletek (James) meg lettek kötve, elvileg dől a pénz, és van egy csilivili gálakezdő. Jah, hogy nem működik jól? Nem baj. Havonta lehoz egy 4-5 gólos győzelmet, és akkor lehet isteniteni a csapatot, ha meg kikap... Nos előfordul. De a pénz dől, és a 10. zsebben, érdekel valakit még valami?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 1., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 1., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. szeptember 1., hétfő 7:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 1., hétfő 7:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. szeptember 1., hétfő 1:07
Torquemada írta:Zidane lassan a spanyol harmadik osztályból is kiejt. (Úgy látom, amilyen jó focista volt, olyan rossz edzőnek.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem