Rövid hírek....tucsoki írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1Géci írta: Én nem olvastam ilyet
CR is megszólalt...

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 1., hétfő 20:22
Rövid hírek....tucsoki írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1Géci írta: Én nem olvastam ilyet
CR is megszólalt...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 1., hétfő 20:21
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1Géci írta:Én nem olvastam ilyettubatibi írta:Már CR-nek se tetszik az igazoláspolitikánk. Szép lesz ez..
HozzászólásSzerző: Tádám » 2014. szeptember 1., hétfő 20:17
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 1., hétfő 20:10
És ő ráadásul szabadon igazolható. Nem is értem mire vár Perez. Magyarországon növelhetné a mezeladásokat is!gündogan előbb adja le azt a 10 kilót amit felszedett, leginkább hasra, aztán jöhet
ha már névdobálás megy, akkor én is bedobok egyet, Koman
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 1., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. szeptember 1., hétfő 20:06
kizártnak tartom..kupak17 írta:vár itt még valaki estére egy KP-t ?
nagyon mélyen még reménykedek benne h Perez még előrukkol valakivel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 1., hétfő 20:06
semmi nem lesz már, ahhoz hírek is kellenének, hogy már majdnem itt van stb... eközben meg van 1-2 kósza hír... vicc... Khedirát kell néznem egész évben bammeg....kupak17 írta:vár itt még valaki estére egy KP-t ?
nagyon mélyen még reménykedek benne h Perez még előrukkol valakivel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. szeptember 1., hétfő 20:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 1., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 1., hétfő 19:53
Én nem olvastam ilyettubatibi írta:Már CR-nek se tetszik az igazoláspolitikánk. Szép lesz ez..
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. szeptember 1., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 1., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. szeptember 1., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. szeptember 1., hétfő 19:30
Krónikus patella-ín gyulladásról cikkeztek végig a nyáron (állítólag R. Carlos is sokat szenvedett vele)!valaki tudja milyen jellegű térdbibije van céronaldonak?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. szeptember 1., hétfő 19:21
valaki tudja milyen jellegű térdbibije van céronaldonak?Az El Confidencial szerint Cristiano Ronaldo őssejtkezelésnek veti alá magát. A portugál világsztár orvosa, Dr. José Carlos Noronha átirányította őt ahhoz a szakemberhez, aki Rafa Nadal térdét kezelte, Dr. Mikel Sanchez azonnali megállásra szólította fel Cristianót, és amennyiben az őssejtkezelés valóban megtörténik, Cristianóra legalább egy hónapos pihenés vár majd. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 1., hétfő 18:52
Ancelotti annyira jó edző, meg a csapat egyébként annyira jó, hogy egyébként nem lenne kihívás minden trófea megnyerése...most nem pontosan az ő helyéről beszélek, hanem a KPről, mert oda kevesen leszünk, Khedira meg egy Illarra, zseniális...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. szeptember 1., hétfő 18:31
most nem pontosan az ő helyéről beszélek, hanem a KPről, mert oda kevesen leszünk, Khedira meg egy Illarra, zseniális...Realista24 írta:Már rég itt van Xabi utódja, mit olyan nehéz ezen megérteni?ferni írta:el nem hiszem, hogy elengedték úgy Xabit, hogy nem hoznak a helyére senkit....
ennyire nem lehetnek hülyék.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 1., hétfő 18:27
Kroos jott Xabi helyere. A gond az, hogy DM helyett inkabb egy tamado szellemu jatekos jott, mig Casemiro helyere senki se erkezett.ferni írta:el nem hiszem, hogy elengedték úgy Xabit, hogy nem hoznak a helyére senkit....
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 1., hétfő 18:26
Khedira? Döntőben is ő játszott helyette....Realista24 írta:Már rég itt van Xabi utódja, mit olyan nehéz ezen megérteni?ferni írta:el nem hiszem, hogy elengedték úgy Xabit, hogy nem hoznak a helyére senkit....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 18:24
Már rég itt van Xabi utódja, mit olyan nehéz ezen megérteni?ferni írta:el nem hiszem, hogy elengedték úgy Xabit, hogy nem hoznak a helyére senkit....
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem