Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. szeptember 15., hétfő 23:29

Realista24 írta:Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
elnököt buktat. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 15., hétfő 23:28

De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni.
Nem akarok a nagyok dolgába beleszólni,de ez a két alak volt a legtöbbet szidott az elmúlt években, ha maradtak volna,és jönne 3 rosszabb meccsük,akkor meg azért nyávognának sokan , hogy ejjj,miért nem lettek eladva.

10 bl....ez számít,a többi szarfaxú maszlag.....pár hónap és rendeződnek a sorok,aztán megint megfordul a "széljárás" errefelé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 15., hétfő 23:12

Hiányzik a kopasz, nagyon...Hierroról semmi hír, hogy mit csinál
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 2., kedd 8:43

De ott van egy lyuk a középpályán, ami Makalele óta hiányposzt, ezt tudja az egész világ, akkor mi a jó kalapér nem lehet azt megerősíteni??? Gagos y Diarras y Khediras, ezek valók a Real Madridba úgy látszik.
Engem is ez zavar a legjobban. Plane annak a fenyeben, hogy Kroos leigazolasaval megoldodott a problema, es elmeletben volt egy olyan kezdönk, amelyikben nem tatongott hianyposzt a kp-n. Erre sikerült ezt elbaszni 1 honap alatt.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 2., kedd 3:43

peti_madrid írta:Azért hoztam Pogbát példának, mert az ő neve pörgött a legtöbbet a nyár során, de ha jobban tetszik úgy, hogy Vidal/Verratti/akárki neve van ott, akkor helyettesítsd be azt és úgy olvasd. Nem ez volt az írásom lényege. Abba meg, hogy miért nem tudtuk elhozni egyiket se, mi nem láthatunk bele, ezt értsd meg.
Az én írásom lényege meg az volt, hogy olyan nincs, hogy 1 csapat se akarja semmi pénzért sem eladni azt a játékosát amiről mi posztilag beszéltünk. Ha meg mégse akkor hozzanak 1-2 embert a posztra aki beválhat... Azért vannak a játékosmegfigyelők nem? Azt, hogy Vidal meg Pogba jó játékosok azt mi is leszűrjük a karosszékből... de lehet még öreganyám is... Keressenek akkor oda olyat akiben megvan a lehetőség. De ők meg sem próbálkoztak semmivel és senkivel...
A csatárposzt megoldásáról meg ne is beszéljünk.. de kívánom,h váljon be "a borsó"
Nem létező posztokra persze volt ész meg keret hozni 80 misiből...

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 2., kedd 1:20

Fuentealbilla írta:Írták már előttem is Jamest leigazolni 80 misiért nem volt nagy bravúr úgy , hogy kb az egyetlen klub volt a Madrid aki komolyan érdeklődött felőle. (talán még valami barcás hírt lehetett olvasni)
Míg Bale karakterében felfedezhetőek a győztes mentalitáshoz tartozó karakter jegyek (ha idén még nem is nagyon bizonyította, de tavaly igen...), addig Hámeszen még ez sem látszik, eddig....
Szóval na, James eddig nagy átb@szás volt ennyi pénzért, de meg is érdemeltük, galaktikus lufikat minden posztra.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 2., kedd 1:16

Azért hoztam Pogbát példának, mert az ő neve pörgött a legtöbbet a nyár során, de ha jobban tetszik úgy, hogy Vidal/Verratti/akárki neve van ott, akkor helyettesítsd be azt és úgy olvasd. Nem ez volt az írásom lényege. Abba meg, hogy miért nem tudtuk elhozni egyiket se, mi nem láthatunk bele, ezt értsd meg.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 2., kedd 0:15

Egy szóval sem írtam, hogy CSAK POGBA lett volna megoldás. Sokan mások vannak itt Pogba mániások... én nem tartozom közéjük. De lett volna talán még az átigazolási piacon olyan játékos aki erősitést jelentett volna a középpályánk védekező részlegében nemde?
Csatárkérdésben ugyanez...bár ott én valóban Falcaot láttam volna legszivesebben, de azért lett volna még néhány jelölt aki erősítés lett volna a poszton akár borsócskához akár Benzemához nézve. És az kicsit nonszensz megállapítás, hogy biztos senki sem akarta eladni nekünk a játékosát csak 200 misiért...
Pár csapatnak csak sikerült meggyőzni jó néhány játékost a nyár folyamán, hogy érdemes váltani... csak nekünk nem.

Írták már előttem is Jamest leigazolni 80 misiért nem volt nagy bravúr úgy , hogy kb az egyetlen klub volt a Madrid aki komolyan érdeklődött felőle. (talán még valami barcás hírt lehetett olvasni)

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 2., kedd 0:04

Azért, mert ez így baromság, hogy 15 milliónk volt igazolni. Gyakorlatilag tényleg azt tudunk megvenni, akit csak akarunk, mert a bankok szívesen hiteleznek, befektetők is adnak pénzt a klubnak, mert tudják, hogy egy jó befektetés és a pénzük előbb-utóbb megtérül majd, de ha egyszerűen egy játékost a klubja nem akar elengedni, akkor Perez állhat tótágast Sanchezzel kézenfogva, akkor sem tudjuk elhozni a kívánt játékost (Pogba). A távozást tekintve pedig, Di Maríát példának hozva, vannak olyan tényezők, amikbe mi nem láthatunk bele, illetve simán lehet, hogy ha itt marasztalsz egy olyan játékost aki távozni szeretne, az megmakacsolja magát, nem fog teljesíteni a pályán, nem hosszabbít szerződést, és ingyen távozik egy másik klubhoz, ami pedig szintén nem jó a klubnak, mert be kell látni, hogy a sport ma már brutális üzlet és mindenki pénzből él. Lehet, hogy 200 millióért elengedte volna a Juve Pogbát, de már most is sír a szánk, hogy mennyire fel van borulva az egész piac a játékosok árát tekintve, hát most gondolj bele, hogy ha Pogbáért kifizettünk volna mondjuk 200 milliót, akkor a full középszerű játékosok is felmennek 50-60 milliókra, amitől kb bedőlne az iparág.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 1., hétfő 23:52

dannen írta:
Fuentealbilla írta:Én most komolyan nem értem...
Tavaly volt valami -30 millával jöttünk ki az átigazolási szezonból (nem tudom pontosan , de emlékszem, hogy ilyesmi minimális összeg volt a minusz)
Idén eddig + 15 millióval állunk.

Kérdem én a REAL MADRID-nak két év alatt komolyan 15 millió eurója van igazolni?
ez azért elég megkérdőjelezhető logikai vonal szvsz :mrgreen:
Mond el miért had okosodjak :D

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. szeptember 1., hétfő 23:49

Én most komolyan nem értem...
Tavaly volt valami -30 millával jöttünk ki az átigazolási szezonból (nem tudom pontosan , de emlékszem, hogy ilyesmi minimális összeg volt a minusz)
Idén eddig + 15 millióval állunk.

Kérdem én a REAL MADRID-nak két év alatt komolyan 15 millió eurója van igazolni? A világ legértékesebb sportklubjának?
Menjenek a f....ba már tényleg.

Ha nincs pénz meg (vicc leírni is) akkor hozni kellett volna ezt a Kroos ürgét meg a borsót kölcsönbe aztán 32 millió euróból megússzuk. De akkor meg nem kellett volna sem Xabit sem DM-t elengedni. Hol van már az a híres mondás, hogy "Perez akit akar megszerez , és megtartani nem tud?
Semmi baj nem lenne a kerettel a fedélzeten DM-el,Xabival,Kroos-al meg ha már nem telik jobbra csikarítóval.

Hát engem nagyon felszabott az idei átigazolási szezon... Tragédia.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:59

Szerinted, más meg foglalkozik vele. Ennyi.
De a tegnapi meccshez semmi köze nincs az átigazolási szezonhoz, a szűk kerethez vagy a távozókhoz. Ezeknek az esetleges hátrányai majd tavasszal jöhetnek elő, megvan (tegnap is megvolt) a játékosanyag ahhoz, hogy simán leverjük a Sociedadot, ahogy sokáíg úgy tűnt, hogy meg is lesz.
+1
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 1., hétfő 10:56

Realista24 írta:
Remy írta:Ja, végül is az nem okoz sose gondot egy csapatnak, ha elmennek a játékosok. A Castillából lelépett egy csomó ember, így aztán kurvára nehéz csapatot építeni. De lényeg, hogy Zizou szar edző. :salute:
Ettől függetlenül lehet hogy Zidane edzőnek katasztrófa lesz.
Lehet, de néhány meccs után felesleges ezzel foglalkozni. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 10:54

Remy írta:Ja, végül is az nem okoz sose gondot egy csapatnak, ha elmennek a játékosok. A Castillából lelépett egy csomó ember, így aztán kurvára nehéz csapatot építeni. De lényeg, hogy Zizou szar edző. :salute:
Ettől függetlenül lehet hogy Zidane edzőnek katasztrófa lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 1., hétfő 10:47

Meg lett nyerve a tizedik, ez volt a cél, erre tett fel mindent Perez. Most, hogy megvan a kutyát nem érdekli, hogy jövőre nyerünk-e valamit, a zsíros üzletek (James) meg lettek kötve, elvileg dől a pénz, és van egy csilivili gálakezdő. Jah, hogy nem működik jól? Nem baj. Havonta lehoz egy 4-5 gólos győzelmet, és akkor lehet isteniteni a csapatot, ha meg kikap... Nos előfordul. De a pénz dől, és a 10. zsebben, érdekel valakit még valami?
Mondjuk én nagyjából így vagyok vele. Megvan a a tizedik, én most 1-2 évig jólé elvagyok, ha nem nyeröünk semmit, akkor nem nyerünk semmit. Miután én 2 forinttal nem játulok hozzá relatív közvetlen módon a madrid bevételeihez, nem is fogok nagyon felháborodottan pattogni, hogy mire költik a pénzt. :)

De a tegnapi meccshez semmi köze nincs az átigazolási szezonhoz, a szűk kerethez vagy a távozókhoz. Ezeknek az esetleges hátrányai majd tavasszal jöhetnek elő, megvan (tegnap is megvolt) a játékosanyag ahhoz, hogy simán leverjük a Sociedadot, ahogy sokáíg úgy tűnt, hogy meg is lesz.

Azért kiváncsian várom a mai napot, de utolsó pillanatkora hagyni a bevásárlást sosem jó ötlet, nekünk nem nagyon szokott menni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 1., hétfő 10:43

Ja, végül is az nem okoz sose gondot egy csapatnak, ha elmennek a játékosok. A Castillából lelépett egy csomó ember, így aztán kurvára nehéz csapatot építeni. De lényeg, hogy Zizou szar edző. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 1., hétfő 9:32

Ez a Perez beteg, megalomániában szenved...
Vegyünk támadót, minél drágábban, és akkor rajtunk a világ szeme. Egy RealMadridnak nem hiszem, hogy egy Bale vagy James fogja megdobni a marketing értékét...ha még egyik indiai lenne, a másik kínai, akkor megérteném...

De ott van egy lyuk a középpályán, ami Makalele óta hiányposzt, ezt tudja az egész világ, akkor mi a jó kalapér nem lehet azt megerősíteni??? Gagos y Diarras y Khediras, ezek valók a Real Madridba úgy látszik.
:-@ :-@ :-@

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2014. szeptember 1., hétfő 7:53

Tiszelet gkovi, ha ma is tanultál újat, akkor hála istennek megérte felkelned.
A Zidene témához: ha a Castilla fel akar jutni újra, és ez szerintem elvárás, akkor az első meccsektől hozni kellene az eredményeket, főleg, hogy eggyel gyengébb osztályba csúsztak le a srácok. Ha meg konstans módon harmadik osztályt tud az utánpótlás, akkor meg nincs értelme tartani, mert a fő funkcióját, az első csapatot támogató szerepét elvesztette.
A nagy csapat esetében is párhuzam, hogy ezeken a szezon eleji, évek óta elszórakozott pontokat piszok nehéz a végére ledolgozni, mindig futunk a Barca után, és hiába a rendre jobb tavasz, általában nem sikerül már őket utolérni. Ez a három pont jól jönne a végén (megnyert meccset könnyelműsködtünk el, 30 perc alatt padló lehetett volna a Sociedadnak), mint ahogy a Castillának is a hat.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 1., hétfő 7:04

Az kiderült hogy jó valahonnan?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. szeptember 1., hétfő 1:07

Torquemada írta:Zidane lassan a spanyol harmadik osztályból is kiejt. (Úgy látom, amilyen jó focista volt, olyan rossz edzőnek.

:lol: :lol:
Köszi, feldobtad a napom. :lol: :lol:

Zidane-ról kiderült, hogy rossz edző. :-( :-(

Vissza: